Google Assistantin käyttäminen

Business

Google Assistant on tekoälypohjainen virtuaaliassistentti, joka on saatavana pääasiassa mobiililaitteissa ja älylaitteissa. Se voi käydä kaksisuuntaisia keskusteluja ihmisten kanssa ja tarjota arvokasta tietoa ja palveluita integroimalla monien muiden sovellusten kanssa.

Integroimalla Todoistin Google Assistantiin voit lisätä tehtäviä, suorittaa tehtäviä, lukea tehtäviä ääneen kirjoitettujen tai puhettujen komentojen perusteella.

Todoistin yhdistäminen Google Assistantin kanssa

1. Avaa/aktivoi Google Assistant ja sano/kirjoita "Let me talk to Todoist".
  2. Anna lupa linkittää Todoist-tilisi Google Assistant -tiliisi (saatat joutua kirjautumaan Todoist-tilillesi).
  3. Käytä Todoistia Google Assistantin kautta Android-, Smart Home - tai iOS-laitteella (Assistant-sovelluksella).

Todoistin käyttäminen Google Assistantin kanssa

Todoist toimii Google Assistant -integraation kanssa tällä hetkellä vain englanniksi. Siksi sinun on puhuttava komentosi Google Assistantille englanniksi.

Aloita sanomalla "OK Google, let me talk to Todoist." Todoistin Assistant käynnistyy, voit tehdä seuraavia asioita:

• "Add task to wash the car today"
  • "What do I have due on Sunday?"
  • "List the tasks in my Work project"
  • "What's due in my podcast project?"
  • "Complete my task Mow the lawn"
  • “Complete the task called Transcribe interview”

Voit lisätä lisätietoja samalla tavalla kuin Todoistin Pikalisäys-toiminnolla.

• "Add a task to Submit my report tomorrow p1 #work @urgent"

Tämä luo tehtävän "Submit my report" -tehtävän, jonka eräpäivä on huomenna, prioriteetti on 1 ja sijaitsee Work-projektissasi Urgent-tunnisteella.

Jos lisäät tämän tehtävän äänellä, sanoisit:

• "Add a task to Submit my report tomorrow p1 hashtag work at-sign urgent"

Voit saavuttaa haluamasi tuloksen entistä nopeammin yhdistämällä äänikomennon pyyntöösi. Esimerkiksi seuraavaa:

• “OK Google, Ask Todoist to add a task Wash the car today”
  • “OK Google, Ask Todoist to complete my task: Wash the car”
  • “OK Google, Ask Todoist to complete my Wash the car task”
  • “OK Google, Ask Todoist what’s due today”

Tällä tavoin tämä integrointitoiminto säästää aikaa, koska voit kirjoittaa mielessä olevat tehtävät nopeasti Todoistiin käyttäessäsi Todoistin Pikalisäyksen syntaksia.

Aina kun lisäät tehtävän, Google Assistant ilmoittaa sinulle, että "The task has been added. Any changes?" Tässä vaiheessa voit siirtää sen projektiin, lisätä tunnisteen tai määrittää tehtävän prioriteettitason.

UKK

Miksi Todoist ei yhdisty Google Assistantin kanssa oikein? En saa integraatiota toimimaan.

Yritä ensin sanoa: OK Google, what's my name?

ei voidaei voidaJos Google Assistant vastaa siihen, että se ei pysty tunnistamaan/vahvistamaan sinua oikein, Assistantin asetuksissa on ongelma, joka on ratkaistava. Yritä noudattaa Googlen ohjeita salliaksesi henkilökohtaiset tulokset jaetuissa Assistant-laitteissa.ei voida

Jos Google Assistant vastaa oikealla nimellä, voit yrittää linkittää integraation uudelleen:

1. Siirry Todoist for Google Assistant -hakemistoluetteloon.
  2. Napauta Unlink katkaistaaksesi yhteyden integraation. (tai Link, jos se on jo katkaistu).
  3. Varmista, että olet jo kirjautunut Google-tiliisi mobiililaitteellasi.
  4. Avaa Google Assistant mobiililaitteellasi ja aktivoi integraatio sanomalla OK Google, let me talk to Todoist.
  5. Yhdistä tilisi uudelleen.

Kuinka voin käyttää integraatiota äidinkielelläni?

Valitettavasti Todoist toimii Google Assistantin kanssa tällä hetkellä vain englanniksi. Siksi sinun on puhuttava komentosi Google Assistantille englanniksi.

Todoist Google Assistantin kanssa ei ole integroitu oikeaan Todoist-tiliini. Kuinka voin korjata tämän?

Google Assistant voi joissakin tapauksissa (esim. laitteissa, joissa ei ole näyttöä) olettaa, että haluat yhdistää Google/Gmail-osoitteeseesi. Voit vaihtaa toiseen osoitteeseen:

1. Siirry Todoist for Google Assistant -hakemistoluetteloon.
  2. Napauta Unlink katkaistaaksesi integraation.
  3. Aktivoi Google Assistant mobiililaitteellasi, johon olet kirjautunut ensisijaiselle Todoist-tilillesi, aktivoi Google Assistant ja käynnistä integraatio sanomalla "Let me talk to Todoist". Tämä aloittaa yhteyden muodostamisen tiliisi.

Miksi integraatio ei ymmärrä mitä sanon?

Kun puhut Google Assistantille, Googlen Natural Language Processor (NLP) muuntaa kuulemansa tekstiksi, joka välitetään integraatiolle.

Google hallinnoi tätä prosessia, emmekä siksi pysty parantamaan sitä. Varmistamme kuitenkin, että käytettävissä on useita vaihtoehtoisia lauseita, jotta voit sanoa saman eri tavoilla saavuttaaksesi haluamasi tulokset.

Google Assistantille puhuminen avaa vain ohjeartikkelisivun. Kuinka voin korjata tämän?

Tämä johtuu siitä, että Todoistia voi tällä hetkellä käyttää vain Google Assistantin kanssa, kun Google Assistantisi on asetettu englanniksi (Yhdysvallat/Iso-britannia). Noudata näitä ohjeita päästäksesi eroon tästä virheilmoituksesta:

1. Avaa Google Home -sovellus mobiililaitteellasi.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi ja sitten Assistantin asetuksia.
  3. Valitse Languages.
  4. Napauta nykyistä kieltäsi ja valitse sitten Englanti (Yhdysvallat/Iso-Britannia).Voit määrittää useita kieliä, joten voit myös pitää aiemmin valitsemasi kielen.

Saan jatkuvasti virheilmoituksen Sorry, Todoist isn’t available on devices set up for your language or country (Valitettavasti Todoist ei ole käytettävissä kielellesi tai maassasi määritetyissä laitteissa). Kuinka korjaan tämän?

Tämä johtuu siitä, että Todoistia voi tällä hetkellä käyttää vain Google Assistantin kanssa, kun Google Assistantisi on asetettu englanniksi (Yhdysvallat/Iso-britannia). Noudata näitä ohjeita päästäksesi eroon tästä virheilmoituksesta:

1. Avaa Google Home -sovellus mobiililaitteellasi.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi ja sitten Assistantin asetuksia.
  3. Valitse Languages.
  4. Napauta nykyistä kieltäsi ja valitse sitten Englanti (Yhdysvallat/Iso-Britannia).Voit määrittää useita kieliä, joten voit myös pitää aiemmin valitsemasi kielen.