Varmuuskopiot

Business

Älä koskaan pelkää projektien, tehtävien ja kommenttien menettämistä. Jos olet Premium- tai Business-käyttäjä, Todoist luo automaattisesti varmuuskopiot aktiivisista tehtävistä nykyisistä projekteista. Voit palauttaa projektin helposti milloin tahansa.

Varmuuskopion lataaminen

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Avaa Varmuuskopiot-välilehti.
  4. Klikkaa lataa-painiketta minkä tahanasa päivittäisen automaattisen varmuuskopion vierestä. Tämä aloittaa .zip-tiedoston lataamisen, joka sisältää .csv-tiedostot nykyisistä projekteista sisältäen kaikki aktiiviset tehtävät (suoritetut tehtävät ja arkistoidut projektit eivät sisälly).

Varmuuskopiot ovat käytettävissä vain verkko-, macOS- tai Windows (vanha) -sovellusten kautta.

Voit myös klikata Varmuuskopiot-välilehden alareunassa olevaa + Luo varmuuskopio -painiketta luodaksesi manuaalisesti varmuuskopiot kaikista aktiivista projekteista.

Varmuuskopion palauttaminen

1. Luo uusi projekti.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa projektitoiminnotkuvaketta.
  3. Valitse Tuo mallista.
  4. Valitse (tai vedä ja pudota) CSV-tiedosto, joka vastaa palautettavaa projektia.
  1. Luo uusi projekti.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Tuo mallista.
  4. Valitse (tai vedä ja pudota) CSV-tiedosto, joka vastaa palautettavaa projektia.

Varmuuskopiot voidaan palauttaa vain verkko-, macOS-, Windows (vanha)- tai Windows 10 -sovelluksienkautta.

Kaikki aktiiviset tehtävät, eräpäivät, kommentit ja tiedostot varmuuskopioidusta projektista lisätään uuteen projektiin.

Vaikka projektivarmuuskopiot sisältävät vain aktiiviset projektit ja tehtävät, varmuuskopioimme kaikki käyttäjätiedot (muun muassa suoritetut tehtävät ja arkistoidut projektit) palvelimille. Kaikki tiedot ovat tallessa ja suojattu. Voit lukea tietoturvakäytäntömme saadaksesi lisätietoja.

UKK

K: Onko olemassa varmuuskopioiden enimmäismäärä, jotka voidaan luoda ja säilyttää?

V: 21 varmuuskopiota luodaan ja tallennetaan automaattisesti, vanhat varmuuskopiot korvataan ja poistetaan.

K: Kuinka usein Todoist luo uuden varmuuskopion?

V: Uudet varmuuskopiot luodaan vain päivinä, joina olet kirjautunut Todoistiin ja tehnyt muutoksia. Joten jos olet aktiivinen joka päivä, jolloin enintään 3 viikkoa (21 päivää).

K: Yritän ladata varmuuskopioita macOS- tai Windows (vanha) -sovelluksella, mutta mitään ei tapahdu. Mikä on vikana?

V: Varmista, että olet kirjautunut sisään samalla Todoist-tilillä web-sovelluksessa. Jos et ole kirjautunut sisään Todoist-tilillesi, varmuuskopiota ei voida ladata.

K: Olen vahingossa poistanut projektin ja minulla on Free-suunnitelma. Voinko päivittää Premium- tai Business-suunnitelmaan saadakseni pääsyn varmuuskopioon ja palauttaa sen?

V: Valitettavasti se ei ole mahdollista. Varmuuskopiot luodaan vain siitä päivästä lähtien, jolloin tili päivitettiin Premium- tai Business-suunnitelmaan.