Onko sinulla ongelmia synkronoinnin kanssa?

Business

Jos Todoist ei synkronoi tehtäväluetteloa oikein (esimerkiksi iOS- ja Windows-sovellus näyttävät eri tehtäväluetteloa), suosittelemme, että tunnistat, mikä alusta ei synkronoitu muiden kanssa ja ilmoita siitä tukeen.

Miten tunnistetaan, mikä sovellus ei synkronoi

1. Kirjaudu sisään Todoistin verkkoversioon.
  • Varmista, että sinulla on tehtäväluettelon uusin versio (joka on tallennettu palvelimillamme) kirjautumalla ulos Todoistin verkkoversiosta ja kirjautumalla takaisin sisään.
  • Lisää tehtävä toisella alustalla ja katso, näkyykö se verkkoversiossa, jos se ei näy, jolloin synkronointiongelma koskee kyseistä sovellusta.
  • Jos tehtävä näkyy, lisää uusi tehtävä verkkoversiossa ja katso, näkyykö se muissa Todoist-sovelluksissa. Jos tehtävä ei näy jossakin sovelluksessa, se tarkoittaa, että synkronointiongelma koskee kyseistä sovellusta.
  • Kun olet selvittänyt tämän, ilmoita löydöstäsi tutukitiimillemme. Kehittäjämme yrittävät ratkaista ongelmasi mahdollisimman pian.

UKK

K: Miksi Todoist epäonnistuu synkronoimaan sovellusten välillä?

V: Synkronointiongelmat johtuvat kahdesta syystä: Sovellus ei kirjoita tietokantaa oikein tai sovellus epäonnistuu lukemaan tietokannasta. Selvitä, mitä sovellusta ei synkronoida yllä olevien ohjeiden avulla.

Jos esimerkiksi käytät iOS:ää ja Windowsia, eivätkä synkronoidu oikein, se voi olla yksi näistä neljästä tilanteesta:

• iOS-sovellus ei pysty kirjoittamaan: iOS-sovellus ei kirjoita oikein tietokantaamme, joten kun lataat Todoistin muissa sovelluksissa, ne eivät saa viimeisintä päivitystä iOS:lta.
    • iOS-sovellus ei pysty lukemaan: Muut sovellukset kirjautuvat oikein tietokantaan, mutta iOS-sovellus ei vastaanota päivitystä.
    • Windows-sovellus ei pysty kirjoittamaan: Windows-sovellus ei kirjoita oikein tietokantaamme, joten kun lataat Todoistin muissa sovelluksissa, ne eivät saa viimeisintä päivitystä.
    • Windows-sovellus ei pysty lukemaan: Muut sovellukset kirjautuvat oikein tietokantaan, mutta Windows-sovellus ei vastaanota päivitystä.

Jos pystyt tunnistamaan, mikä edellä mainituista tilanteista aiheuttaa ongelmasi, ilmoita siitä viestissäsi, kun otat yhteyttä tukitiimiimme.