Tehtävien tulostaminen

Business

Riippumatta siitä, kuinka paljon luotat digitaaliseen tehtäväluetteloosi, joskus sinun tarvitsee vain nähdä tehtäväsi paperilla. Näin voit tulostaa ne:

1. Avaa tulostettava luettelo: Yleiset, Tiimin Yleiset (Todoist Business), Tänään, Tulevat tai jokin tietty projekti, tunniste tai suodatin.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Tallenna.
  4. (Valinnainen) Klikkaa Sisällytä kommentit, jos haluat myös tulostaa luettelossa olevien tehtävien kommentit.
  5. Tulosta luettelo noudattamalla tulostusikkunan ohjeita.
Valitettavasti voit tulostaa tehtäviä vain Todoistin verkko-, macOS-, Windows 10- tai Windows (legacy) -sovelluksilla.

UKK

Voinko tulostaa Taulu-näkymässä olevan tehtäväluetteloni?

Ei ole mahdollista. Tulostettaessa Taulu-näkymässä tehtäväluettelosi renderoidaan automaattisesti luettelona. Siksi suosittelemme, että asetat tehtäväluettelosi luettelonäkymään ennen tulostamista.

Kuinka voin tulostaa kaikki tehtävät?

Helpoin tapa tulostaa kaikki tehtävät olisi avata Näytä kaikki -suodatin ja seurata sitten tässä artikkelissa kuvattuja tulostusohjeita.

Kuinka voin tulostaa yhden tehtävän sekä sen kaikki kommentit?

Huomaa, että tämä voidaan tehdä vain suoraan selaimen kautta:

1. Avaa todoist.com selaimessa.
  2. Klikkaa tehtävää avataksesi tehtävänäkymän.
  3. Avaa tehtävän kommentit-välilehti.
  4. Käynnistä selaimen natiivi tulostustoiminto pitämällä Ctrl + P (tai Cmd + P) painettuna.