April 2020: Designændringer af Todoist til web

Business

I april 2020 foretog vi flere forbedringer af Todoists webdesign for at gøre Todoist så intuitivt som muligt. Her er en oversigt over ændringerne, og hvordan de forbedrer din oplevelse af Todoist til web:

Skjul navigationsmenuen

Ønsker du ikke at blive distraheret af elementerne i din navigationsmenu? Intet problem. Du skal blot klikke på menuikonet øverst til venstre i Todoist eller trykke på m for at skjule (eller få vist) den.

Navigationsmenuen er blevet flyttet til yderste venstre side af skærmen for at skabe mere plads til dine opgavelister. Det er især nyttigt i bredskærmsvisninger.

Hurtig adgang til opgavevisning

Du kan nu klikke på en opgave for øjeblikkeligt at tilgå opgavevisning.

Og hvis du kunne lide den måde, det fungerede før og stadig ønsker at redigere dine opgaver direkte fra listevisningen, kan du blot klikke på redigeringsikonet i højre side eller holde Alt nede mens du klikker på en opgave.

Andre UI-ændringer

Øget bredde af opgavelister

Når du bruger Todoist på brede skærme, får du fordel af ekstra plads til dine opgavelister.

Kvik-søgning

For bedre at se og få adgang til Kvik-søgning blev den flyttet til øverste venstre hjørne; inde i navigationslinjen.

Dagligt mål

Et af de vigtigste pejlemærker til at holde dig i gang er dit daglige mål. For at hjælpe dig med at holde dig på rette spor, fremhæver vi nu, hvor langt du er nået mod dit daglige mål øverst til højre.Daily_Goal_2x.png

Når du vil se din Karma-score (som før var øverst til højre), kan du blot klikke på dit daglige mål og vælge fanen Karma.

FAQ

Q: Før kunne jeg klikke på Todoist-ikonet for at komme tilbage til min startside, men dette er blevet erstattet med menuikonet. Hvordan navigerer jeg nemt tilbage til min startside nu?

A: Hvis du vil have hurtig adgang til din startside, kan du blot tilføje dit startsideprojekt, etiket eller filter som en favorit. Lær mere.

Q: Hvad er den maksimale bredde på opgavelister?

A: For at sikre, at layoutet er intuitivt i enhver bredde, er den maksimale bredde på opgavelisten 1000px.