Gmailin käyttäminen Todoistin kanssa

Business

Kun käytät Gmailia, muunna sähköposti helposti uudeksi Todoist-tehtäväksi yhdellä integraatioistamme. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

1. ”Todoist for Gmail” -Chrome-laajennusta voidaan käyttää sähköpostien lisäämiseen tehtävinä Google Chromesta.
  2. ”Todoist for Gmail” - G Suite -lisäosaa voidaan käyttää tehtävien lisäämiseen Gmailista verkkoversiosta, iOS:stä ja Androidista.

Voit määrittää ja käyttää molempia integraatioita seuraavasti:

”Todoist for Gmail” -Chrome-laajennus

Laajennuksen määrittäminen

1. Siirry Chrome Web Storeen.
  2. Etsi Todoist for Gmail ja valitse se.
  3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Lisää Chromeen.
  4. Valitse ponnahdusikkunassa Lisää laajennus.

Laajennuksen käyttäminen

Tehtävien lisääminen Gmailin kautta

1. Avaa sähköposti, jonka haluat muuttaa tehtäväksi.
  2. Klikkaa Todoist-kuvaketta sähköpostin yläpuolella olevassa kuvakepalkissa.
  3. Uusi tehtävä ladataan Todoist-sovellukseen oikeassa alakulmassa. Sähköpostin aihe on tehtävän nimi ja sisältää linkin sähköpostiin.
  4. (Valinnainen) Lisää lisätietoja, kuten tunnisteita, prioriteetti, päivämäärä tai vastuuhenkilö, Pikalisäys-vaihtoehtojen avulla.
  5. Klikkaa Lisää tehtävä.

Sähköpostien avaaminen Todoistin kautta

Klikkaa mitä tahansa laajennuksen kautta luotua tehtävää avataksesi sähköpostin selainikkunassa.

Kun olet asentanut laajennuksen, voit myös käyttää Todoistia suoraan Gmailin kautta klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa Todoist-palkkia. Sinulla on täysi pääsy Todoistiin, joten voit lisätä, suorittaa, tarkastella tehtäviäsi ja paljon muuta ilman uuden ikkunan avaamista.

”Todoist for Gmail” -Chrome-lisäosa

Lisäosan määrittäminen

1. Siirry osoitteeseen mail.google.com.
  2. Klikkaa oikeanpuoleisessa paneelissa +-merkkiä avataksesi G Suite Marketplacen. (Jos sivupaneeli ei ole näkyvissä, voit kytkeä sen päälle klikkaamalla <-painiketta oikeassa alakulmassa.)
  3. Etsi Todoist for Gmail ja valitse se.
  4. Klikkaa Asenna.
  5. Valtuuta integraatio.
  6. Klikkaa Salli.

Lisäosan käyttäminen

Tehtävien lisääminen Gmailin kautta

1. Avaa sähköposti, jonka haluat lisätä tehtäväksi.
  2. Klikkaa oikealla puolella Todoist-kuvaketta.
  3. (Valinnainen) Valitse projekti, johon haluat lisätä tehtävän, muokata tehtävän nimeä, asettaa eräpäivän tai lisätä prioriteetin.
  4. Klikkaa Lisää tehtävä.
  1. Avaa sähköposti, jonka haluat lisätä tehtäväksi.
  2. Napauta oikeassa alareunassa Todoist-painiketta.
  3. (Valinnainen) Valitse projekti, johon tehtävä lisätään, muokata tehtävän nimeä, asettaa eräpäivän tai lisätä prioriteetin.
  4. Napauta Lisää tehtävä.

Jos haluat käyttää ”Todoist for Gmail” - G Suite -lisäosaa, käytä Gmailia verkkoversiossa, iOS:ssä tai Androidissa.

Sähköpostien avaaminen Todoistin kautta

Klikkaa mitä tahansa lisäosan kautta luotua tehtävää avataksesi sen toisessa ikkunassa.

Napauta mitä tahansa lisäosan kautta luotua tehtävää avataksesi sen mobiiliselaimessa.

Gmail-sovelluksessa ei tällä hetkellä ole mahdollista avata sähköposteja.

Jos haluat käyttää ”Todoist for Gmail” - G Suite -lisäosaa, käytä Gmailia verkkoversiossa, iOS:ssä tai Androidissa.

UKK

K: Voinko käyttää sekä G Suite -laajennusta että Chrome-laajennusta?

V: Ehdottomasti! Käytä mitä tahansa niistä milloin haluat.

K: Toimiiko G Suite -lisäosa myös iPadissa?

V: Ei, tätä lisäosaa ei tueta iPadissa.

K: Voinko lisätä tehtävääni eräajan, kun käytän G Suite -lisäosaa?

V: Ei, tässä vaiheessa voit valita vain käytettävissä olevat eräpäivät avattavasta valikosta.

K: Kuinka voin poistaa Chrome-laajennuksen?

V: Jos haluat poistaa Gmailin Chrome-laajennuksen, katso Googlen ohjeet laajennuksen poistamiseen.

K: Kuinka voin poistaa G Suite -lisäosan?

V: Jos et enää halua käyttää G Suite -lisäosaa, poista se seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen mail.google.com.
  2. Klikkaa oikeanpuoleisessa paneelissa Todoist-kuvaketta.
  3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  4. Valitse Hallitse lisäosaa.
  5. Klikkaa Todoist for Gmail.
  6. Klikkaa Poistaa.