Jaetun projektin jakaminen

Business

Tarvitsetko paikkaa, jossa voit suunnitella suuria juhlia ystäväsi kanssa, jakaa päivittäistavaraluettelon puolisosi kanssa tai antaa askareita lapsillesi? Kokeile jakaa projekti heidän kanssaan!

Teetkö yhteistyötä kollegoiden kanssa useissa projekteissa? Jos näin on, harkitse tiimin luomista!

Projektin jakaminen

Kaikilla, joiden kanssa jaat projektin, on täysi pääsy kaikkiin tietoihin, kuten tehtäviin, kommentteihin ja ladattuihin tiedostoihin. He voivat lisätä uusia tehtäviä, delegoida tehtäviä, suorittaa tehtäviä, lisätä kommentteja ja ladata uusia tiedostoja projektiin.

1. Klikkaa projektia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Jaa.
  2. Kirjoita sen henkilön nimi tai sähköpostiosoite, jolle haluat jakaa. Jos kutsumallasi henkilöllä ei ole Todoist-tiliä, hän saa projektikutsun, jossa on mahdollisuus luoda ilmainen tili.
  3. Lähetä kutsu(t) klikkaamalla Kutsu.
  1. Avaa projekti ja napauta kolmen pisteen kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  2. Napauta Jaa. Näkyviin tulee luettelo projektin nykyisistä yhteiskäyttäjistä. Jos projektia ei jaeta, näet kaksi vaihtoehtoa:
  • Jaa linkki -toiminnolla voit kopioida kutsulinkin, jonka avulla joku voi liittyä projektiin.
  • + Kutsu jäsenet -toiminnolla voit kutsua jonkun projektiisi lisäämällä hänen nimensä tai sähköpostiosoitteensa.

Kun napautat + Kutsu jäsenet, näet kaksi vaihtoehtoa:

• Kirjoita yhteiskäyttäjän nimi tai sähköpostiosoite Vastaanottaja:-kenttään. Vahvista sitten napauttamalla hänen sähköpostiosoitettaan. Hänellä on aina muokkausoikeus.
  • Napauta punaista pluskuvaketta kutsuaksesi yhteiskäyttäjän yhteystietoluettelostasi.

Voit myös jakaa projektin projektin pikavalikon kautta.

1. Napauta projektia, jonka haluat jakaa.
  2. Napauta jakamiskuvaketta. Näkyviin tulee luettelo projektin yhteiskäyttäjistä.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa henkilökuvaketta uudelleen lisätäksesi yhteiskäyttäjiä.
  4. Kirjoita sen henkilön nimi tai sähköpostiosoite, jolle haluat jakaa projektin. Jos kutsumallasi henkilöllä ei ole Todoist-tiliä, hän saa projektikutsun, jossa on mahdollisuus luoda ilmainen tili.

Pääprojektin jakaminen

Jos jaat pääprojektin jonkun kanssa, hänellä ei ole automaattisesti pääsyä sen aliprojekteihin. Sinun on sen sijaan kutsuttava heidät jokaiseen aliprojektiin.

Delegoi tehtävä

Olemassa olevan tehtävän delegoiminen

1. Missä tahansa jaetussa projektissa klikkaa tehtävän nimen oikealla puolella olevaa delegointikuvaketta.
  2. Valitse jäsenen nimi pudotusvalikosta.
  1. Napauta missä tahansa jaetussa projektissa tehtävää avataksesi tehtävänäkymän.
  2. Napauta delegointikuvaketta.
  3. Valitse ponnahdusvalikosta jäsenen nimi.

Jos käytät iOS-sovellusta, voit myös delegoida tehtävän pikavalikon kautta.

Uuden tehtävän delegoiminen

1. Avaa mikä tahansa jaettu projekti ja klikkaa + Lisää tehtävä.
  2. Kirjoita tehtävän nimi ja kirjoita +-symboli ja sen jälkeen jäsenen nimi.
  3. Valitse jäsenen nimi pudotusvalikosta.
  1. Avaa mikä tahansa jaettu projekti ja napauta +-painiketta.
  2. Kirjoita tehtävän nimi ja kirjoita +-symboli ja sen jälkeen jäsenen nimi.
  3. Valitse jäsenen nimi pudotusvalikosta.
Tiesitkö, että voit asettaa muistutuksen jollekin toiselle? Toimi näin!

Jäsenen poistaminen jaetusta projektista

1. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella projektia.
  2. Valitse valikosta Jaa.
  3. Vie osoitin poistettavan käyttäjän nimen päälle.
  4. Klikkaa heidän nimensä vieressä olevaa roskakorikuvaketta.
  1. Napauta avataksesi projektin.
  2. Napauta kolmen pisteen kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Jaa. Näkyviin tulee luettelo projektin yhteiskäyttäjistä.
  4. Poista yhteiskäyttäjä napauttamalla henkilön poistamiskuvaketta.
  5. Napauta Poista yhteiskäyttäjä.
  1. Napauta avataksesi projektin.
  2. Napauta jakamiskuvaketta. Näkyviin tulee luettelo projektin yhteiskäyttäjistä.
  3. Napauta kolmen pisteen kuvaketta käyttäjän nimen vieressä.
  4. Napauta Poista.
  5. Napauta OK.

UKK

Voinko delegoida saman tehtävän useille ihmisille?

Ei. Tämä artikkeli selittää miksi.

Voinko delegoida tehtävän itselleni?

Kyllä, mutta vain jaetuissa projektissa.

En löydä henkilöluettelosta henkilöä, jolle haluan delegoida tehtävän. Mitä minun pitäisi tehdä?

Huomaa, että sinun on jaettava projekti kyseisen henkilön kanssa ennen kuin delegoit hänelle tehtävän. Jos et ole vielä jakanut projektia, henkilö ei näy vastuuhenkilöluettelossasi.