Mitä maksutapoja voin käyttää?

Business

Haluatpa sitten Pro- tai Business-tilauksen, on olemassa useita maksutapoja, joita voit käyttää päivittäessäsi Todoist-tiliäsi.

Klikkaamalla tätä saat täydellisen yleiskuvan Pro- tai Business-ominaisuuksista ja kunkin suunnitelman hinnoista.

Todoist Pro

Maksutapa Tilausvaihtoehdot
Debit- tai luottokortti (verkkosivustomme kautta) Kuukausittainen tai vuosittainen
App Store Kuukausittainen tai vuosittainen
Google Play Kauppa Kuukausittainen tai vuosittainen

Pro-tilauksesi uusiminen

Valitsemastasi maksutavasta riippuen Pro-tilauksesi ei välttämättä uusiudu automaattisesti:

Maksutapa Uusitaanko tilaukseni automaattisesti?
Debit- tai luottokortti (verkkosivustomme kautta) Kyllä, Todoistin kautta tehdyt korttimaksut uusitaan automaattisesti oletusarvoisesti.
App Store Kyllä. App Store -tilaukset uusitaan automaattisesti oletuksena.
Google Play Kauppa Kyllä. Google Play Kauppa -tilaukset uusitaan automaattisesti oletuksena.

Todoist Business

Voit ostaa Todoist Businessin Visa-, MasterCard-, Discover- tai American Express -luotto- tai pankkikortilla.

Business-tilauksen uusiminen

Todoist Business -tilaukset uusitaan automaattisesti oletuksena. Peruuta tilauksesi noudattamalla tässä artikkelissa kuvattuja ohjeita.

UKK

Luottokorttini lisäämisessä/vaihtamisessa ilmeni ongelmia. Mitä minun pitäisi tehdä?

Muuta maksutietojasi täällä. Jos sinulla on edelleen ongelmia maksutietojesi päivittämisessä, ota yhteyttä tukitiimiimme yhteydenottolomakkeella.

Joudunko ostamaan tilauksen jokaiselle laitteelleni?

Ei. Tilauksesi on sidottu Todoist-tiliisi, ei tiettyyn laitteeseen. Pro-käyttäjänä voit käyttää kaikkia Pro-ominaisuuksia millä tahansa laitteellasi, kunhan olet kirjautunut sisään samalla tilillä.

Miten voin peruuttaa tilaukseni?

Tilauksen peruuttaminen riippuu nykyisestä suunnitelmasta:

Voinko muuttaa laskutusjaksoa?

Jos olet tilannut verkkosivustomme, App Storen, App Storen tai Google Play Kaupan kautta, voit muuttaa laskutusjaksoa noudattamalla täällä olevia ohjeita.

Mitä valuuttoja hyväksytte?

Jos maksat suoraan verkkosivustomme kautta, voit maksaa AUD, CAD, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK tai USD. Jos maksat App Storen tai Google Play Kaupan kautta, saatat pystyä maksamaan myös muissa valuutoissa.

Mitä kortteja hyväksytte?

Hyväksymme Visa, Visa Debit, MasterCard ja American Express. Lisäksi, jos maksat USD:n valuutassa, voit käyttää myös Discoveria, JCB:tä, Diners Clubia ja UnionPayta.

Voinko maksaa pankkisiirrolla?

Valitettavasti ei.

Voinko maksaa sekillä?

Ei, valitettavasti sekkimaksuja ei hyväksytä.