Tilin poistaminen

Business

Ikävä kuulla, että harkitset Todoist-tilin poistamista :(

Tilin poistaminen poistaa kaikki Todoistin sisältämät tiedot, mukaan lukien tehtävät, projektit, tunnisteet, suodattimet, kommentit, tiedostot jne. Jos poistat tilisi, et voi palauttaa sitä tai mitään tiliin liitettyjä tietoja.

Jos käytät Googlea tai Facebookia kirjautumiseen, sinun on määritettävä ensin tilillesi salasana, mene Asetukset > Tili.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Avaa Tili-välilehti ja klikkaa Poista Todoist-tilini.
  4. Anna salasanasi ja kerro kokemuksestasi kommenttikenttään.
  5. Klikkaa Poista tilini -painiketta.
  1. Klikkaa Todoistin oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Tili.
  3. Klikkaa Poista tili -painiketta.
  4. Anna sähköpostiosoitteesi ja anna palautetta kokemuksestasi.
  5. Klikkaa Poista-painiketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset > Tili.
  3. Napauta Poista tili -painiketta.
  4. Syötä salasanasi.
  5. Napauta Poista pysyvästi -painiketta.
  1. Kun katselet Todoistin pääsivua, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Napauta Yleinen > Tili.
  3. Napauta Poista tili -painiketta.
  4. Syötä salasanasi.
  5. Napauta Poista-painiketta.
Premium-käyttäjille: Jos olet hankkinut Todoist Premiumin App Storen tai Google Play Kaupan kautta, varmista, että peruutat Todoist-tilauksesi estääksesi tulevat veloitukset.

Etsimme jatkuvasti tapoja parantaa palveluamme. Jos haluat antaa palautetta siitä, miksi Todoist ei toiminut sinulle, kerro meille osoitteessa support@todoist.com. Me todella arvostamme mielipidettäsi!

UKK

K: Voitteko poistaa tilini puolestani?

V: Ei, tällä hetkellä vain omistajat voivat poistaa tilinsä.

K: Siinä sanotaan, että salasana on väärä, mutta olen varma, että se vastaa Facebook- tai Google-kirjautumistietojani. Mikä on vialla?

V: Tilin poistamiseksi sinun on annettava Todoist-tiliisi linkitetty salasana, ei Google- tai Facebook-tilisi salasanaa. Jos et ole vielä lisännyt salasanaa, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.