Väriteemojen vaihtaminen

Business

Muokkaa Todoistisi ulkoasua valitsemalla väriteemasi, joka sopii sinulle parhaiten. Valitse yksi monista ilmaisista ja Premium-vaihtoehdoista:

Ilmainen teemat: Todoistin punainen, Noir, Tumma, Neutraali ja Mandariini

Premium-teemat: Auringonkukka, Apila, Mustikka, Taivas, Ametisti ja Grafiitti.

Näin voit valita teemasi:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Teema.
  2. Valitse teema, jota haluat käyttää.
  3. Valinnainen: Kytke Synkronoi teema -asetus pois päältä, jos haluat käyttää eri teemoja laitteissasi tai päälle käyttääksesi valittua teemaa kaikissa laitteissasi.

1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse oikealta puolelta Asetukset-kohdan alapuolelta Teema.
  3. Valitse teema, jota haluat käyttää.
  4. Valinnainen: Kytke Synkronoi teema -asetus pois päältä, jos haluat käyttää eri teemoja laitteissasi tai päälle käyttääksesi valittua teemaa kaikissa laitteissasi.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta vasemmanpuoleisen valikon alapuolelta Asetukset ja valitse Teema.
  3. Valitse teema, jota haluat käyttää.
  4. Valinnainen: Kytke Synkronoi teema -asetus pois päältä, jos haluat käyttää eri teemoja laitteissasi tai päälle käyttääksesi valittua teemaa kaikissa laitteissasi.

1. Kun katselet Todoistin pääsivua, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Asetukset-kohdassa Teema.
  3. Valitse teema, jota haluat käyttää.
  4. Valinnainen: Kytke Synkronoi teema -asetus pois päältä, jos haluat käyttää eri teemoja laitteissasi tai päälle käyttääksesi valittua teemaa kaikissa laitteissasi.