Tekstin muotoilu

Business

Tekstimuotoilulla voit korostaa tehtävääsi lihavoimalla, piristää projektinimejä emojeilla 🎉 tai luoda hyperlinkin tehtäväkommentteihin.

Todoist käyttää CommonMark-määritystä kaikilla alustoilla.

Muotoiluvaihtoehdot

Tehtävien nimissä ja kommenteissa Todoist tukee:

• Lihavointi: **Tämä teksti on lihavoitu** tai __Tämä teksti on lihavoitu__
  • Kursivointi: * Tämä teksti on kursivoitu* tai _Tämä teksti on kursivoitu_
  • Lihavointi ja kursivointi: ***Tämä teksti on lihavoitu ja kursivoitu*** tai ___Tämä teksti on lihavoitu ja kursivoitu___

Kommenteissa Todoist tukee myös:

• Sisäinen koodi: `Koodi` näkyy Screenshot_2020-03-17_at_15.10.43.png
  • Koodilohko: ``koodilohko``` näkyy Code_block.png

Lisää emoji tehtävien ja projektien, tunnistien ja suodattimien nimiin ja kommentteihin. Todoist tukee kaikkia tuttuja tavallisia emojeja ja ❤️ Lisätietoja.

UKK

K: Voinko myös muotoilla projektien, tunnisteiden ja suodattimien nimet?

V: Ei, hypertekstiä, lihavoitua ja kursivoitua tekstiä tuetaan vain tehtävien nimissä ja kommenteissa.

K: Kuinka voin lisätä sulun sisältävän linkin, kuten http://www.test.com/types_of_apples(fruit)?

V: Sinun on koodattava URL-osoitteessa olevat sulut käyttäen prosenttikoodausta. Tätä linkkiä varten "(" tulisi korvata "%28" ja ")" korvata "%29". Todoistissa käytettävä URL-osoite näyttäisi tältä: http://www.test.com/types_of_apples%28fruit%29