Projektien jakaminen ja yhteistyö

Business

Todoistin avulla on helppo tehdä yhteistyötä kenen kanssa tahansa – projektien jakaminen, tehtävien delegointi ja yksityiskohdista keskustelu työtovereiden tai rakkaiden kanssa. Sinulle ilmoitetaan, kun tärkeitä muutoksia tapahtuu yhteisprojekteissasi.

Kun kutsut jonkun projektiin, voit delegoida heille tehtäviä ja lähettää kommentteja.

Jokainen, jolle jaat projektin, saa täyden pääsyn kaikkiin tietoihin, kuten tehtäviin, kommentteihin ja ladattuihin tiedostoihin. He voivat lisätä uusia tehtäviä, delegoida ja suorittaa tehtäviä, kommentoida ja (jos he ovat Premium-jäseniä) ladata tiedostoja. Voit jopa jakaa projekteja muiden kanssa, joilla ei vielä ole Todoist-tiliä.

Ilmaiskäyttäjät voivat jakaa projekteja enintään 5 henkilön kanssa (kussakin projektissa voi olla eri 5 henkilöä). Premium-käyttäjät voivat jakaa projekteja 25 henkilön kanssa ja Business-käyttäjät voivat jakaa 50 henkilön kanssa.

Projektien jakaminen

1. Klikkaa hiiren oikealla projektia, jonka haluat jakaa.
  2. Valitse valikosta Jaa projekti.
  3. Kirjoita henkilön nimi, jonka kanssa haluat jakaa. Jos se on joku, jolle et ole koskaan ennen jakanut projektia, sinun täytyy kirjoittaa käyttäjän Todoist-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen. Jos heillä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa. He saavat projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.
  4. Lähetä kutsut klikkaamalla Kutsu-painiketta.

1. Klikkaa tai napauta projektia, jonka haluat jakaa.
  2. Klikkaa tai napauta projektin oikeassa yläkulmassa henkilökuvaketta.
  3. Kirjoita henkilön nimi, jonka kanssa haluat jakaa. Jos se on joku, jolle et ole koskaan ennen jakanut projektia, sinun täytyy kirjoittaa käyttäjän Todoist-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen. Jos heillä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa. He saavat projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.

1. Napauta avataksesi projektin, jonka haluat jakaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa Ios-more-outline.svgkolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Jaa projekti. Näkyviin tulee luettelo kaikista nykyisistä projektnin yhteistyökumppaneista. Jos projekti ei tällä hetkellä jaettu, näet sen sijaan vaihtoehdon Kutsu muita projektiin.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa +-symbolia lisätäksesi uusia yhteistyökumppaneita.
  5. Voit nyt lisätä uuden yhteistyökumppanin joko valitsemalla Lisää projektista tai Lisää yhteystiedoista tai kirjoittamalla henkilön nimen, jonka kanssa haluat jakaa. Jos se on joku, jolle et ole koskaan ennen jakanut projektia, sinun täytyy kirjoittaa käyttäjän Todoist-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen. Jos heillä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa. He saavat projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.

Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit jakaa projektin myös projektin pikavalikon kautta.
  1. Napauta avataksesi projektin, jonka haluat jakaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa three_dots.pngkolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Jaa projekti. Näyttöön tulee luettelo kaikista nykyisistä yhteistyökumppaneista.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa henkilökuvaketta uudelleen lisätäksesi yhteistyökumppaneita.
  5. Kirjoita henkilön nimi, jonka kanssa haluat jakaa. Jos se on joku, jolle et ole koskaan ennen jakanut projektia, sinun täytyy kirjoittaa käyttäjän Todoist-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen. Jos heillä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa. He saavat projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.

Jokainen projektiisi kutsuttu henkilö saa sähköpostin ja Todoistissa, jos heillä on jo tili.

Voit muuttaa asetuksiasi, että projektikutsut henkilöiltä hyväksytään automaattisesti, joille olet jakanut projektit aiemmin.

Henkilön poistaminen yhteisprojekteista

1. Klikkaa hiiren oikealla yhteisprojektia.
  2. Valitse Jaa projekti. Näkyviin tulee luettelo nykyisistä yhteistyökumppaneista.
  3. Siirrä hiiren osoitin poistettavan nimen kohdalle ja klikkaa roskakorikuvaketta.
  1. Klikkaa tai napauta yhteisprojektia.
  2. Klikkaa tai napauta oikeassa yläkulmassa henkilökuvaketta.
  3. Klikkaa tai napauta poistettavien nimien vieressä olevaa roskakorikuvaketta.
    1. Avaa yhteisprojekti.
    2. Napauta oikeassa yläkulmassa Ios-more-outline.svgkolmen pisteen kuvaketta.
    3. Napauta Jaa projekti pudotusvalikosta. Näkyviin tulee luettelo nykyisistä yhteistyökumppaneista.
    4. Napauta poistettavan henkilön nimen vieressä olevaa Screenshot_2020-03-24_at_13.40.27.png-kuvaketta.
    5. Napauta Poista yhteistyökumppani.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit myös poistaa yhteistyökumppanin projektista projektin pikavalikon kautta.
  1. Avaa yhteisprojekti.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa three_dots.pngkolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta pudotusvalikosta Jakaminen. Näkyviin tulee luettelo nykyisistä yhteistyökumppaneista.
  4. Napauta poistettavan henkilön nimen vieressä olevaa three_dots.pngkolmen pisteen kuvaketta.
  5. Napauta Poista.