Todoistin järjestelmävaatimukset

Business

Tässä ovat eri käyttöjärjestelmäversiot, joiden avulla voit käyttää Todoistia selaimella, työpöydällä tai mobiililaitteella:

Verkko

Voit käyttää Todoist-verkkosovellusta missä tahansa seuraavista selaimista:

• Google Chrome macOS:ssa, Windowsissa ja Linuxissa
  • Firefox macOS:ssa, Windowsissa ja Linuxissa
  • Opera macOS:ssa, Windowsissa ja Linuxissa
  • Safari macOS:ssa ja Windowsissa
  • Microsoft Edge Windowsissa
  • Internet Explorer 11 Windowsissa

macOS

Voit käyttää macOS-sovellusta, jos tietokoneessasi on macOS 10.11 tai uudempi.

Windows

Voit käyttää Windows 10 -sovellusta, jos tietokoneessasi on 64-bittinen Windows 10.

Android

Voit käyttää Android-sovellusta, jos laitteessasi on Android 6.0 tai uudempi.

iOS

Voit käyttää Todoistin iOS-sovellusta, jos laitteessasi on iOS 13 tai uudempi.

Apple Watch

Voit käyttää Todoistia Apple Watchissa, jos laitteessasi on watchOS 5 tai uudempi.

Linux

Voit käyttää Todoistia Linuxissa, jos tietokoneessasi on Ubuntu 20.04. Pyrimme laajentamaan tukea tulevaisuudessa.