Hvad er nyt?

Business
Læs alt om de seneste Todoist-opdateringer og fejlrettelser her hver anden uge. Vi opdaterer Todoist-apps med super hastighed, men vores omfattende udgivelsesnoter tager os lidt længere tid.

Opgradering af kommentarer: 19. jan

Mention anyone directly inside a comment by simply typing @ and then their name!

Det er blevet meget nemmere at arbejde på projekter sammen med kolleger, medstuderende eller familiemedlemmer. Diskuter de finere detaljer ved enhver opgave — eller endda hele det delte projekt — nu hvor kommentarer giver dig mulighed for at få dit teams opmærksomhed, hurtigt underrette de rigtige personer og tilføje reaktioner. Desuden ser hele kommentarfanen nu lidt mere moderne ud.

• Ping teammedlemmer direkte i kommentarer med nye @mentions*
  • Begynd at skrive et navn i dit underretningsfelt, og Todoist udfylder hurtigt resten
  • Reager på kommentarer med en hvilken som helst emoji 📚

*Du kan stadig bruge @ samt dine etiketter, når du tilføjer eller redigerer selve opgaven.

⚙️ Plus forbedringer

• Gør opgaver til underopgaver (eller underopgaver til opgaver) med dit tastatur. Inde i dit projekt skal du bruge dine pile til at fokusere på opgaven. Forøg indrykket for den pågældende opgave med . Formindsk indrykket med . P.S. Du har måske gjort dette før ved blot at trykke på fanen, men denne opdatering sørger for, at Todoist ikke kommer i konflikt med din computers tastaturgenveje.

🐛 Minus web- og desktopfejl

• Du vil ikke længere kunne indstille påmindelser uden et tidspunkt. Det modvirker ligesom formålet!

🐛 Minus Android-fejl

• Tilpasning af knapperne på din nederste app-bjælke kunne have betydet, at dine knapper flyttede rundt af sig selv. Den fejl er vi kommet til livs! Alle dine knapper bliver nu præcis, hvor du vil have dem. 😌

🐛 Minus iOS-fejl

• Tilføj en opgave, og en lille besked vises øverst på din skærm. Du kan åbne den opgave igen, du lige har tilføjet, direkte fra den besked — i stedet for at skulle søge efter den.

🔢 Versioner

Web 1658; iOS 22.1.7; Android 9026; Android Wear 8985; Windows 1.0.3; Linux 1.0.1; macOS 8.0.4

Etiket- og filtervisninger: 11. jan

Find Filters and Labels view in your left-hand navigation.

Slut med at søge efter filtre og etiketter — nu finder du dem alle ét sted i din navigationsmenu! Dette rydder ikke blot op i din menu, men giver dig også mulighed for hurtigt at scanne én visning for at finde det, du leder efter.

Hvorfor filtre og etiketter? De lader dig begge sortere dine opgaver, så det føles ubesværet at få ting krydset af.

Filtre giver dig mulighed for at gemme dine opgavesøgninger, så du kan finde præcis det, du har brug for på få sekunder — fx alle arbejdsrelaterede opgaver med prioritet 1, der forfalder på mandag. Etiketter derimod lader dig gruppere ensartede opgaver, såsom alle e-mails, du skal sende, eller alle opgaver, der tager 15 minutter.

Tilpas din nederste app-bjælke på Android

Customize your Android bottom bar and navigation in your Todoist settings.

Få Todoist til at føles mere som dit eget ved at ændre placeringen af din dynamiske tilføjelsesknap — du kan vælge at beholde den i midten, flytte den til højre eller flytte den til venstre. Og der er mere: Du kan også ændre rækkefølgen af knapperne menu, søg og notifikation. Du finder alt dette ved at gå til Todoists indstillinger og derefter vælge Nederste app-bjælke. Lær mere.

Automatisk mørk tilstand til macOS

Selvom det måske er dagens lyspunkt at krydse opgave efter opgave af i Todoist, bør det ikke være blændende! Giv dine øjne en pause med mørk tilstand. Todoist skifter nu automatisk mellem mørk og lys tilstand for at matche resten af dit macOS.

⚙️ Plus forbedringer

• Tilføj en opgave på din desktop, og se en lille besked nederst på din skærm. Nu kan du åbne den opgave, du lige har tilføjet, direkte fra denne besked — i stedet for at skulle søge efter den.

🐛 Minus web- og desktopfejl

• Opgaver med links tilbage til e-mails i Gmail fejlede. Det er slut. Nu kan du atter komme i nul med din indbakke!
  • Kunne du ikke få adgang til dine indstillinger? Det er også rettet.

🐛 Minus Android-fejl

• Nu havner du atter i den rigtige opgave, når du åbner Todoists notifikationer, — selv med din Android 12.
  • Tryk mere end to gange, når du bruger Kvik-tilføj, uden at Todoist går ned.
  • Tilføj en farve til din etiket, som normalt. (Tag derefter et kig på den fra din nye Etiket- og filtervisning!)

🐛 Minus iOS-fejl

• Brug af VoiceOver på et hvilket som helst andet sprog end engelsk medførte af og til, at engelske knapnavne blev læst — men med dit sprogs udtale. Det er ikke smart, så det er rettet.
  • Det gode ved Todoist er hurtigt at kunne tilføje opgave efter opgave — hvilket er sværere, hvis appen går ned, når du gør netop det. Men det er slut med det!

🔢 Versioner

Web 1644; iOS 22.1.2; Android 8988; Android Wear w8947; Windows 1.0.3; Linux 1.0.1; macOS 8.0.4

Sæsonen hvor man giver: 16. dec

Det er feriesæson for mange af os! Men inden vi på team Todoist holder fri, ville vi gerne selv give et par gaver.

Indsæt alle dine opgaver lynhurtigt

Behovet for at kunne føje en masse opgaver til Todoist på samme tid stopper ikke, når du er væk fra din computer. Nu kan du kopiere og indsætte indkøbslisten, som din partner har sendt dig, i flere opgaver i dit Indkøb -projekt. (Du kan selvfølgelig altid overbevise vedkommende om at tilmelde sig i stedet. 😉)

Bemærk: På Android vil denne funktion blive tilgængelig i løbet af de næste par dage.

Byg din egen integration

Du booster muligvis allerede din opgaveliste med integrationer som fx Google Kalender, Alexa, Toggl og IFTTT. Men hvis du overvejer at lave en af dine egne, er det nu langt mere ligetil!

Vores nye SDK'er forenkler arbejdet med dine data fra Python, JavaScript og Typescript. For at komme i gang kan du tjekke vores nye dokumentation til udviklere. Vi glæder os til at se, hvad du skaber.

⚙️ Plus forbedringer

• macOS-brugere har bedt os om at bringe Todoist tilbage i menulinjen, og vi har lyttet! Du kan igen skjule Todoist fra din Dock og blot få den vist i din menulinje. Gå til dine Todoist-indstillinger og åbn fanen Advancerede for at finde denne mulighed.
  • Selvom det måske er dagens lyspunkt at krydse opgave efter opgave af i Todoist, bør det ikke være blændende! Giv dine øjne en pause med mørk tilstand. Todoist skifter nu automatisk mellem mørk og lys tilstand for at matche resten af dit macOS.

🐛 Minus web- og desktopfejl

• Der var et øjeblik, hvor du ikke længere kunne vise eller skjule underopgaver i dine projekter. Dette er nu rettet.
  • Du forsøgte at uploade en fil i dine opgavekommentarer, men knappen Vælg filer til upload ville bare ikke samarbejde. Det er slut med det, for du kan nu uploade dine filer problemfrit igen.

🐛 Minus Android-fejl

• Når din aktivitetslog viser dine opgaver i sort, mens du bruger mørk tilstand, er det simpelthen ikke nok at knibe øjnene sammen. Vi har rettet dette, så du nu kan se dine opgaver igen.

🔢 Versioner

Web 1574; iOS 21.11.17; Android 8840; Android Wear w8799; Windows 1.0.3; Linux 1.0.1; macOS 8.0.4

Hurtig visningsskifter: 2. dec

Skift mellem dine opgavelister med overlydshastighed med den nye, hurtige visningsskifter på Android.

Du kan nu skifte mellem standardvisningerne Indbakke, I dag og Kommende og dine fem senest åbnede visninger. Hvordan? Du skal blot trykke og holde på menuikonet, indtil du ser listen over destinationer. Derefter trykker du på den visning, du vil åbne. ⚡️

🐛 Minus web- og desktopfejl

• Gæt hvad der er tilbage på macOS-appen? Træk en e-mail fra Apple Mail til Todoist! Du kan atter trække en e-mail ind i Kvik-tilføj eller den indbyggede opgaveeditor, og dette vil skabe et link tilbage til din e-mail i Apple Mail-appen.
  • At kopiere billeder og indsætte dem i dine opgavekommentarer er fuldt ud funktionelt igen.

🐛 Minus iOS-fejl

• Links oprettet af Outlook-tilføjelsesprogrammet så ikke ud som de plejede. Dette er nu rettet.
  • Hvis du bruger en iPhone Mini, bemærkede du måske, at knappen til at gemme dine kommentarer forsvandt i et stykke tid. Den er nu tilbage.

🐛 Minus Android-fejl

• Links oprettet af Outlook-tilføjelsesprogrammet så ikke ud som de plejede. Dette er nu rettet.
  • Træt af at få notifikationen Lokalitetspåmindelser er pt. deaktiveret? Vi har rettet det, så du ikke ser den mere.

🔢 Versioner

Web 1502; iOS 21.11.6; Android v8810; Android Wear w8769; Windows 1.0.2; Linux 1.0.1; macOS 8.0.2

Ny kommandomenu: 11. nov

Har du nogensinde ville ønske, at du kunne skifte mellem at føje en ny opgave til din indbakke, se det næste på programmet er fra din startvisning til at gå til dit projekt Lær at trylle — med blot et par lette fingertryk? Det kan du nu! Vi tester en helt ny eksperimentel funktion: kommandomenuen.

Brug ⌘ + K (macOS) eller Ctrl + K (Windows) til at navigere i din opgaveliste uden nogensinde at bruge din mus.

Prøv det af ved at blive en eksperimentelle funktioner tester.

🐛 Minus Android-fejl

• Dine opgaver havde så mange identiske påmindelser, at det hele kørte rundt i dit hoved. Heldigvis er dette nu rettet — dine påmindelser kloner ikke længere sig selv.
  • Dine lokalitetspåmindelser fungerer igen som forventet. Slut med at glemme din opgave om at købe æbler, når du ankommer til supermarkedet.

🔢 Versioner

Web 1450; iOS 21.10.15; Android v8756; Android Wear w8715; Windows 1.0.1; Linux 1.0.1; macOS 8.0.1

Opdaterede visningsindstillinger: 28. okt

Én visning til at inkludere dem alle. Med det mener vi, at dine visningsindstillinger er blevet opdateret, så nu kan du vælge at se dine opgaver som en liste eller tavler, og vælge dine foretrukne sorteringsindstillinger — alt sammen på ét sted. Alt du skal gøre er at klikke på Vis øverst til højre i dine projekter.

Nem adgang til dine filtre & etiketter (eksperimentel funktion)

Slut med at scrolle ned under dine hovedvisninger, favoritter og projekter for at komme til dine etiketter og filtre. Nu er de begge samlet øverst på din sidebjælke for superhurtig adgang. 🚀

Test eksperimentelle funktioner nu

🐛 Minus iOS-fejl

• Åbning af appen virker nu i første forsøg. Du behøver ikke trykke to gange længere.

🐛 Minus Android-fejl

• Din widget er så god som ny: Når du udfører en opgave, flagrer den ikke længere til toppen, og den opdateres altid automatisk.
  • Hvis du bruger en Meizu-telefon, har du muligvis oplevet et problem med layoutet af dit Todoist. Dette er løst, og dit Todoist ser nu lige så smukt ud som nogensinde.
  • Udførte underopgaver dukkede ikke altid op i opgavevisningen. Det er rettet nu.

🔢 Versioner

Web 1412; iOS 21.10.6; Android 8660; Android Wear w8619; Windows 1.0.1; Linux 1.0.1; macOS 8.0.1

Kører problemfrit: 21. oktober

Vi har krydset et par ting af på vores opgaveliste, så du nemmere kan krydse et par ting af dine.

⚙️ Plus forbedringer

• Når du brugte tavler, føltes det ikke altid perfekt at flytte opgaver mellem kolonner. Det er slut med det, for nu kan du flytte en opgave til en anden kolonne ved at trække den til sektionsoverskriften for en ubesværet oplevelse.

🐛 Minus Android-fejl

• Uanset hvad du prøvede, ville knappen Tilføj opgave ikke virke, mens du var i tavlevisning. Dette er nu løst, og du kan tilføje nye opgaver igen, uanset om du ser dine opgaver i en liste eller tavler!

🔢 Versioner

Web 1378; iOS 21.10.0; Android v8618; Android Wear w8577; Windows 1.0.1; Linux 1.0.1; macOS 8.0.1

Optimeret til iOS 15: 29. september

Todoist for iOS 15 showing the scan feature, notifications, an extra-large iPad widget, and adding a task to Quick Note.

Hvordan fejrer vi lanceringen af iOS og iPadOS 15? Ved at optimere Todoist til det, selvfølgelig! Få mest muligt ud af din app med disse praktiske nye funktioner kun til Apple:

• Gør håndskrevne noter og servietskriblerier direkte til opgaver eller opgavebeskrivelser takket være den nye scanningsknap til Kvik-tilføj (den fungerer også med enhver anden Livetekst).
  • Spar nogle tryk ved at linke tilbage til enhver opgave direkte fra Quick Note.
  • Glem aldrig at udføre en opgave igen (selv når du bruger Fokus) ved at aktivere Todoist -påmindelser.
  • Få et komplet overblik over din dag med en ekstra stor widget på din iPad-startskærm.
  • Se hurtigt, hvem der er tildelt hvilken opgave (nyttig for de mindre ønskelige delte hjemmearbejde) direkte fra din widget.

⚙️ Plus forbedringer

• På Todoist til macOS og Windows 10 finder du nu platformsspecifikke indstillinger i Indstillinger > Avanceret.
  • På Android har vi tilføjet en knap i opgavevisningen, så du nemt kan flytte den til et andet projekt.

🐛 Minus web- og desktopfejl

• Træt af at opdatere din I dag-visning efter omlægning af opgaver? Det samme her! (I dag-visningen fryser nu ikke længere efter omlægning af en opgave til en anden dato.)
  • Efter massetilføjelse af underopgaver kan du nu omrokere dem igen manuelt.
  • Sektionsnavne vises igen efter hensigten, selv når du laver tilpassede sorteringer af dine opgaver i tavlevisning.
  • Hvilken glæde er der ved at tilføje en emoji til dit opgavenavn, når den er forkert justeret? Nå ja, lidt glæde trods alt, men vi kan gøre det bedre end det. Og det gjorde vi! (Emojis er nu justeret ift. opgavenavne igen.) 📐
  • Vi tog hånd om et parstavfejl stavefejl.

🐛 Minus Android-fejl

• Når du tjekker en opgave med mange kommentarer, bliver du atter taget til den nyeste kommentar.
  • Plus, Todoist viser nu de steder, der er tættest på dig i søgeresultaterne, når du tilføjer en lokalitetsbaseret påmindelse.

🔢 Versioner

Web 1347; iOS 21.9.3; Android 8586; Android Wear 8545; Windows 1.0.1; Linux 1.0.1; macOS 8.0.1

Nyt design til Android: 16. september

Ikke blot eksperimentelt længere: Det nye design til Todoists Android-app er nu tilgængeligt for alle! Det betyder, at alle Todoist-brugere kan nyde godt af en lettere navigation takket være den nye bjælke i bunden og lækre animationer.

Vidste du, at du kan åbne navigationslinjen blot ved at swipe opad?