Tunnisteet

Business

Säästä aikaa niputtamalla samankaltaiset tehtävät yhteen tunnisteilla. Voit tuoda luettelon kaikista tehtävistä millä tahansa tunnisteella muutamassa sekunnissa. Voit lisätä haluamiasi tunnisteita, mutta tässä on muutama suosittuja, joilla pääset alkuun:

• @email – Käytä tätä tunnistetta luodaksesi luettelon kaikista projektisi sähköpostitehtävistä, jotta voit vastata niihin kaikkiin kerralla.
  • @odottaa – Lisää tämä tunniste kaikkiin tehtäviin, joita et ole vielä aloittanut, mutta et myöskään halua unohtaa niitä.
  • @15_min – Valitse tämä tunniste, kun sinulla on ylimääräinen 15 minuuttia pienien tehtävien suorittamiseen.

Jokaisella alustalla – verkkoversio, työpöytä tai mobiili – kirjoita @ tehtäväkenttään, jota seuraa tunnisteen nimi. Sinulla on mahdollisuus valita olemassa olevista tunnisteista tai lisätä uusi.

Älykäs Pikalisäys tunnistaa ja lisää tunnisteen automaattisesti, kun tallennat tehtävän.

Jos käytät Todoistia tietokoneella tai mobiililaitteen selaimessa, voit vaihtaa tunnisteet nimen nopeasti ja helposti avaamalla tarran tunnisteen ja napauttamalla tunnisteen otsikkoa.
Kun luot tunnistetta, et voi käyttää välilyöntiä tai "-merkkiä tunnisteen otsikossa. Et myöskään voi lisätä @-symbolia tunnisteen otsikkoon. Jos käytät jotain näistä merkkeistä, ne korvataan automaattisesti. Esimerkiksi, jos yrität nimetä tunnisteen nimellä Sähköpostit @Työ, tunnisteellesi annetaan automaattisesti nimi Sähköpostit__Työ.

Tunnisteen etsiminen

Kirjoita tunnisteen nimi yläosassa olevaan hakupalkkiin. Esimerkiksi kirjoittamalla ”@kiireellinen” saat luettelon tehtävistä, jotka sisältävät @kiireellinen-tunnisteen.

Verkko-, macOS- tai Windows-sovelluksissa voit aloittaa uuden haun käyttämällä pikanäppäintä f.

Löydät myös täydellisen luettelon olemassa olevista tunnisteista Tunnisteet-valikosta.

Klikkaa tai napauta mitä tahansa tunnistetta, niin saat luettelon kaikista tunnisteeseen liittyvistä tehtävistä. jos haluat tuoda esille luettelon kaikista niihin liittyvistä tehtävistä. (Muille jäsenille delegoidut tehtävät eivät tule näkyviin, joissa kyseinen tunniste esiintyy.)

Voit myös luoda suodattimia tunnisteiden avulla. Esimerkiksi suodatinhaku ”tänään & @email”, saat luettelon tänään erääntyvistä tehtävistä, jotka sisältävät tunnisteen @email.

Lisätietoja tunnisteista: