Loading the new Help Center

Kirjautuminen sisään tai ulos Todoistissa

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Todoistiin kirjautuminen tai uloskirjautuminen on nopeaa ja helppoa! Toimi näin:

Sisäänkirjautuminen Todoistiin

  1. Avaa Todoist.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Valitse, miten haluat kirjautua tilillesi (sen pitäisi olla sama vaihtoehto, jota käytit tilin luomiseen):
    • Klikkaa Kirjaudu Google-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Google-tili.
    • Klikkaa Jatka Facebook-tilillä ja muodosta yhteys Facebook-tiliisi.
    • Klikkaa Kirjaudu Apple-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Apple-tili.
    • Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja klikkaa Kirjaudu sisään.
  1. Avaa Todoist.
  2. Klikkaa Jatka selaimessasi.
  3. Sinut ohjataan kirjautumissivulle selaimessasi. Valitse, miten haluat kirjautua tilillesi (sen pitäisi olla sama vaihtoehto, jota käytit tilin luomiseen):
    • Klikkaa Kirjaudu Google-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Google-tili.
    • Klikkaa Jatka Facebook-tilillä ja muodosta yhteys Facebook-tiliisi.
    • Klikkaa Kirjaudu Apple-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Apple-tili.
    • Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja klikkaa Kirjaudu sisään.
  4. Klikkaa ponnahdusikkunassa Avaa Todoist.
  1. Avaa Todoist.
  2. Valitse, miten haluat kirjautua tilillesi (sen pitäisi olla sama vaihtoehto, jota käytit tilin luomiseen):
    • Napauta Kirjaudu Google-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Google-tili.
    • Napauta Jatka Facebook-tilillä ja muodosta yhteys Facebook-tiliisi.
    • Napauta Kirjaudu Apple-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Apple-tili.
    • Napauta Jatka sähköpostilla, kirjoita sitten sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Uloskirjautuminen Todoistista

  1. Avaa Todoist.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Kirjaudu ulos.
  1. Avaa Todoist.
  2. Avaa valikko pyyhkäisemällä sovelluksen alareunasta ylöspäin.
  3. Avaa asetukset napauttamalla rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  4. Napauta Kirjaudu ulos.
  1. Avaa Todoist.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  3. Napauta Kirjaudu ulos.
  1. Avaa Todoist.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Kirjaudu ulos.