Todoist Premium via App Store

Business

Køb et Todoist Premium-abonnement via App Store:

Det er muligt at have to aktive abonnementer på Todoist Premium - et via iOS App Store og et via macOS App Store. Sørg for kun at købe ét abonnement ad gangen for at undgå at blive dobbeltfaktureret.
  1. Åbn Todoist på din iOS-enhed.
  2. Tryk på tilbage-pilen øverst til venstre.
  3. Tryk på tandhjuls-ikonet øverst til højre for at åbne Indstillinger.
  4. Vælg Premium.
  5. Vælg en løsning og tryk på Fortsæt.
  6. Tryk på Bekræft.
  1. Åbn Todoist på din macOS-enhed.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist.
  3. Vælg Todoist Premium.
  4. Klik på Opgrader nu i pop-op-vinduet.
  5. Klik på Køb.

FAQ

Q: Hvor finder jeg kvitteringen for mit køb?

A: Du kan downloade en kvittering for køb gennem App Store ved at følge disse instruktioner.

Q: Hvordan annullerer jeg mit abonnement:

A: Du kan annullere et abonnement købt via App Store ved at følge disse instruktioner.

Q: Jeg annullerede mit abonnement inden for 30 dage af købet. Hvordan får jeg pengene tilbage?

A: Følg disse instruktioner for at anmode om refusion for et køb via App Store.