Sådan kontakter du vores kundeservice

Business

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe, besvare spørgsmål og lytte til feedback!

Men vi ved også, at når du oplever et problem, er det altid nemmere og hurtigere (og mere tilfredsstillende) at løse det selv. Så hvis du oplever et problem med Todoist, er her nogle kilder, som du måske vil finde nyttige.

Hvis du stadig har brug for hjælp efter at have gennemgået oplysningerne i denne artikel, kan du kontakte vores kundeservice ved at klikke på knappen i slutningen af denne artikel.

Tjek vores side med kendte problemer

Som det første bør du tjekke vores side med kendte problemer! Hvis din fejl allerede er kendt af vores team, er der en god chance for, at den er opført på denne side. (Bemærk venligst, at den kun er tilgængelig på engelsk)

Siden opdateres regelmæssigt (du vil se datoen for sidste opdatering øverst på siden), og vi inkluderer altid en status over vores nuværende kendte fejl. Hvis der er midlertidige løsninger, du kan bruge, mens vi arbejder på en rettelse, vil de blive vist på denne side.

Er dette en ny eller eksperimentel funktion?

Det kan være, at du forveksler en ny eller eksperimentel funktion med en fejl.

Tjek vores side Nyt på Todoist for at tjekke, om det i virkeligheden er en ny funktion, og vores side med eksperimentelle funktioner for at se, om dette er en funktion, vi i øjeblikket deler med vores testfællesskab.

Du kan lære mere om at teste eksperimentelle funktioner her.

Prøv nogle trin til fejlfinding

Har du prøvet at løse problemet selv ved hjælp af en af vores fejlfindingsvejledninger?

Har du problemer med en integration?

Hvis du oplever problemer med en integration, bedes du tjekke, om vi har en artikel for denne integration i integrationssektionen i vores hjælpecenter.

Ikke alle integrationer er udviklet af Doist (virksomheden bag Todoist), hvilket betyder, at vi muligvis ikke kan løse problemet for dig, og at du i stedet skal kontakte skaberne af integrationen. Hvis dette er tilfældet, står det i FAQ-sektionen i integrationens Hjælpecenterartikel.

Har du stadig brug for hjælp? Her er de oplysninger, vores kundeservice skal bruge fra dig!

Har du stadig brug for at kontakte vores kundeservice? Intet problem!

Du kan klikke på knappen nedenfor for at komme til vores kontaktformular. Når du kontakter vores kundeservice, vil det være en stor hjælp, hvis du kan inkludere følgende oplysninger:

• Hvilke platforme oplever du problemet på (dvs. macOS, Android, en browser osv.). Hvis du bruger Todoist i en browser, bedes du nævne hvilken.
  • Fejlfindingstrin, du allerede har prøvet.
  • I mange tilfælde vil skærmbilleder eller en skærmoptagelse af problemet hjælpe vores team med at forstå problemet bedre. Hvis du mener, det er tilfældet, bedes du vedhæfte det til din rapport.