Todoist-tilin luominen

Business

Kiitos kiinnostuksestasi Todoistia kohtaan! Voit aloittaa uuden tilin käytön muutamassa sekunnissa:

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Oikeassa yläkulmassa, klikkaa Rekisteröidy.
  3. Valitse, kuinka haluat kirjautua Todoistiin:
    • Jos haluat rekisteröityä Google-tililläsi, klikkaa Jatka Google-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Facebook-tililläsi, klikkaa Jatka Facebook-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Apple-tililläsi, klikkaa Jatka Apple-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä sähkäpostiosoitteellasi, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Rekisteröidy sähköpostiosoitteella.
  1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Klikkaa Rekisteröidy-painiketta.
  3. Valitse, kuinka haluat kirjautua Todoistiin:
    • Jos haluat rekisteröityä Google-tililläsi, klikkaa Jatka Google-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Facebook-tililläsi, klikkaa Jatka Facebook-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Apple-tililläsi, klikkaa Jatka Apple-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä sähkäpostiosoitteellasi, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Rekisteröidy sähköpostiosoitteella.
  1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Valitse, kuinka haluat kirjautua Todoistiin:
    • Jos haluat rekisteröityä Google-tililläsi, napauta Jatka Google-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Facebook-tililläsi, napauta Jatka Facebook-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Apple-tililläsi, napauta Jatka Apple-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä sähkäpostiosoitteellasi, napauta Jatka sähköpostilla ja kirjoita sähköpostiosoitteesi.
  1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Valitse, kuinka haluat kirjautua Todoistiin:
    • Jos haluat rekisteröityä Google-tililläsi, napauta Jatka Google-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Facebook-tililläsi, napauta Jatka Facebook-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Apple-tililläsi, napauta Jatka Apple-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä sähkäpostiosoitteellasi, napauta Jatka sähköpostilla ja kirjoita sähköpostiosoitteesi.

Jos aloitat juuri Todoistin käytön, tutustu Aloitusoppaaseemme.