Sådan indløser du din promokode til Todoist Premium

Business

Har du en promokode til Todoist Premium? Sådan gør du for at indløse dine gratis måneder:

1. Log ind på Todoist.
  • Hvis du ikke har oprettet en konto endnu, bedes du registrere dig på todoist.com.
  • Gå til todoist.com/redeem.
  • Indtast koden i Seriekode tekstfeltet.
  • Tryk på Opgrader.
  • Du får vist en bekræftelse på din opgradering, der viser, at koden fungerede:
  • FAQ

Q. Hvorfor kan jeg ikke indløse en promokode som eksisterende bruger af Todoist Premium?

A. Formålet med vores promokoder er at give nye brugere en chance for at prøve Todoist Premium, før de opgraderer. Derfor er eksisterende Todoist Premium-brugere ikke berettigede til at bruge koderne.

Q. Kan jeg indløse en promokode, hvis jeg allerede har brugt en?

A. Hvis du har brugt en promokode inden for de sidste 12 måneder, vil du ikke kunne indløse en anden, før de 12 måneder er gået.