Projektien jakaminen ja yhteistyö

Business

Todoistin avulla on helppo tehdä yhteistyötä kenen kanssa tahansa – projektien jakaminen, tehtävien delegointi ja yksityiskohdista keskustelu työtovereiden tai rakkaiden kanssa. Sinulle ilmoitetaan, kun tärkeitä muutoksia tapahtuu yhteisprojekteissasi.

Kun kutsut jonkun projektiin, voit delegoida heille tehtäviä ja lähettää kommentteja.

Jokainen, jolle jaat projektin, saa täyden pääsyn kaikkiin tietoihin, kuten tehtäviin, kommentteihin ja ladattuihin tiedostoihin. He voivat lisätä uusia tehtäviä, delegoida ja suorittaa tehtäviä, kommentoida ja (jos he ovat Premium-jäseniä) ladata tiedostoja. Voit jopa jakaa projekteja muiden kanssa, joilla ei vielä ole Todoist-tiliä.

Ilmaiskäyttäjät voivat jakaa projekteja enintään 5 henkilön kanssa (kussakin projektissa voi olla eri 5 henkilöä). Premium-käyttäjät voivat jakaa projekteja 25 henkilön kanssa ja Business-käyttäjät voivat jakaa 50 henkilön kanssa.

Projektien jakaminen

1. Klikkaa hiiren oikealla projektia, jonka haluat jakaa.
  2. Valitse valikosta Jaa projekti.
  3. Kirjoita henkilön nimi, jonka kanssa haluat jakaa. Jos se on joku, jolle et ole koskaan ennen jakanut projektia, sinun täytyy kirjoittaa käyttäjän Todoist-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen. Jos heillä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa. He saavat projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.
  4. Lähetä kutsut klikkaamalla Kutsu-painiketta.

1. Klikkaa tai napauta projektia, jonka haluat jakaa.
  2. Klikkaa tai napauta projektin oikeassa yläkulmassa olevaa henkilökuvaketta.
  3. Kirjoita henkilön nimi, jonka kanssa haluat jakaa. Jos se on joku, jolle et ole koskaan ennen jakanut projektia, sinun täytyy kirjoittaa käyttäjän Todoist-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen. Jos heillä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa. He saavat projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.

1. Napauta avataksesi projektin, jonka haluat jakaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Ios-more-outline.svgkolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Jaa projekti. Näyttöön tulee luettelo kaikista nykyisistä yhteistyökumppaneista.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa +-symbolia lisätäksesi uusia yhteistyökumppaneita.
  5. Kirjoita henkilön nimi, jonka kanssa haluat jakaa. Jos se on joku, jolle et ole koskaan ennen jakanut projektia, sinun täytyy kirjoittaa käyttäjän Todoist-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen. Jos heillä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa. He saavat projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.

1. Napauta avataksesi projektin, jonka haluat jakaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa three_dots.pngkolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Jaa projekti. Näyttöön tulee luettelo kaikista nykyisistä yhteistyökumppaneista.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa henkilökuvaketta lisätäksesi uusia yhteistyökumppaneita.
  5. Kirjoita henkilön nimi, jonka kanssa haluat jakaa. Jos se on joku, jolle et ole koskaan ennen jakanut projektia, sinun täytyy kirjoittaa käyttäjän Todoist-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen. Jos heillä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa. He saavat projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.

Jokainen, jonka kutsut projektiin, vastaanottaa liittymiskutsun sähköpostitse.

Voit muuttaa asetuksiasi, että projektikutsut henkilöiltä hyväksytään automaattisesti, joille olet jakanut projektit aiemmin.

Henkilön poistaminen yhteisprojekteista

1. Klikkaa hiiren oikealla yhteisprojektia.
  2. Valitse "Jaa projekti". Näkyviin tulee luettelo nykyisistä yhteistyökumppaneista.
  3. Siirrä hiiren osoitin poistettavan nimen kohdalle ja klikkaa roskakorikuvaketta.
  1. Klikkaa tai napauta yhteisprojektia.
  2. Klikkaa tai napauta oikeassa yläkulmassa olevaa henkilökuvaketta.
  3. Klikkaa tai napauta poistettavien nimien vieressä olevaa roskakorikuvaketta.
  1. Avaa yhteisprojekti.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Ios-more-outline.svgkolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Jaa projekti pudotusvalikosta. Näkyviin tulee luettelo nykyisistä yhteistyökumppaneista.
  4. Napauta poistettavien nimien vieressä olevaa X-kuvaketta.
  1. Avaa yhteisprojekti.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa three_dots.pngkolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta pudotusvalikosta Jakaminen. Näkyviin tulee luettelo nykyisistä yhteistyökumppaneista.
  4. Napauta nimiä, jotka haluat poistaa.
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa henkilön X-kuvaketta.