Tehtävien tulostaminen

Business

Riippumatta siitä, kuinka paljon luotat digitaaliseen tehtäväluetteloosi, joskus sinun tarvitsee vain nähdä tehtäväsi paperilla. Näin voit tulostaa ne:

1. Avaa tulostettava luettelo: Yleiset, Tiimin Yleiset (Todoist Business), Tänään, Seuraavat 7 päivää tai jokin tietty projekti, tunniste tai suodatin.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa web_settings-fill.svg-rataskuvaketta.
  3. Valitse Tulosta.
  4. (Valinnainen) Klikkaa Sisällytä kommentit, jos haluat myös tulostaa luettelossa olevien tehtävien kommentit.
  5. Tulosta luettelo noudattamalla tulostusikkunan ohjeita.

Valitettavasti voit tulostaa tehtävät käyttämällä Todoistin verkko-, macOS- tai Windows-sovelluksia.