Onko sinulla ongelmia synkronoinnin kanssa?

Business

Jos Todoist ei synkronoi tehtäväluetteloa oikein (esimerkiksi iOS- ja Windows-sovellus näyttävät eri tehtäväluetteloa), suosittelemme, että tunnistat, mikä alusta ei synkronoitu muiden kanssa ja ilmoita siitä tukeen.

Miten tunnistetaan, mikä sovellus ei synkronoi

1. Kirjaudu sisään Todoistin verkkoversioon.
    • Varmista, että sinulla on tehtäväluettelon uusin versio (joka on tallennettu palvelimillamme) kirjautumalla ulos Todoistin verkkoversiosta ja kirjautumalla takaisin sisään.
  2. Lisää tehtävä toisella alustalla ja katso, näkyykö se verkkoversiossa, jos se ei näy, jolloin synkronointiongelma koskee kyseistä sovellusta.
  3. Jos tehtävä näkyy, lisää uusi tehtävä verkkoversiossa ja katso, näkyykö se muissa Todoist-sovelluksissa. Jos tehtävä ei näy jossakin sovelluksessa, se tarkoittaa, että synkronointiongelma koskee kyseistä sovellusta.

Kun olet selvittänyt tämän, ilmoita löydöstäsi tutukitiimillemme. Kehittäjämme yrittävät ratkaista ongelmasi mahdollisimman pian.

UKK

K: Miksi Todoist epäonnistuu synkronoimaan sovellusten välillä?

V: Synkronointiongelmat johtuvat kahdesta syystä: Sovellus ei kirjoita tietokantaa oikein tai sovellus epäonnistuu lukemaan tietokannasta. Selvitä, mitä sovellusta ei synkronoida yllä olevien ohjeiden avulla.

Jos esimerkiksi käytät iOS:ää ja Windowsia, eivätkä synkronoidu oikein, se voi olla yksi näistä neljästä tilanteesta:

• iOS-sovellus ei pysty kirjoittamaan: iOS-sovellus ei kirjoita oikein tietokantaamme, joten kun lataat Todoistin muissa sovelluksissa, ne eivät saa viimeisintä päivitystä iOS:lta.
  • iOS-sovellus ei pysty lukemaan: Muut sovellukset kirjautuvat oikein tietokantaan, mutta iOS-sovellus ei vastaanota päivitystä.
  • Windows-sovellus ei pysty kirjoittamaan: Windows-sovellus ei kirjoita oikein tietokantaamme, joten kun lataat Todoistin muissa sovelluksissa, ne eivät saa viimeisintä päivitystä.
  • Windows-sovellus ei pysty lukemaan: Muut sovellukset kirjautuvat oikein tietokantaan, mutta Windows-sovellus ei vastaanota päivitystä.

Jos pystyt tunnistamaan, mikä edellä mainituista tilanteista aiheuttaa ongelmasi, ilmoita siitä viestissäsi, kun otat yhteyttä tukitiimiimme.