Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Business

Todoist-tililläsi käyttämäsi sähköpostiosoitteen vaihtaminen on nopeaa ja helppoa! Toimi näin:

Huomaa, että voit liittää vain yhden sähköpostiosoitteen Todoist-tiliisi.
  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Hallitse tiliä. Todoist-tilisi asetukset avautuvat nyt selaimessa.
  4. Valitse sähköpostiosoitteesi alta Vaihda sähköpostiosoite.
  5. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi ja vahvista uudelleen.
  6. Syötä salasanasi.
  7. Valitse Vaihda sähköpostiosoite.
  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse sähköpostiosoitteesi alta Vaihda sähköpostiosoite.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi ja vahvista uudelleen.
  5. Syötä salasanasi.
  6. Valitse Vaihda sähköpostiosoite.
  1. Avaa valikko pyyhkäisemällä sovelluksen alareunasta ylöspäin.
  2. Avaa asetukset napauttamalla rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Tili.
  4. Valitse Sähköpostiosoite.
  5. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi ja vahvista uudelleen.
  6. Kirjoita salasanasi (jos sinulla ei ole salasanaa, koska kirjaudut Todoistiin Google-, Facebook- tai Apple-tililläsi, et näe tätä vaihtoehtoa.)
  7. Napauta lähetyskuvaketta.
  1. Napauta oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Napauta sähköpostiosoitettasi.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi ja vahvista uudelleen.
  5. Kirjoita salasanasi.
  6. Napauta Valmis.

UKK

En voi muuttaa sähköpostiosoitettani, koska se on jo rekisteröity toiselle Todoist-tilille. Mitä teen?

Jos haluat käyttää toisen Todoist-tilin sähköpostiosoitetta, kirjaudu sisään toiseen tiliin ja muuta ensin sen osoite. Tällä tavalla sähköpostiosoite vapautetaan uudelleenkäyttöön toisella tilillä. Jos et halua säilyttää toista tiliäsi, voit myös poistaa sen.