Tilin poistaminen

Business

Ikävä kuulla, että harkitset Todoist-tilisi poistamista.

Huomaa, että tilisi poistaminen poistaa kaikki Todoistin sisältämät tiedot, mukaan lukien tehtävät, projektit, tunnisteet, suodattimet, kommentit, tiedostot jne. Jos poistat tilisi, et voi palauttaa sitä tai mitään tiliin liitettyjä tietoja.

Jos kirjaudut sisään Google-, Facebook- tai Apple-tililläsi, sinun on ensin lisättävä Todoist-tilillesi salasana siirtymällä asetuksiin ja valitsemalla Tili.

1. Klikkaa profiilikuvaasi Todoist-tilisi oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Avaa Tili-välilehti ja klikkaa Poista Todoist-tilini.
  4. Anna salasanasi ja kerro kokemuksestasi kommenttikenttään.
  5. Klikkaa Poista tilini -painiketta.
  1. Klikkaa profiilikuvaasi Todoist-tilisi oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Tili.
  3. Klikkaa Poista tili -painiketta.
  4. Anna sähköpostiosoitteesi ja anna palautetta kokemuksestasi.
  5. Klikkaa Poista-painiketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset.
  3. Valitse Tili.
  4. Napauta Poista tili -painiketta.
  5. Syötä salasanasi.
  6. Napauta Poista pysyvästi -painiketta.
  1. Kun katselet Todoistin pääsivua, napauta oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Napauta Poista tili ja sitten Jatka.
  4. Syötä salasanasi.
  5. Napauta Poista-painiketta.
Premium-käyttäjille: Jos olet hankkinut Todoist Premiumin App Storen tai Google Play Kaupan kautta, varmista, että peruutat Todoist-tilauksesi estääksesi tulevat veloitukset.