Loading the new Help Center

Tilin poistaminen

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Ikävä kuulla, että harkitset Todoist-tilisi poistamista.

Huomaa, että tilisi poistaminen poistaa kaikki Todoistin sisältämät tiedot, mukaan lukien tehtävät, projektit, tunnisteet, suodattimet, kommentit, tiedostot jne. Jos poistat tilisi, et voi palauttaa sitä tai mitään tiliin liitettyjä tietoja.

Jos kirjaudut sisään Google-, Facebook- tai Apple-tililläsi, sinun on ensin lisättävä Todoist-tilillesi salasana siirtymällä asetuksiin ja valitsemalla Tili.

  1. Avaa Todoist-sovellus ja klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Hallitse tiliä. Todoist-tilisi asetukset avautuvat nyt selaimessa.
  4. Valitse Poista tili pysyvästi.
  5. Kirjoita salasanasi ja vahvista valitsemalla Poista tili pysyvästi.
  1. Avaa Todoist-sovellus ja klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Avaa Tili-välilehti ja klikkaa Poista tili pysyvästi.
  4. Kirjoita salasanasi ja vahvista valitsemalla Poista tili pysyvästi.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset.
  3. Valitse Tili.
  4. Napauta Poista tili.
  5. Syötä salasanasi.
  6. Napauta Poista pysyvästi.
  1. Napauta oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Napauta Poista tili ja sitten Jatka.
  4. Syötä salasanasi.
  5. Napauta Poista.
Pro-käyttäjille: Jos olet hankkinut Todoist Pron App Storen tai Google Play Kaupan kautta, varmista, että peruutat Todoist-tilauksesi estääksesi tulevat veloitukset.

UKK