Tehtävien tulostaminen

Business

Riippumatta siitä, kuinka paljon luotat digitaaliseen tehtäväluetteloosi, joskus sinun tarvitsee vain nähdä tehtäväsi paperilla. Näin voit tulostaa ne:

1. Avaa tulostettava luettelo: Yleiset, Tiimin Yleiset (Todoist Business), Tänään, Seuraavat 7 päivää tai jokin tietty projekti, tunniste tai suodatin.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Tulosta. Jos jokin tehtäväsi sisältää kommentteja, sinulta kysytään, haluatko lisätä ne tulosteisiin.

Valitettavasti tällä hetkellä voit tulostaa tehtäviä vain Todoistin verkkoversiosta, macOS- tai Windows (vanha) -sovelluksista.