Hvordan man bruger Todoist sammen med Twist

Business

Kombiner Todoist og Twist for den bedste blanding af opgavestyring, teamwork og kommunikation.

Her er et par tips til, hvordan du kombinerer begge værktøjer for at holde styr på dit teams opgaver og samtaler og gøre fremskridt på dine vigtigste projekter. Men lad os først få konfigureret integrationen!

Konfigurering af integrationen

1. Åbn Twist
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Klik på Tilføj integrationer...
  4. Dette åbner et nyt browservindue med en liste over integrationer. Vælg Todoist fra listen over integrationer.
  5. Specificer, hvilken kanal og tråd du ønsker Todoist skal sende til, samt hvem der skal underrettes, når du bruger Todoist til at opslå ting i Twist.
  6. Klik på Installer integration.

Forbedr teamets ansvarlighed med Todoist-opdateringer i tråde

Samarbejde består af mange bevægelige dele. Når du arbejder med både Todoist og Twist, kan du få øjeblikkelige opdateringer fra dit teams opgaveliste i dit Twist-arbejdsområde. Dette hjælper med at sikre, at alle på dit team altid forstår og er ansvarlige for, hvad der skal gøres.

Først skal du forbinde Twist med Todoist. Når du konfigurerer denne integration, bliver du bedt om at vælge et Todoist-projekt og en Twist-kanal, hvor dit teams opdateringer bliver slået op.

Når du har forbundet Todoist-projektet med Twist-tråden, vil du begynde at se nye beskeder i Twist, når dit team tilføjer, udfører, genaktiverer eller kommenterer på opgaver i det valgte Todoist-projekt. Du kan se, hvem der har udført hvilken handling og vil straks kunne se opgaven i Todoist ved at klikke på linket i Twist-tråden.

Konverter samtaler til handlingsrettede opgaver ved hjælp af Kvik-tilføj

Dine samtaler i Twist vil ofte resultere i handlingsrettede opgaver. For at holde styr på disse elementer på din to-do-liste kan du tilføje en tråd som en Todoist-opgave direkte i Twist.

FAQ

Q: Hvordan fjerner jeg integrationen?

A: Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Twist, skal du følge instruktionerne i denne artikel for at fjerne integrationen.