Tilin poistaminen

Business

Ikävä kuulla, että harkitset Todoist-tilin poistamista :(

Tilin poistaminen poistaa kaikki Todoistin sisältämät tiedot, mukaan lukien tehtävät, projektit, tunnisteet, suodattimet, kommentit, tiedostot jne. Jos poistat tilisi, et voi palauttaa sitä tai mitään tiliin liitettyjä tietoja.

Jos käytät Googlea tai Facebookia kirjautumiseen, sinun on määritettävä ensin tilillesi salasana, mene Asetukset > Tili.

1. Avaa Todoist-sovellus tai kirjaudu tilillesi osoitteessa www.todoist.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  3. Avaa Tili-välilehti ja klikkaa Poista Todoist-tilini.
  4. Anna salasanasi ja kerro kokemuksestasi kommenttikenttään.
  5. Klikkaa Poista tilini -painiketta.
  1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Klikkaa oikealla olevaaTili-kohtaa.
  3. Klikkaa Poista tili -painiketta.
  4. Anna sähköpostiosoitteesi ja anna palautetta kokemuksestasi.
  5. Klikkaa Poista-painiketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset > Tili.
  3. Napauta Poista tili -painiketta.
  4. Syötä salasanasi.
  5. Napauta Poista pysyvästi -painiketta.
  1. Kun katselet Todoistin pääsivua, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Napauta Yleinen > Tili.
  3. Napauta Poista tili -painiketta.
  4. Syötä salasanasi.
  5. Napauta Poista-painiketta.
Premium-käyttäjille: Jos olet maksanut Todoist Premiumin PayPalin tai Google Play Kaupan kautta, muista peruuttaa toistuvat maksut estääksesi lisäkustannukset.

Etsimme jatkuvasti tapoja parantaa palveluamme. Jos haluat antaa palautetta siitä, miksi Todoist ei toiminut sinulle, kerro meille osoitteessa support@todoist.com. Me todella arvostamme mielipidettäsi!