Todoist-tilin luominen

Business

Kiitos kiinnostuksestasi Todoistia kohtaan. Olemme erittäin iloisia siitä, että olet kanssamme!

Voit luoda uuden tilin ja aloittaa käytön hetkessä:

1. AvaaTodoist.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Rekisteröidy.
  3. Valitse, kuinka haluat kirjautua Todoistiin:
    • Jos haluat rekisteröityä Google-tililläsi, klikkaa Jatka Google-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Facebook-tililläsi, klikkaa Jatka Facebook-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Apple-tililläsi, klikkaa Jatka Apple-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä sähkäpostiosoitteellasi, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Rekisteröidy sähköpostiosoitteella.
  1. Avaa Todoist.
  2. Klikkaa Rekisteröidy-painiketta.
  3. Valitse, kuinka haluat kirjautua Todoistiin:
    • Jos haluat rekisteröityä Google-tililläsi, klikkaa Jatka Google-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Facebook-tililläsi, klikkaa Jatka Facebook-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Apple-tililläsi, klikkaa Jatka Apple-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä sähkäpostiosoitteellasi, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Rekisteröidy sähköpostiosoitteella.
  1. Avaa Todoist.
  2. Valitse, kuinka haluat kirjautua Todoistiin:
    • Jos haluat rekisteröityä Google-tililläsi, napauta Jatka Google-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Facebook-tililläsi, napauta Jatka Facebook-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Apple-tililläsi, napauta Jatka Apple-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä sähkäpostiosoitteellasi, napauta Jatka sähköpostilla ja kirjoita sähköpostiosoitteesi.
  1. Avaa Todoist.
  2. Valitse, kuinka haluat kirjautua Todoistiin:
    • Jos haluat rekisteröityä Google-tililläsi, napauta Jatka Google-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Facebook-tililläsi, napauta Jatka Facebook-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Apple-tililläsi, napauta Jatka Apple-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä sähkäpostiosoitteellasi, napauta Jatka sähköpostilla ja kirjoita sähköpostiosoitteesi.

Jos aloitat juuri Todoistin käytön, tutustu Aloitusoppaaseemme.