Loading the new Help Center

Projektien jakaminen ja yhteistyön tekeminen

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Todoistin avulla on helppo tehdä yhteistyötä kenen kanssa tahansa – projektien jakaminen, tehtävien delegointi ja yksityiskohdista keskustelu työtovereiden tai rakkaiden kanssa. Sinulle ilmoitetaan, kun tärkeitä muutoksia tapahtuu jaetussa projekteissasi.

Kun kutsut jonkun projektiin, voit delegoida heille tehtäviä ja lähettää kommentteja.

Miten projekteja jaetaan

  1. Klikkaa hiiren oikealla projektia, jonka haluat jakaa.
  2. Valitse valikosta Jaa projekti.
  3. Kirjoita henkilön nimi, jonka kanssa haluat jakaa. Jos kyseessä on joku, jonka kanssa et ole koskaan aiemmin jakanut projektia, sinun on kirjoitettava hänen Todoist-tiliinsä liittyvä sähköpostiosoite. Jos hänellä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita vain hänen sähköpostiosoitteensa. Hän saa projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.
  4. Lähetä kutsu(t) klikkaamalla Kutsu.
sharing-web-sharing.jpg
  1. Napauta projektia, jonka haluat jakaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Jaa projekti. Näkyviin tulee luettelo kaikista nykyisistä projektin yhteistyökumppaneista. Jos projekti ei tällä hetkellä jaettu, näet sen sijaan vaihtoehdon Kutsu muita projektiin.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa +-merkkiä lisätäksesi uusia yhteistyökumppaneita.
  5. Voit nyt lisätä uuden yhteistyökumppanin joko valitsemalla Lisää projektista tai Lisää yhteystiedoista tai kirjoittamalla henkilön nimen, jonka kanssa haluat jakaa. Jos se on joku, jolle et ole koskaan ennen jakanut projektia, sinun täytyy kirjoittaa käyttäjän Todoist-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen. Jos heillä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa. He saavat projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.
sharing-ios-sharing.jpg
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit jakaa projektin myös projektin pikavalikon kautta.
  1. Napauta projektia, jonka haluat jakaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta three_dots.png.
  3. Valitse Jakaminen. Näkyviin tulee luettelo kaikista projektin nykyisistä yhteistyökumppaneista.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa henkilökuvaketta uudelleen lisätäksesi yhteistyökumppaneita.
  5. Kirjoita henkilön nimi, jonka kanssa haluat jakaa. Jos se on joku, jolle et ole koskaan ennen jakanut projektia, sinun täytyy kirjoittaa käyttäjän Todoist-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen. Jos heillä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa. He saavat projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.
sharing-android-sharing.jpg

Jokainen, jolle jaat projektin, saa täyden pääsyn kaikkiin tietoihin, kuten tehtäviin, kommentteihin ja ladattuihin tiedostoihin. He voivat lisätä uusia tehtäviä, delegoida ja suorittaa tehtäviä, kommentoida ja ladata tiedostoja. Voit jopa jakaa projekteja muiden kanssa, joilla ei vielä ole Todoist-tiliä.

Ilmaiskäyttäjät voivat jakaa projekteja enintään 5 henkilön kanssa (kussakin projektissa voi olla eri 5 henkilöä). Pro-käyttäjät voivat jakaa projekteja 25 henkilön kanssa ja Business-käyttäjät voivat jakaa 50 henkilön kanssa.

Nykyisen tehtävän delegoiminen

  1. Klikkaa missä tahansa jaetussa projektissa tehtävän nimen oikealla puolella olevaa delegointikuvaketta assign_web.svg.
  2. Valitse jäsenen nimi pudotusvalikosta.
  1. Napauta missä tahansa jaetussa projektissa tehtävää avataksesi tehtävänäkymän.
  2. Napauta delegointikuvaketta assign_ios.svg.
  3. Valitse ponnahdusvalikosta jäsenen nimi.
  1. Napauta missä tahansa jaetussa projektissa tehtävää avataksesi tehtävänäkymän.
  2. Napauta delegointikuvaketta assign_ios.svg.
  3. Valitse ponnahdusvalikosta jäsenen nimi.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit delegoida tehtävän myös sen pikavalikon kautta.

Luodessasi tehtävää

  1. Avaa mikä tahansa jaettu projekti ja klikkaa + Lisää tehtävä.
  2. Kirjoita tehtävän nimi ja kirjoita +-symboli ja sen jälkeen jäsenen nimi.
  3. Valitse jäsenen nimi pudotusvalikosta.
Jos delegoit tehtävän jakamattomasta projektista – tai Tänään-, Tuleva-näkymissä sekä missä tahansa suodatetussa näkymässä – sinun on ensin määritettävä jaettu projekti kirjoittamalla # tehtäväkenttään ja valitsemalla projekti. Esim. "#Design +James".
  1. Avaa mikä tahansa jaettu projekti ja napauta +-painiketta.
  2. Kirjoita tehtävän nimi ja kirjoita +-symboli ja sen jälkeen jäsenen nimi.
  3. Valitse jäsenen nimi pudotusvalikosta.

Jos delegoit tehtävän jakamattomasta projektista – tai Tänään-, Tuleva-näkymissä sekä missä tahansa suodatetussa näkymässä – sinun on ensin määritettävä jaettu projekti kirjoittamalla # tehtäväkenttään ja valitsemalla projekti. Esim. "#Design +James".

  1. Avaa mikä tahansa jaettu projekti ja napauta +-painiketta.
  2. Kirjoita tehtävän nimi ja kirjoita +-symboli ja sen jälkeen jäsenen nimi.
  3. Valitse jäsenen nimi pudotusvalikosta.

Jos delegoit tehtävän jakamattomasta projektista – tai Tänään-, Tuleva-näkymissä sekä missä tahansa suodatetussa näkymässä – sinun on ensin määritettävä jaettu projekti kirjoittamalla # tehtäväkenttään ja valitsemalla projekti. Esim. "#Design +James".

Jäsenen poistaminen jaetusta projektista

  1. Kllikkaa hiiren kakkospainikkeella projektia, jonka jaon haluat poistaa.
  2. Valitse valikosta Jaa projekti.
  3. Vie osoitin poistettavan käyttäjän nimen päälle.
  4. Klikkaa käyttäjän nimen vieressä olevaa roskakorikuvaketta.
  • Napauta projektia, jonka haluat jakaa.
  • Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta three_dots.png.
  • Valitse Jakaminen. Näkyviin tulee luettelo kaikista projektin nykyisistä yhteistyökumppaneista.
  • Napauta kolmen pisteen kuvaketta three_dots.png käyttäjän nimen vieressä.
  • Napauta Poista.
  • Napauta OK.
  1. Napauta avataksesi projektin.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta three_dots.png.
  3. Valitse Jaa projekti. Näkyviin tulee luettelo kaikista projektin nykyisistä yhteistyökumppaneista.
  4. Napauta Poista käyttäjä -kuvaketta poistaaksesi yhteistyökumppanin.
  5. Napauta Poista yhteistyökumppani.

UKK

Jos arkistoin jaetun projektin, arkistoidaanko projekti myös yhteistyökumppaneideni tileillä?

Ei. Kun arkistoit projektin, se arkistoidaan vain tililläsi.

Voinko jakaa yläprojektin kaikkien sen aliprojektien kanssa?

Valitettavasti ei ole mahdollista jakaa projektia ja kaikkia sen aliprojekteja samanaikaisesti. Voit sen sijaan jakaa jokaisen projektin erikseen.

Minulla on Todoist Business -tili ja haluan rajoittaa projektin jakamista käyttäjien kanssa, jotka eivät kuulu tiimiini. Onko tämä mahdollista?

Kyllä. Jos olet Business-tiimin ylläpitäjä, voit siirtyä hallintakonsolin Jakaminen-välilehdelle, jossa voit hallita, voivatko tiimisi jäsenet jakaa projekteja Business-tiimisi ulkopuolella ja voivatko Business-tiimisi ulkopuoliset ihmiset liittyä projektiisi.