Salasanan vaihtaminen

Business

Voit vaihtaa salasanasi vain käyttämällä Todoistin verkko-, macOS- tai Windows (vanha) -, iOS- tai Android-sovelluksia. Tämä ei ole vielä käytettävissä Windows 10 -sovelluksessa

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Avaa Tili-välilehti.
  3. Klikkaa piilotetun salasanakentän '******' vieressä olevaa muokkaa-painiketta.
  4. Anna uusi salasana ja vahvista se.
  5. Klikkaa Tallenna.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta navigointivalikon alaosassa Asetukset > Tili.
  3. Napauta Salasana-painiketta.
  4. Anna uusi salasana.
  5. Napauta OK.
  1. Kun katselet Todoistin pääsivua, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Napauta Asetukset → Tili.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Muokkaa.
  4. Anna uusi salasanasi.
  5. Napauta Valmis.
Todoist-salasanaa ei tällä hetkellä voi muuttaa Windows 10 -sovelluksessa.