Mitä maksutapoja on käytettävissä?

Business

Halusitpa sitten Pro- tai Business-tilauksen, on olemassa useita maksutapoja päivittäessäsi Todoist-tilisi.

Klikkaamalla tätä saat täydellisen yleiskuvan Pro- tai Business-ominaisuuksista sekä kunkin suunnitelman hinnoista.

Pro-suunnitelma

Maksutapa Tilausvaihtoehdot
Debit- tai luottokortti (verkkosivustomme kautta) Kuukausittainen tai vuosittainen
App Store Kuukausittainen tai vuosittainen
Google Play Kuukausittainen tai vuosittainen

Pro-tilauksesi uusiminen

Valitsemastasi maksutavasta riippuen Pro-tilauksesi ei välttämättä uusiudu automaattisesti:

Maksutapa Uusitaanko tilaukseni automaattisesti?
Debit- tai luottokortti (verkkosivustomme kautta) Kyllä, Todoistin kautta tehdyt korttimaksut uusitaan automaattisesti oletusarvoisesti.
App Store Kyllä. App Store -tilaukset uusitaan automaattisesti oletuksena.
Google Play Kyllä. Google Play -tilaukset uusitaan automaattisesti oletuksena.

Business-suunnitelma

Voit ostaa Business-suunnitelman Visa-, MasterCard-, Discover- tai American Express -luotto- tai pankkikortilla.

Business-tilauksen uusiminen

Business-tilaukset uusitaan automaattisesti oletuksena. Peruuta tilauksesi noudattamalla tässä artikkelissa kuvattuja ohjeita.

UKK

Luottokorttini lisäämisessä/vaihtamisessa ilmeni ongelmia. Mitä minun pitäisi tehdä?

Muuta maksutietojasi täällä. Jos sinulla on edelleen ongelmia maksutietojesi päivittämisessä, ota yhteyttä asiakaskokemustiimiimme yhteydenottolomakkeella.

Joudunko ostamaan tilauksen jokaiselle laitteelleni?

Ei. Tilauksesi on sidottu Todoist-tiliisi, ei tiettyyn laitteeseen. Pro-käyttäjänä voit käyttää kaikkia Pro-ominaisuuksia millä tahansa laitteellasi, kunhan olet kirjautunut sisään samalla tilillä.

Miten voin peruuttaa tilaukseni?

Tilauksesi peruuttaminen riippuu tällä hetkellä käyttämästäsi sopimuksesta. Voit tarkastella sekä Pro- että Business-tilauksia koskevia ohjeita tästä artikkelista.

Voinko muuttaa laskutusjaksoa?

Jos olet tilannut verkkosivustomme, App Storen tai Google Play kautta, voit muuttaa laskutusjaksoa noudattamalla täällä olevia ohjeita.

Mitä valuuttoja hyväksytte?

Jos maksat suoraan verkkosivustomme kautta, voit maksaa seuraavissa valuutoissa AUD, CAD, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK tai USD. Jos maksat App Storen tai Google Playn kautta, saatat pystyä maksamaan myös muissa valuutoissa.

Mitä kortteja hyväksytte?

Hyväksymme Visa, Visa Debit, MasterCard ja American Express. Lisäksi, jos maksat USD:n valuutassa, voit käyttää myös Discoveria, JCB:tä, Diners Clubia ja UnionPayta.

Voinko maksaa pankkisiirrolla?

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista.

Voinko maksaa sekillä?

Et voi, valitettavasti sekkimaksuja ei hyväksytä.