Kirjautuminen Windows 10 -sovellukseen ei onnistu

Business

"Ei voitu kirjautua. Käsittelemätön poikkeus tapahtui kirjautumisen aikana" -virheilmoitus liittyy Tunnistetietojenhallinnan ongelmaan Windows 10 -asennuksessa.

Voit ratkaista ongelman:

1. Siirry Windowsin käynnistysvalikkoon.
  2. Kirjoita "Palvelut" ja valitse "Palvelut"-sovellus.
  3. Klikkaa hiiren oikealla "Tunnistetietojen hallinta" -palvelua ja valitse Käynnistä tai Käynnistä uudelleen.

Muut mahdolliset ratkaisut

Seuraavassa on muutamia muita ratkaisuja, joita voit kokeilla, jos sinulla on ongelmia Windows 10 -sovelluksen sisäänkirjautumisessa:

• Vieraile osoitteessa win10.todoist.com Microsoft Edge -selaimessa. Jos voit kirjautua normaalisti, ongelma voi olla sovelluksessamme. Jos et kuitenkaan pysty kirjautumaan Todoistiin, jolloin verkkoasetuksissa saattaa olla ongelma, ota yhteyttä verkon ylläpitäjään.

Jos sinulla on vielä ongelmia, tässä on joitain arvokkaita tietoja, jotka voit jakaa tukitiimimme kanssa yhteydenoton yhteydessä:

• Miten yrität kirjautua sisään? Sähköpostilla? Facebookilla? Googlella?
  • Jos Googlella tai Facebookilla, milloin kirjautuminen epäonnistuu? Onko se Google- tai Facebook-todennuksen jälkeen?
  • Oletko yrityksen/koulun verkossa?
  • Avaa virheenkorjauskonsoli painamalla F12 kirjautuessasi sisään ja kopioi ja liitä sisältö viestiisi.