Kirjautuminen sisään tai ulos Todoistissa

Business

Todoistiin kirjautuminen tai uloskirjautuminen on nopeaa ja helppoa! Toimi näin:

Sisäänkirjautuminen Todoistiin

Jos olet ottanut monivaiheisen todennuksen käyttöön tilissäsi, sinun on hankittava koodi todennussovelluksestasi, jotta voit kirjautua sisään. Lisätietoja.
  1. Avaa Todoist.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Valitse miten haluat kirjautua tilillesi (sen pitäisi olla sama vaihtoehto, jota käytit tilin luomiseen):
    • Klikkaa Kirjaudu Google-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Google-tili.
    • Klikkaa Jatka Facebook-tilillä ja muodosta yhteys Facebook-tiliisi.
    • Klikkaa Kirjaudu Apple-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Apple-tili.
    • Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja klikkaa Kirjaudu sisään.
Jos olet ottanut monivaiheisen todennuksen käyttöön tilissäsi, sinun on hankittava koodi todennussovelluksestasi, jotta voit kirjautua sisään. Lisätietoja.
  1. Avaa Todoist.
  2. Klikkaa Jatka selaimessasi.
  3. Sinut ohjataan kirjautumissivulle selaimessasi. Valitse miten haluat kirjautua tilillesi (sen pitäisi olla sama vaihtoehto, jota käytit tilin luomiseen):
    • Klikkaa Kirjaudu Google-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Google-tili.
    • Klikkaa Jatka Facebook-tilillä ja muodosta yhteys Facebook-tiliisi.
    • Klikkaa Kirjaudu Apple-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Apple-tili.
    • Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja klikkaa Kirjaudu sisään.
  4. Klikkaa ponnahdusikkunassa Avaa Todoist.
Jos olet ottanut monivaiheisen todennuksen käyttöön tilissäsi, sinun on hankittava koodi todennussovelluksestasi, jotta voit kirjautua sisään. Lisätietoja.
  1. Avaa Todoist.
  2. Valitse miten haluat kirjautua tilillesi (sen pitäisi olla sama vaihtoehto, jota käytit tilin luomiseen):
    • Napauta Jatka sähköpostilla, kirjoita sitten sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
    • Napauta Kirjaudu Google-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Google-tili.
    • Napauta Jatka lisävaihtoehdoilla ja Jatka Apple-tilillä muodostaaksesi yhteyden Apple-tiliisi.
    • Napauta Jatka lisävaihtoehdoilla ja Jatka Facebook-tilillä muodostaaksesi yhteyden Facebook-tiliisi.
Jos olet ottanut monivaiheisen todennuksen käyttöön tilissäsi, sinun on hankittava koodi todennussovelluksestasi, jotta voit kirjautua sisään. Lisätietoja.
  1. Avaa Todoist.
  2. Valitse miten haluat kirjautua tilillesi (sen pitäisi olla sama vaihtoehto, jota käytit tilin luomiseen):
    • Napauta Jatka sähköpostilla, kirjoita sitten sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
    • Napauta Jatka Apple-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Apple-tili.
    • Napauta Jatka lisävaihtoehdoilla ja Jatka Google-tilillä muodostaaksesi yhteyden Google-tiliisi.
    • Napauta Jatka lisävaihtoehdoilla ja Jatka Facebook-tilillä muodostaaksesi yhteyden Facebook-tiliisi.

Uloskirjautuminen Todoistista

1. Avaa Todoist.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Kirjaudu ulos.
  1. Avaa Todoist.
  2. Avaa valikko pyyhkäisemällä sovelluksen alareunasta ylöspäin.
  3. Avaa asetukset napauttamalla rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  4. Napauta Kirjaudu ulos.
  1. Avaa Todoist.
  2. Avaa Asetukset napauttamalla rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Vieritä alas näytön alaosaan. Napauta Kirjaudu ulos.
  1. Avaa Todoist.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Kirjaudu ulos.