Planlæg forud med Kommende-visning

Business

Hvis du ønsker et overblik over alle dine kommende opgaver og hurtigt at kunne organisere dem ét sted, kan du prøve visningen Kommende. Du vil kunne tjekke, om der er deadlines, der nærmer sig, nemt oprette eller omlægge opgaver til bedre at passe i din tidsplan og gennemgå dine planer dage, uger eller endda måneder i forvejen.

Sådan ser du dine kommende opgaver

1. Klik på Kommende i menuen i venstre side.
  2. Scroll ned gennem listen for at se opgaver, der er planlagt til en vilkårlig dag i fremtiden.
  3. Se en anden uge ved at klikke på de højre- og venstrevendte pilknapper i øverste højre hjørne (ved siden af I dag-knappen). Klik på en vilkårlig dato i ugen for at se de opgaver, der er planlagt til den dag.
  4. For hurtigt at hoppe til en vilkårlig fremtidig dato skal du klikke på navnet af den nuværende måned (fx april 2020) i øverste venstre hjørne og vælge den måned og dato, du har brug for.
  5. For at komme tilbage til dagens dato skal du klikke på knappen I dag i øverste højre hjørne.

1. Tryk på Kommende i menuen i venstre side.
  2. Scroll ned gennem listen for at se opgaver, der er planlagt til en vilkårlig dato i fremtiden.
  3. Se en anden uge ved at swipe til højre/venstre på ugevælgeren i toppen. Tryk på en vilkårlig dato i ugen for at se de opgaver, der er planlagt til den dag.
  4. For hurtigt at hoppe til en vilkårlig fremtidig dato skal du trykke på navnet af den nuværende måned (fx april 2020) i øverste venstre hjørne og vælge den måned og dato, du har brug for.
  5. For at komme tilbage til dagens dato skal du trykke på knappen I dag i øverste højre hjørne.

1. Tryk på Kommende i menuen i venstre side.
  2. Scroll ned gennem listen for at se opgaver, der er planlagt til en vilkårlig dato i fremtiden.
  3. Se en anden uge ved at swipe til højre/venstre på ugevælgeren i toppen. Tryk på en vilkårlig dato i ugen for at se de opgaver, der er planlagt til den dag.
  4. For hurtigt at hoppe til en vilkårlig fremtidig dato skal du trykke på navnet af den nuværende måned (fx april 2020) i øverste venstre hjørne og vælge den måned og dato, du har brug for.
  5. For at komme tilbage til dagens dato skal du trykke på knappen I dag i øverste højre hjørne.

Et "optaget" prikikon under en dato i datovælgeren angiver, at du har opgaver planlagt den dag (mindst en). Datoer uden prik har ingen opgaver.

Sådan planlægger eller omlægger du opgaver

1. Klik på Kommende i menuen i venstre side.
  2. Gå til en vilkårlig dato i fremtiden ved at scrolle ned ad opgavelisten eller bruge ugevælgeren i toppen.
  3. Klik på + Tilføj opgave for at oprette en opgave den valgte dag.
  4. For at omlægge en eksisterende opgave skal du blot trække og slippe den til den nye dato. Du kan også holde musen over en opgave og klikke på kalenderikonet ud for den for at vælge en ny dato dér.
  5. For hurtigt at omlægge forfaldne opgaver klikker du på Omlæg øverst til højre.

1. Tryk på Kommende i menuen i venstre side.
  2. Gå til en vilkårlig dato i fremtiden ved at scrolle ned ad opgavelisten eller bruge ugevælgeren i toppen.
  3. Træk og slip den dynamiske tilføjelsesknap fra nederst til højre til en dag, hvor du ønsker at oprette en ny opgave. Indtast opgavens navn.
  4. For at omlægge en eksisterende opgave, skal du blot trække og slippe den til den nye dato eller åbne planlæggeren for en given opgave for at vælge en ny dato dér.
  5. For hurtigt at omlægge forfaldne opgaver trykker du på Omlæg øverst til højre.

1. Tryk på Kommende i menuen i venstre side.
  2. Gå til en vilkårlig dato i fremtiden ved at scrolle ned ad opgavelisten eller bruge ugevælgeren i toppen.
  3. Træk og slip den dynamiske tilføjelsesknap fra nederst til højre til en dag, hvor du ønsker at oprette en ny opgave og indtast opgavens navn. Alternativt kan du trykke i længere tid på en vilkårlig dato i ugevælgeren i toppen for hurtigt at tilføje en opgave til den dag.
  4. For at omlægge en eksisterende opgave, skal du blot trække og slippe den til den nye dato eller åbne planlæggeren for en given opgave for at vælge en ny dato dér.
  5. For hurtigt at omlægge forfaldne opgaver trykker du på Omlæg øverst til højre.

FAQ

Q: Hvor langt ud i fremtiden kan jeg se mine opgaver i Kommende-visningen?

A: På nuværende tidspunkt giver Kommende-visningen dig mulighed for at se og planlægge opgaver to år ud i fremtiden.

Q: Er det muligt at vælge overståede forfaldsdatoer i Kommende-visningen?

A: Nej, det er ikke muligt at vælge overståede forfaldsdatoer i datovælgeren eller planlægge opgaver til datoer i fortiden. Alle forfaldne opgaver vises dog øverst på opgavelisten, så du kan gennemgå eller omlægge dem.

Q: Hvordan kan jeg skjule forfaldne opgaver i min Kommende-visning?

A: Det er i øjeblikket ikke muligt at ekskludere forfaldne opgaver fra Kommende-visningen.

Q: Kan jeg tilgå Kommende-visningen i min Android-widget?

A: På grund af tekniske begrænsninger viser Kommende-visningen i Android-widget og på WearOS kun de næste 7 dage, og de har ikke en ugevælger i toppen.

Q: Min startside var indstillet til at åbne standardvisningen Næste 7 dage. Skal jeg ændre det til Kommende-visningen nu?

A: Der er ingen grund til at ændre noget. Visningen Næste 7 dage burde automatisk blive erstattet af Kommende-visningen i dine startsideindstillinger.

Q: Vil Todoist til Windows 10 også få Kommende-visningen?

A: Desværre vil Kommende-visning ikke komme til Todoist til Windows 10, da vi i øjeblikket evaluerer platformen for at se, hvordan vi kan give dig en bedre samlet oplevelse. Du vil få yderligere oplysninger, så snart vi har dem. Vi sætter pris på din tålmodighed og er overbeviste om, at dette vil føre til en bedre Windows 10-brugeroplevelse med Kommende-visning senere hen. I mellemtiden håber vi, at du prøver denne funktion på web-versionen.