Salasanan vaihtaminen

Business

Päivitä salasanasi millä tahansa laitteellasi ja pidä Todoist-tilisi suojattuna.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Avaa Tili-välilehti.
  3. Klikkaa piilotetun salasanakentän '******' vieressä olevaa muokkaa-painiketta.
  4. Anna uusi salasana ja vahvista se.
  5. Klikkaa Tallenna.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta navigointivalikon alaosassa Asetukset > Tili.
  3. Napauta Salasana.
  4. Anna uusi salasana.
  5. Napauta OK.
  1. Kun katselet Todoistin pääruutua, napauta oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa Muokkaa.
  4. Anna uusi salasanasi.
  5. Napauta Valmis.
  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta ja valitse Tili.
  2. Klikkaa Muokkaa.
  3. Valitse Salasana-kohdan alapuoleltaPäivitä.
  4. Anna ja vahvista uusi salasana ja klikkaa Tallenna.