Hvad er nyt på Todoist?

Business

Mød Todoist Foundations 🎉

En hurtigere, mere intuitiv og mere pålidelig måde at få tingene gjort.

I løbet af de sidste to år har Todoist-teamet omhyggeligt ombygget Todoists fundament for at hjælpe dig med at få tingene gjort på en hurtigere, mere intuitiv og mere pålidelig måde. Og nu er det endelig tid til at dele dette nye kapitel med dig:

Mød Todoist Foundations. 🎉

Todoist Foundations er en gennemgående opdatering, der introducerer nyttige nye funktioner og finjusterer dem, du allerede bruger hver dag. Dyk ned i detaljerne herunder. 👇

💪 Opdel og overvind dine projekter med sektioner

Når du planlægger et projekt, kan du nemt blive overvældet af det store antal opgaver. For at gøre livet lettere kan du opdele dit projekt i sektioner og påtage dig opgaverne i mindre bidder.

Opdel et projekt i sektioner, så du kan kaste dig over det i bidder.

Tilføj en sektion fra menuen med tre prikker øverst til højre i et vilkårligt projekt. Tilføj derefter opgaver ved at trække dem ind eller tilføje dem manuelt.

GIF_HAB_Add_Section_2x.gifTilføj en sektion på få sekunder, og træk en opgave ind.

Prøv at bruge sektioner til at arrangere dit projekt efter opgavetype (tekst, research, design), projektets fase (research, planlægning, lancering) eller efter tidslinje (uge 1, uge 2, uge 3).

Lær mere om sektioner…

💡 Administrer alle detaljer ét sted med opgavevisning

Hemmeligheden til at få tingene gjort er at være opmærksom på detaljerne. Den gode nyhed er, at du nu kan administrere alle opgavedetaljer ét sted med den nye opgavevisning.

Task_View_Comments_2x.jpgOpgavevisning giver dig mulighed for at administrere forfaldsdatoer, projekter, underopgaver med mere ét sted.

Du skal blot trykke på opgaven på mobil eller klikke på informations-ikonet, når du holder markøren over en opgave på skrivebordet.

GIF_Task_View_2x.gifSe de opgaveinformationer, du leder efter på få sekunder.

Lær mere om opgavevisning…

🔨 Opdel dine opgaver med visning af underopgaver

Nogle gange er en opgave så intimiderende, at du ikke ved, hvor du skal starte. Gør disse første trin lettere ved at opdele opgaven med den nye underopgavevisning i opgavevisningen.

GIF_Task_View_Add_Sub-task_2x.gifBrug visningen af underopgaver til hurtigt at opdele opgaver.

Du har nu et dedikeret sted, hvor du kan tilføje, udføre eller omrokere dine underopgaver, så du kan holde styr på og krydse hvert trin af undervejs.

Lær mere om, hvordan du bruger underopgaver…

➕ Tilføj opgaver mere intuitivt med den redesignede Kvik-tilføj (på iOS & Android)

Med den nydesignede Kvik-tilføj er det nu endnu mere intuitivt at tilføje en ny opgave fra din telefon (og med et mere lækkert udseende). Hold styr på din nye opgaves detaljer med nyttige knapper, der viser forfaldsdato, projekt og opgaveansvarlig.

Kvik-tilføj en opgave med let adgang til al den information, du har brug for.

Og til de opgaver, du sandsynligvis vil glemme, såsom at handle efter en travl arbejdsdag, kan du nu tilføje påmindelser direkte fra Kvik-tilføj.

Lær mere om, hvordan du bruger Kvik-tilføj...

👇 Tilføj en opgave, uanset hvor du har brug for den med den dynamiske tilføjelsesknap (på iOS)

Det har altid været en leg at tilføje en opgave fra mobil - men det har ikke været lige så let at tilføje opgaven eller underopgaven præcis, hvor du ville have den midt i en projektliste. Nu er det så let som at trække og slippe, takket være den nye dynamiske tilføjelsesknap på iOS (og kommer snart til Android).

GIF_FAB_Add_Tasks_2x.gifTilføj en opgave, uanset hvor du har brug for den ved at trække tilføjelsesknappen.

Du skal blot trykke og holde på tilføjelsesknappen (den store plustegn-knap), og trække den til det sted, hvor du vil tilføje din nye opgave eller underopgave. Du kan endda tilføje en ny sektion ved at trække helt til venstre i et vilkårligt projekt.

GIF_FAB_Add_Sections_2x.gifTilføj en sektion ved at trække tilføjelsesknappen til venstre på skærmen.

Lær mere om den dynamiske tilføjelsesknap…

✅ Se dine udførte opgaver i kontekst

Du kan nu se udførte opgaver direkte i dit projekt. Du skal blot åbne et projekt og vælge "Vis udførte opgaver" i menuen med tre prikker øverst til højre. Du vil da kunne se afkrydsede opgaver nedenfor, hvor de blev udført.

Du vil nu kunne se udførte opgaver nedenfor, hvor de blev krydset af.

Du vil nu være i stand til at referere til og genaktivere opgaver på få sekunder i stedet for minutter.

🎨 Nye ikoner overalt

Du vil se nye og mere farverige ikoner overalt i appen, designet til at hjælpe navigationen og skabe en mere brugervenlig oplevelse.

Todoists nye ikoner tilbyder et renere og farvekoordineret look og hjælper med navigationen.

🚀 Hurtigere og mere pålidelig på alle enheder

Du vil ikke kunne se nogle af de største ændringer i Todoist Foundations, men du kan føle dem. Folk, der har brugt beta i ugevis, bemærkede, at Todoist er mærkbart hurtigere til at reagere og mere stabil. Takket være en større oprydning af teknisk efterslæb (akkumuleret over ti års udvikling) er Foundations det bedst fungerende Todoist nogensinde, uanset hvilken enhed du bruger.

Og vi er kun lige startet: Disse ændringer under kølerhjelmen lægger grunden for kraftfulde nye funktioner, der kommer som det næste -- inklusiv opslagstavler og kommende-visning. 🚀 Vi værdsætter din tålmodighed, mens vi færdiggør vores køreplan og sikrer at disse ting bliver perfekte.

☝ Og hvis du skulle være gået glip af det...

Vi har bygget Todoist Foundations sten for sten gennem de sidste par år; Her er nogle nyttige funktioner, du måske er gået glip af undervejs:

• 🌙 Mørkt tema: Skån dine øjne med dette nye tema, perfekt til om natten.
  • 🧡 Favoritter: Hav dine vigtigste projekter, etiketter eller filtre lige ved hånden.
  • 🎯 Skabeloner: Kickstart dit næste projekt ved hjælp af skabeloner til alle mulige projekter.
  • 🔎 Forbedret søgning: Det er nu lettere at finde opgaver, kommentarer med mere.
  • Tidszoner til forfaldsdatoer: Sørg for at din opgave er korrekt planlagt over hele kloden.
  • ✏ Vejledningsillustrationer: Du vil se smukke illustrationer med nyttige tips på alle de tomme skærme i Todoist.

Der er meget mere til Todoist Foundations, og den bedste måde at se det på er at dykke ned i det selv. Og hvis du vil læse mere om lanceringen, kan du gå til vores meddelelse på bloggen:

Mød Todoist Foundations 🎉 En hurtigere, mere intuitiv og mere pålidelig måde at få tingene gjort.