Kokeile Todoist Businessia ilmaiseksi

Business

Todoist Business auttaa tiimejä pysymään järjestäytyneinä ja vastuullisina ilman tavallista byrokratiaa. Se on yksinkertainen, mutta tehokas tehtävienhallinta, jota olet tottunut odottamaan Todoistilta. Soveltuu täydellisesti tiimiyhteistyöhön. Ja sovellukset kaikille laitteille, joita tiimisi käyttää jo.

Seuraavassa on joitain esimerkkejä siitä, miten tiimisi hyötyy Todoist Premiumista:

• Delegoida tehtäviä ja määrittää eräpäiviä, jotta kaikki tietävät, kuka on vastuussa mistäkin.
  • Jakaa tiedostoja, keskustella yksityiskohdista ja säilyttää kaikki asiaankuuluvat tiedot yhdessä paikassa.
  • Saat selkeän yleiskatsauksen kunkin projektin tapahtumiin, mitä on jo tapahtunut ja mitä on tulossa seuraavaksi.

Ja paljon muuta.

Haluatko tietää, kuinka Todoist Business auttaa pitämään tiimisi järjestäytyneenä ja vastuullisena Lue lisää Todoist Businessista tai liity 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon kokeillaksesi sitä tiimisi kanssa.

UKK

Mitä eroa on Todoist Prolla ja Todoist Businessilla?

Todoist Business sisältää kaikkien Todoist Pron ominaisuuksien, kuten muistutukset, kommentit, tiedostojen lataamisen ja paljon muuta, lisäksi muutamia käteviä ominaisuuksia tiimin käyttäjille ja ylläpitäjille:

• Lisää ja hallitse käyttäjiä yhdestä keskeisestä paikasta.
  • Hallitse maksuja ja laskuja keskitetysti yhdessä paikassa.
  • Poista käyttäjiä jaetuista projekteista (esimerkiksi kun työntekijä lähtee yrityksestä).
  • Määritä projektin jakamisoikeudet (esimerkiksi vain samaan tiliin kuuluvat voivat jakaa projekteja keskenään).
  • Voit jakaa projekteja muiden kanssa käyttämällä nimeä sen sijaan, että kirjoittaisit jokaisen yhteistyökumppanin sähköpostiosoitteen (jokaisella käyttäjällä on pääsy tiiminsä yhteystietoluetteloon).

Olen jo Pro-käyttäjä. Miten voin vaihtaa Businessiin?

Voit muuttaa tilisi tilaa Prosta Businessiin milloin tahansa menettämättä tietojasi tai maksamatta uudelleen päivitetyistä tileistä. Mene vain osoitteeseen https://todoist.com/business ja aloita kokeilu.

Järjestelmämme tarkistaa automaattisesti, onko sinulla tai kutsutuilla tileillä Pro-jäsenyys, jolloin Pron jäljellä olevan ajan arvo siirretään yritystiimisi tilin saldoon. Tätä saldoa käytetään kattamaan osittain tai kokonaan ensimmäinen Business-laskusi.