Hvad er nyt på Todoist?

Business

Få Todoist Premium for kun 35 kr./måned

Boost din produktivitet med påmindelser, etiketter, kommentarer, filtre med mere 🚀

Hvis du bruger disse usikre tider til at øge din indsats og forfølge større mål, er vi her for at hjælpe. Todoist Premium er nu tilgængelig for kun 35 kr./måned — der kræves ikke årligt abonnement.

Boost din produktivitet og bliv roligere med påmindelser til at holde styr på alt, etiketter til nemt at gruppere opgaver, kommentarer og uploads til at tilføje vigtige oplysninger og filtre til at se tilpassede visninger.

cta_image.jfif

Du får også prædefinerede skabeloner, farverige temaer, automatiske backups, personaliserede produktivitetstendenser, kalendersynkronisering og meget mere.

Det er muligt at nå dine mål, mens du bevarer din ro i sindet — og Todoist Premium kan hjælpe.

-Juli 2020

Planlæg forud med Kommende-visning

Vær på forkant me alle dine opgaver, der forfalder i dag, denne uge - eller en hvilken som helst uge

Få styr på din tidsplan med den nye Kommende-visning: et fugleperspektiv over alle dine fremtidige opgaver. Du kan nu nemt se en forhåndsvisning af din kommende arbejdsbyrde og hoppe til en vilkår dato på få sekunder. Spar også tid, når du tilføjer eller omlægger en opgave, ved blot at trække og slippe opgaver til deres nye dato.

For at komme i gang kan du finde Kommende under I dag i din navigationsmenu eller lære mere om Kommende-visning i Hjælpecentret.

💻 Plus: Et rummeligt nyt layout til store skærme

Hvis du skulle have misset det, lancerede Todoist til web og skrivebord for nylig et kant-til-kant-layout, der fungerer problemfrit med Kommende-visningen. Det giver dig mere visuelt rum at arbejde med og giver dig mulighed for helt at skjule venstre navigationsmenu, når det er tid til at fokusere. Hvis du vil lære mere, kan du blive opdateret på alle de nyeste designændringer til Todoist til web i vores Hjælpecenter.

-April 2020

Den komplet redesignede Android-widget — Nu med kompakt tilstand

Plus: Tilpassede widget-temaer, forvalgte stile og justerbar opacitet

See a few tasks in Today view in Android widget

Vi introducerer en fuldstændig redesignet widget til Android, der giver dig fuld kontrol over dine opgaver, samtidig med at du får et fleksibelt look og en effektiv ny kompakt tilstand.

👆 Administrer dine opgaver med et enkelt tryk: Tilføj og udfør opgaver direkte fra widgetten. Rediger en opgave ved blot at trykke på den — det åbner opgavevisningen og du kan opdatere detaljerne der.

Se en vilkårlig opgaveliste: Tryk på drop-down-menuen øverst til venstre for at vælge en valgfri visning som I dag eller et specifikt projekt, filter eller etiket.

📱 Se mere med kompakt tilstand: Har du meget på din tallerken? Med den nye kompakte tilstand kan du se endnu flere opgaver på én gang.

✨ Temaer og gennemsigtighed: Giv din widget et tilpasset look ved at vælge et tema lige fra Todoist-rød til Solsikkegul og mange flere. Koordiner med din baggrund ved at ændre opaciteten fra helt uigennemsigtig til fuldt gennemsigtig.

For at opsætte din widget på få sekunder skal du trykke i længere tid på et tomt sted på din startskærm, vælge Widgets og derefter trække og slippe Todoist opgavevisning-widget, hvor du ønsker den.

👉 Konfigurer din widget på få sekunder med denne trinvise vejledning i vores Hjælpecenter.

Bonus: For en superkoordineret stil har vores designer Alex Muench skabt nogle flotte Android-baggrunde, der passer perfekt til denne widget.

-Marts 2020

Tidsbesparende iOS-workflows, en ny Gmail-tilføjelse og meget mere ✨

Se hvad vi har arbejdet på siden Foundations

Efter fuld-fart-frem-lanceringen af Todoist Foundations har vores produktteam arbejdet hårdt på en håndfuld mindre opdateringer. Her er, hvad der er nyt:

🚀 Opbyg tidsbesparende workflows med opdaterede iOS 13-genveje

Med opdaterede iOS-genveje til Todoist kan du spare tid på repetitive handlinger. Du kan fx oprette en genvej kaldet "Tilføj en arbejdsopgave", der automatisk flytter en ny opgave til dit Arbejdsprojekt og indstiller forfaldsdatoen til mandag. (Perfekt til at lade dit sind holde fri i weekenden 🌞)

⚫ Synkroniser Todoists mørke tema med Mørk tilstand på dit iOS og Android

Vi er glade for at kunne fortælle, at du ikke længere behøver at blive uventet blændet af dine opgavelister. Hver gang Mørk tilstand er aktiveret på din iOS- eller Android-enhed, skifter Todoist også automatisk automatisk til mørkt tema.

📅 Administrer din tid bedre ved at synkronisere flere Google-kalendere med Todoist

Synkronisering af Todoist med Google Kalender er en af vores mest populære integrationer, og du kan nu synkronisere flere Todoist-projekter med flere kalendere. Du har fuld kontrol over, hvilke opgaver du vil se i Google Kalender, og eventuelle opdateringer på hver side afspejles i begge apps.

📧 Tilføj e-mails som opgaver fra Gmail – på web og fra mobilappen

Med den nye Todoist for Gmail-tilføjelse kan du nu tilføje opgaver fra Gmail i enhver webbrowser (ikke kun Chrome!) og fra Gmail-appen på enhver mobilenhed. Når du ser på en e-mail, skal du blot trykke på Todoist-ikonet i højre side på web eller i bunden af Gmail-appen på mobilen.

🗣️ Bliv bedre organiseret med den fornyede Todoist Alexa-integration

Det er lettere end nogensinde at bruge Todoist håndfrit med vores redesignede Todoist til Alexa-integration. Du skal blot sige “Alexa, tilføj en opgave”, og Alexa vil da bede dig om at tilføje alle detaljerne. Tjek et par eksempler mere ovenfor.

✅ Spot lettere dine fremskridt ved at se udførte opgaver i opgavevisningen

For at gøre det lettere at holde styr på dine underopgaver, vil du som standard nu se udførte underopgaver i Opgavevisning. Så hver gang du udfører en opgave fra opgavevisningen, forbliver den udførte opgave synlig i stedet for at forsvinde.

📆 Se dine Todoist-opgaver i din Fantastical-kalender

Når du har en masse planlægning at administrere, samler Fantastical alle dine kalendere ét sted (på Mac eller iOS). Og nu kan du også se dine Todoist-opgaver i Fantastical.

Disse opdateringer er blot starten: Vi arbejder i øjeblikket på flere funktioner og nye workflows for at hjælpe dig med at spare tid, holde dig organiseret og opnå mere. For at holde dig ajour med alt omkring Todoist, kan du abonnere på vores blog, Ambition & Balance.

-Februar 2020

Mød Todoist Foundations 🎉

En hurtigere, mere intuitiv og mere pålidelig måde at få tingene gjort.

I løbet af de sidste to år har Todoist-teamet omhyggeligt ombygget Todoists fundament for at hjælpe dig med at få tingene gjort på en hurtigere, mere intuitiv og mere pålidelig måde. Og nu er det endelig tid til at dele dette nye kapitel med dig:

Mød Todoist Foundations. 🎉

Todoist Foundations er en gennemgående opdatering, der introducerer nyttige nye funktioner og finjusterer dem, du allerede bruger hver dag. Dyk ned i detaljerne herunder. 👇

💪 Opdel og overvind dine projekter med sektioner

Når du planlægger et projekt, kan du nemt blive overvældet af det store antal opgaver. For at gøre livet lettere kan du opdele dit projekt i sektioner og påtage dig opgaverne i mindre bidder.

Opdel et projekt i sektioner, så du kan kaste dig over det i bidder.

Tilføj en sektion fra menuen med tre prikker øverst til højre i et vilkårligt projekt. Tilføj derefter opgaver ved at trække dem ind eller tilføje dem manuelt.

GIF_HAB_Add_Section_2x.gifTilføj en sektion på få sekunder, og træk en opgave ind.

Prøv at bruge sektioner til at arrangere dit projekt efter opgavetype (tekst, research, design), projektets fase (research, planlægning, lancering) eller efter tidslinje (uge 1, uge 2, uge 3).

Lær mere om sektioner…

💡 Administrer alle detaljer ét sted med opgavevisning

Hemmeligheden til at få tingene gjort er at være opmærksom på detaljerne. Den gode nyhed er, at du nu kan administrere alle opgavedetaljer ét sted med den nye opgavevisning.

Task_View_Comments_2x.jpgOpgavevisning giver dig mulighed for at administrere forfaldsdatoer, projekter, underopgaver med mere ét sted.

Du skal blot trykke på opgaven på mobil eller klikke på informationsikonet, når du holder markøren over en opgave på skrivebordet.

GIF_Task_View_2x.gifSe de opgaveinformationer, du leder efter på få sekunder.

Lær mere om opgavevisning…

🔨 Opdel dine opgaver med visning af underopgaver

Nogle gange er en opgave så intimiderende, at du ikke ved, hvor du skal starte. Gør disse første trin lettere ved at opdele opgaven med den nye underopgavevisning i opgavevisningen.

GIF_Task_View_Add_Sub-task_2x.gifBrug visningen af underopgaver til hurtigt at opdele opgaver.

Du har nu et dedikeret sted, hvor du kan tilføje, udføre eller omrokere dine underopgaver, så du kan holde styr på og krydse hvert trin af undervejs.

Lær mere om, hvordan du bruger underopgaver…

➕ Tilføj opgaver mere intuitivt med den redesignede Kvik-tilføj (på iOS & Android)

Med den nydesignede Kvik-tilføj er det nu endnu mere intuitivt at tilføje en ny opgave fra din telefon (og med et mere lækkert udseende). Hold styr på din nye opgaves detaljer med nyttige knapper, der viser forfaldsdato, projekt og opgaveansvarlig.

Kvik-tilføj en opgave med let adgang til al den information, du har brug for.

Og til de opgaver, du sandsynligvis vil glemme, såsom at handle efter en travl arbejdsdag, kan du nu tilføje påmindelser direkte fra Kvik-tilføj.

Lær mere om, hvordan du bruger Kvik-tilføj...

👇 Tilføj en opgave, uanset hvor du har brug for den med den dynamiske tilføjelsesknap (på iOS og Android)

Det har altid været en leg at tilføje en opgave fra mobil - men det har ikke været lige så let at tilføje opgaven eller underopgaven præcis, hvor du ville have den midt i en projektliste. Nu er det så let som at trække og slippe, takket være den nye dynamiske tilføjelsesknap på iOS og Android).

GIF_FAB_Add_Tasks_2x.gifTilføj en opgave, uanset hvor du har brug for den ved at trække tilføjelsesknappen.

Du skal blot trykke og holde på tilføjelsesknappen (den store plustegn-knap), og trække den til det sted, hvor du vil tilføje din nye opgave eller underopgave. Du kan endda tilføje en ny sektion ved at trække helt til venstre i et vilkårligt projekt.

GIF_FAB_Add_Sections_2x.gifTilføj en sektion ved at trække tilføjelsesknappen til venstre på skærmen.

Lær mere om den dynamiske tilføjelsesknap…

✅ Se dine udførte opgaver i kontekst

Du kan nu se udførte opgaver direkte i dit projekt. Du skal blot åbne et projekt og vælge "Vis udførte opgaver" i menuen med tre prikker øverst til højre. Du vil da kunne se afkrydsede opgaver nedenfor, hvor de blev udført.

Du vil nu kunne se udførte opgaver nedenfor, hvor de blev krydset af.

Du vil nu være i stand til at referere til og genaktivere opgaver på få sekunder i stedet for minutter.

🎨 Nye ikoner overalt

Du vil se nye og mere farverige ikoner overalt i appen, designet til at hjælpe navigationen og skabe en mere brugervenlig oplevelse.

Todoists nye ikoner tilbyder et renere og farvekoordineret look og hjælper med navigationen.

🚀 Hurtigere og mere pålidelig på alle enheder

Du vil ikke kunne se nogle af de største ændringer i Todoist Foundations, men du kan føle dem. Folk, der har brugt beta i ugevis, bemærkede, at Todoist er mærkbart hurtigere til at reagere og mere stabil. Takket være en større oprydning af teknisk efterslæb (akkumuleret over ti års udvikling) er Foundations det bedst fungerende Todoist nogensinde, uanset hvilken enhed du bruger.

Og vi er kun lige startet: Disse ændringer under kølerhjelmen lægger grunden for kraftfulde nye funktioner, der kommer som det næste -- inklusiv opslagstavler og kommende-visning. 🚀 Vi værdsætter din tålmodighed, mens vi færdiggør vores køreplan og sikrer at disse ting bliver perfekte.

☝ Og hvis du skulle være gået glip af det...

Vi har bygget Todoist Foundations sten for sten gennem de sidste par år; Her er nogle nyttige funktioner, du måske er gået glip af undervejs:

• 🌙 Mørkt tema: Skån dine øjne med dette nye tema, perfekt til om natten.
  • 🧡 Favoritter: Hav dine vigtigste projekter, etiketter eller filtre lige ved hånden.
  • 🎯 Skabeloner: Kickstart dit næste projekt ved hjælp af skabeloner til alle mulige projekter.
  • 🔎 Forbedret søgning: Det er nu lettere at finde opgaver, kommentarer med mere.
  • Tidszoner til forfaldsdatoer: Sørg for at din opgave er korrekt planlagt over hele kloden.
  • ✏ Vejledningsillustrationer: Du vil se smukke illustrationer med nyttige tips på alle de tomme skærme i Todoist.

Der er meget mere til Todoist Foundations, og den bedste måde at se det på er at dykke ned i det selv. Og hvis du vil læse mere om lanceringen, kan du gå til vores meddelelse på bloggen:

Mød Todoist Foundations 🎉 En hurtigere, mere intuitiv og mere pålidelig måde at få tingene gjort.

-Oktober 2019