Väriteemojen vaihtaminen

Business

Muokkaa Todoistisi ulkoasua valitsemalla väriteemasi, joka sopii sinulle parhaiten. Valitse yksi monista ilmaisesta ja Pro-vaihtoehdoista:

Ilmaiset teemat

Todoist, noir, neutraali, mandariini ja tumma.

Pro-teemat

Auringonkukka, apila, mustikka, taivas, ametisti ja grafiitti, vaaleanpunainen ja syvän sininen.

Näin voit valita teemasi:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Teema.
  3. Valitse haluamasi teema.
  4. Valinnainen: Kytke Synkronoi teema -asetus pois päältä, jos haluat käyttää eri teemoja eri laitteissasi tai päälle käyttääksesi valittua teemaa kaikissa laitteissasi.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  2. Napauta vasemmanpuoleisen valikon alapuolelta Asetukset ja valitse Teema.
  3. Valitse haluamasi teema.
  4. Valinnainen: Kytke Synkronoi teema -asetus pois päältä, jos haluat käyttää eri teemoja eri laitteissasi tai päälle käyttääksesi valittua teemaa kaikissa laitteissasi.
  5. Valinnainen: Voit asettaa Todoistin vaihtamaan automaattisesti tummaan teemaan aina, kun laitteesi käyttää tummaa tilaa. Kytke Automaattinen tumma teema päälle. Tämä on saatavana Android 10:ssä tai uudemmassa.

1. Kun katselet Todoistin pääsivua, napauta oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Valitse Asetukset-kohdassa Teema.
  3. Valitse haluamasi teema.
  4. Valinnainen: Kytke Synkronoi teema -asetus pois päältä, jos haluat käyttää eri teemoja eri laitteissasi tai päälle käyttääksesi valittua teemaa kaikissa laitteissasi.
  5. Valinnainen: Voit asettaa Todoistin vaihtamaan automaattisesti tummaan teemaan aina, kun iOS-laitteesi käyttää tummaa tilaa. Kytke automaattinen tumma tila päälle.

Kun olet saavuttanut Karman Valaistunut-tason, uusi mysteeriteema avataan tililläsi.