Tehtävien tulostaminen

Business

Riippumatta siitä, kuinka paljon luotat digitaaliseen tehtäväluetteloosi, joskus sinun tarvitsee vain nähdä tehtäväsi paperilla. Näin voit tulostaa ne:

1. Avaa tulostettava luettelo: Yleiset, Tiimin Yleiset (Todoist Business), Tänään, Tuleva tai jokin tietty projekti, tunniste tai suodatin.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa web_settings-fill.svg-rataskuvaketta.
  3. Valitse Tulosta.
  4. (Valinnainen) Klikkaa Sisällytä kommentit, jos haluat myös tulostaa luettelossa olevien tehtävien kommentit.
  5. Tulosta luettelo noudattamalla tulostusikkunan ohjeita.

Valitettavasti voit tulostaa tehtävät käyttämällä Valitettavasti voit tulostaa tehtäviä vain Todoistin verkko-, macOS- tai Windows (legacy) -sovelluksilla.