Todoist Premium via Google Play Store

Business

Køb et Todoist Premium-abonnement via Google Play Store:

1. Åbn Todoist på din Android-enhed.
  2. Øverst til venstre i dit Todoist trykker du på menu-ikonet.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Tryk på Opgrader til Premium.
  5. Vælg en løsning og tryk på Fortsæt.
  6. Tryk på Abonner.

FAQ

Q: Hvor finder jeg kvitteringen for mit køb?

A: Du kan downloade en kvittering for køb gennem Google Play Store ved at følge disse instruktioner.

Q: Hvordan annullerer jeg mit abonnement?

A: Du kan annullere et abonnement købt via Google Play Store ved at følge disse instruktioner.

Q: Jeg annullerede mit abonnement inden for 30 dage af købet. Hvordan får jeg pengene tilbage?

A: Kontakt venligst vores support-team for at anmode om refusion.