Tekstin muotoilu

Business

Korosta tehtäväsi toisista lihavoimalla, piristä projektinimet emojeilla 🎉 tai muuta kommenteissa oleva teksti hyperlinkiksi.

Hyperteksti, lihavointi, kursivointi ja emojit ovat tuettu tehtävien ja projektien nimeissä ja tehtäväkommenteissa. Emojeita tuetaan myös tunnisteissa 👏

Todoist käyttää CommonMark-määritystä kaikilla alustoilla.

Muotoiluvaihtoehdot

Tehtävä- ja projektinimeissä ja kommeissa tuemme:

• Lihavointi: **lihavointi** tai __lihavointi__

• Kursivointi: *kursivointi* tai _kursivointi_

• Lihavointi ja kursivointi: ***lihavointi ja kursivointi*** tai ___lihavointi ja kursivointi___

Kommenteissa tuemme myös:

• Sisäinen koodi: `lisää koodi tähän`

• Koodilohko: ```Lisää koodi tähän```

Piristä Todoistisi emojeilla

Tehtävä- ja projektinimeissä, kommenteissa ja tunnisteissa tuemme kaikkia standardeja emojeita, jotka olet oppinut tuntemaan ja rakastamaan ❤️.

Emoji Mestarin vihje #1: Kopioi ja liitä emoji suoraan sivustolta, kuten getemoji.

Emoji Mestarin vihje #2: Käytä macOS:n ja Windowsin vähän tunnettuja, mutta erittäin hyödyllisiä emoji-pikakuvakkeita lisätäksesi minkä tahansa emojin Todoistin verkkoversioon, macOS- ja Windows-sovelluksiin nopeasti 💨

UKK

K: Miten voin lisätä linkin, joka sisältää sulkeita, kuten http://www.testi.com/omenalajikkeita(hedelmä)?

V: Sinun on koodattava URL-osoitteessa olevat sulut käyttäen prosenttikoodausta. Tätä linkkiä varten "(" tulisi korvata "%28" ja ")" korvataan "%29". Todoistissa käytettävä URL-osoite näyttäisi tältä:

http://www.testi.com/omenalajikkeita%28hedelmä%29

Tämä työkalu helpottaa URL-osoitteesi muokkaamista.