Tilin poistaminen

Business

Ikävä kuulla, että harkitset Todoist-tilisi poistamista.

Huomaa, että tilisi poistaminen poistaa kaikki Todoistin sisältämät tiedot, mukaan lukien tehtävät, projektit, tunnisteet, suodattimet, kommentit, tiedostot jne. Jos poistat tilisi, et voi palauttaa sitä tai mitään tiliin liitettyjä tietoja.

Jos käytät Google-, Facebook- tai Apple-tiliä kirjautumiseen, sinun on määritettävä ensin tilillesi salasana, mene Asetukset > Tili.

1. Klikkaa rataskuvaketta Todoist-tilisi oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Avaa Tili-välilehti ja klikkaa Poista Todoist-tilini.
  4. Anna salasanasi ja kerro kokemuksestasi kommenttikenttään.
  5. Klikkaa Poista tilini -painiketta.
  1. Klikkaa rataskuvaketta Todoist-tilisi oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Tili.
  3. Klikkaa Poista tili -painiketta.
  4. Anna sähköpostiosoitteesi ja anna palautetta kokemuksestasi.
  5. Klikkaa Poista-painiketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset > Tili.
  3. Napauta Poista tili -painiketta.
  4. Syötä salasanasi.
  5. Napauta Poista pysyvästi -painiketta.
  1. Kun katselet Todoistin pääsivua, napauta oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Napauta Poista tili ja sitten Jatka.
  4. Syötä salasanasi.
  5. Napauta Poista-painiketta.
Premium-käyttäjille: Jos olet hankkinut Todoist Premiumin App Storen tai Google Play Kaupan kautta, varmista, että peruutat Todoist-tilauksesi estääksesi tulevat veloitukset.

UKK

K: Voitteko poistaa tilini puolestani?

V: Ei, vain omistajat voivat poistaa tilinsä.

K: Siinä sanotaan, että salasana on väärä, mutta olen varma, että se vastaa Google-, Facebook- tai Apple-kirjautumistietojani. Mikä on vialla?

V: Tilin poistamiseksi sinun on annettava Todoist-tiliisi linkitetty salasana, ei Google-, Facebook- tai Apple-tilisi salasanaa. Jos et ole vielä lisännyt salasanaa, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.