Väriteemojen vaihtaminen

Business

Muokkaa Todoistin ulkoasua vaihtamalla teeman väriä.

Valitse kymmenestä kauniista väristä omasi: Todoistin punainen (ilmainen), Noir (ilmainen), Neutraali (ilmainen), Mandariini (ilmainen), Auringonkukka (Premium), Apila (Premium), Mustikka (Premium), Taivas (Premium), Ametisti (Premium) ja Grafiitti (Premium).

Valitsemasi väri näkyy yläpalkissa ja toimintalinkeissä sovelluksessa.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Valitse Teemat-välilehti.
  3. Valitse teema, jota haluat käyttää.

1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Klikkaa Asetukset-välilehden oikealta puolelta Teema.
  3. Valitse teema, jota haluat käyttää.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta vasemman puolen valikon alapuolelta Asetukset ja valitse Teema.
  3. Valitse teema, jota haluat käyttää.

1. Kun katselet Todoistin pääsivua, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Asetukset-kohdassa Teema.
  3. Valitse teema, jota haluat käyttää.