Projektien jakaminen ja yhteistyön tekeminen

Business

Todoistin avulla on helppo tehdä yhteistyötä kenen kanssa tahansa – projektien jakaminen, tehtävien delegointi ja yksityiskohdista keskustelu työtovereiden tai rakkaiden kanssa. Sinulle ilmoitetaan, kun tärkeitä muutoksia tapahtuu yhteisprojekteissasi.

Kun kutsut jonkun projektiin, voit delegoida heille tehtäviä ja lähettää kommentteja.

Jokainen, jolle jaat projektin, saa täyden pääsyn kaikkiin tietoihin, kuten tehtäviin, kommentteihin ja ladattuihin tiedostoihin. He voivat lisätä uusia tehtäviä, delegoida ja suorittaa tehtäviä, kommentoida ja ladata tiedostoja. Voit jopa jakaa projekteja muiden kanssa, joilla ei vielä ole Todoist-tiliä.

Ilmaiskäyttäjät voivat jakaa projekteja enintään 5 henkilön kanssa (kussakin projektissa voi olla eri 5 henkilöä). Pro-käyttäjät voivat jakaa projekteja 25 henkilön kanssa ja Business-käyttäjät voivat jakaa 50 henkilön kanssa.

Miten projekteja jaetaan

1. Klikkaa hiiren oikealla projektia, jonka haluat jakaa.
  2. Valitse valikosta Jaa projekti.
  3. Kirjoita henkilön nimi, jonka kanssa haluat jakaa. Jos kyseessä on joku, jonka kanssa et ole koskaan aiemmin jakanut projektia, sinun on kirjoitettava hänen Todoist-tiliinsä liittyvä sähköpostiosoite. Jos hänellä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita vain hänen sähköpostiosoitteensa. Hän saa projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.
  4. Lähetä kutsu(t) klikkaamalla Kutsu.
  1. Klikkaa tai napauta projektia, jonka haluat jakaa.
  2. Klikkaa tai napauta projektin oikeassa yläkulmassa henkilökuvaketta.
  3. Kirjoita henkilön nimi, jonka kanssa haluat jakaa. Jos kyseessä on joku, jonka kanssa et ole koskaan aiemmin jakanut projektia, sinun on kirjoitettava hänen Todoist-tiliinsä liittyvä sähköpostiosoite. Jos hänellä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita vain hänen sähköpostiosoitteensa. Hän saa projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.
  1. Napauta projektia, jonka haluat jakaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta Ios-more-outline.svg.
  3. Valitse Jaa projekti. Näkyviin tulee luettelo kaikista nykyisistä projektin yhteistyökumppaneista. Jos projekti ei tällä hetkellä jaettu, näet sen sijaan vaihtoehdon Kutsu muita projektiin.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa +-merkkiä lisätäksesi uusia yhteistyökumppaneita.
  5. Voit nyt lisätä uuden yhteistyökumppanin joko valitsemalla Lisää projektista tai Lisää yhteystiedoista tai kirjoittamalla henkilön nimen, jonka kanssa haluat jakaa. Jos se on joku, jolle et ole koskaan ennen jakanut projektia, sinun täytyy kirjoittaa käyttäjän Todoist-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen. Jos heillä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa. He saavat projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit jakaa projektin myös projektin pikavalikon kautta.
  1. Napauta projektia, jonka haluat jakaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta three_dots.png.
  3. Valitse Jaa projekti. Näkyviin tulee luettelo kaikista projektin nykyisistä yhteistyökumppaneista.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa henkilökuvaketta uudelleen lisätäksesi yhteistyökumppaneita.
  5. Kirjoita henkilön nimi, jonka kanssa haluat jakaa. Jos se on joku, jolle et ole koskaan ennen jakanut projektia, sinun täytyy kirjoittaa käyttäjän Todoist-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen. Jos heillä ei ole Todoist-tiliä, kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa. He saavat projektikutsun sähköpostiin, jolla voi luoda ilmaisen tili muutamassa sekunnissa.

UKK

Jos arkistoin jaetun projektin, arkistoidaanko projekti myös yhteistyökumppaneideni tileillä?

Ei. Kun arkistoit projektin, se arkistoidaan vain tililläsi.

Voinko jakaa yläprojektin kaikkien sen aliprojektien kanssa?

Valitettavasti ei ole mahdollista jakaa projektia ja kaikkia sen aliprojekteja samanaikaisesti. Voit sen sijaan jakaa jokaisen projektin erikseen.

Minulla on Todoist Business -tili ja haluan rajoittaa projektin jakamista käyttäjien kanssa, jotka eivät kuulu tiimiini. Onko tämä mahdollista?

Kyllä. Jos olet Business-tiimin ylläpitäjä, voit siirtyä hallintakonsolin Jakaminen-välilehdelle, jossa voit hallita, voivatko tiimisi jäsenet jakaa projekteja Business-tiimisi ulkopuolella ja voivatko Business-tiimisi ulkopuoliset ihmiset liittyä projektiisi.