Lær mere om de nye prioritetsfarver og afkrydsningsfelter til opgaver på iOS/Android

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

I første kvartal af 2019 lavede vi to væsentlige opdateringer til Todoist: nye prioritetsfarver og afkrydsningsfelter til opgaver på iOS/Android. Hvis du søger flere oplysninger om ændringerne, er du det rigtige sted.

🎨 Nye prioritetsfarver til opgaver

Dine opgaveprioriteter er nu lettere at skelne takket være et nyt farveskema:

• P1 - Rød
  • P2 - Orange
  • P3 - Blå
  • P4 - Ingen farve

Lær mere om at tildele prioriteter til dine opgaver.

Q: Hvorfor er prioritetsfarver til opgaver blevet ændret?

A: Den gule lignede den orange for meget, hvilket gjorde det vanskeligt for brugere med farveblindhed og andre synsudfordringer at skelne mellem opgaver med P3 og P2. Derfor har vi ændret P3 til blå i stedet for gul.

Q: Har I ikke ændret prioritetsfarverne før? Hvorfor ændrer I dem igen?

A: Jo. Da Todoist først blev lanceret, var P3 oprindeligt blå. Da vi ændrede P3 til gul af æstetiske grunde, indså vi ikke den indvirkning, det ville have på personer med farveblindhed og andre synshandicap. Vi forbedrer løbende Todoists apps, men somme tider tager vi en forkert beslutning. Derfor går vi tilbage til den oprindelige blå.

Vores team arbejder på at gøre Todoist så tilgængeligt som muligt for så mange mennesker som muligt. Har du en ide til, hvordan vi kunne gøre det bedre? Kontakt vores support-team med dine forslag!

✅ Afkrydsningsfelter på iOS og Android

Afkrydsningsfelter til opgaver er nu tilgængelige på alle platforme, inklusiv iOS og Android. Med de nye afkrydsningsfelter kan du nu udføre dine to-dos med et tryk i stedet for et swipe.

Q: Kan jeg stadig swipe for at udføre mine opgaver på Todoist til iOS og Android?

A: Helt sikkert! Selvom standardadfærden for swiping på nuværende tidspunkt er at vælge opgaver, kan du tilpasse dette. Hvis du ønsker at ændre, hvad der sker, når du swiper en opgave, skal du gå til Indstillinger → Generelt og vælge den ønskede handling.