Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Business
  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa sähköpostiosoitteesi vieressä Muokkaa.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi avautuvaan ponnahdusikkunaan ja vahvista se uudelleen.
  5. Syötä salasanasi.
  6. Klikkaa Päivitä sähköpostiosoite.

1. Klikkaa Todoistin oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Klikkaa sähköpostiosoitteen vieressä Muokkaa.
  3. Syötä salasanasi.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi ja vahvista uudelleen.
  5. Klikkaa Päivitä sähköpostiosoite.
  1. Napauta Todoistin vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  2. Napauta valikon alaosassa Asetukset.
  3. Valitse Tili.
  4. Valitse Sähköpostiosoite.
  5. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi ja vahvista uudelleen.
  6. Kirjoita Todoist-salasanasi. (Jos sinulla ei ole salasanaa, koska käytät Google-, Facebook tai Apple-tiliäsi kirjautuaksesi sisään Todoistiin, et näe tätä vaihtoehtoa.)
  7. Napauta lähetyskuvaketta.
  1. Kun katselet Todoistin pääruutua, napauta oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Napauta sähköpostiosoitettasi.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja vahvista uudelleen.
  5. Kirjoita Todoist-salasanasi.
  6. Napauta Valmis.

Huomaa, että voit liittää vain yhden sähköpostiosoitteen Todoist-tiliisi.

Jos haluat käyttää toisen tilin sähköpostiosoitetta, kirjaudu toiselle tilille ja muuta osoitetta siellä ensin. Tällä tavoin sähköpostiosoite palautetaan uudelleen käyttöön.

Jos sinut on kutsuttu projektiin tai yritystiimiin, sähköpostiosoitteesi tulee "varatuksi" meidän tietokannassamme, kunnes rekisteröinti on suoritettu.