Karman ottaminen käyttöön/poistaminen käytöstä

Business

Todoist Karma mittaa tuottavuuttasi, jonka avulla voit määrittää päivittäiset ja viikoittaiset tavoitteesi ja tarkastella pitkän aikavälin trendejä visualisoinnilla. Jos et koe sitä hyödylliseksi, voit poistaa sen käytöstä Tuottavuus-asetuksissa.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Tuottavuus.
  4. Ota Karma-ominaisuus käyttöön ja pois käytöstä Todoist Karma -kytkimellä.
  5. Klikkaa Päivitä.
  1. Napauta valikkokuvaketta Todoistin vasemmassa alakulmassa.
  2. Avaa asetukset napauttamalla rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Tuottavuus.
  4. Ota käyttöön tai poista Karma käytöstä kokonaan käyttämällä Karma-valintaruutua.
  1. Napauta Todoistin päävalikossa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta avataksesi Asetukset.
  2. Napauta Tuottavuus.
  3. Ota käyttöön tai poista Karma käytöstä kokonaan käyttämällä Käytä Karmaa -valitsinta.

Jos et halua hyötyä päivittäisten ja viikoittaisten tavoitteiden käyttämisestä, voit poistaa ne käytöstä asettamalla tavoitteiksi 0. Tavoitteet täyttyvät aina eivätkä tule tiellesi.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Tuottavuus.
  4. Muuta Päivittäiset tehtävät arvoksi 0.
  5. Muuta Viikoittaiset tehtävät arvoksi 0.
  6. Klikkaa Päivitä.
  1. Napauta valikkokuvaketta Todoistin vasemmassa alakulmassa.
  2. Avaa asetukset napauttamalla rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Tuottavuus.
  4. Napauta Päivittäinen tavoite.
  5. Muuta se arvoon 0.
  6. Napauta OK.
  7. Napauta Viikoittainen tavoite.
  8. Muuta se arvoon 0.
  9. Napauta OK.
  1. Napauta Todoistin päävalikossa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta avataksesi Asetukset.
  2. Napauta Tuottavuus.
  3. Muuta Päivittäinen tavoite arvoksi 0.
  4. Muuta Viikoittainen tavoite arvoksi 0.
  5. Napauta Valmis.