Johdatus kommentteihin ja tiedostolatauksiin

Business

Älä tuhlaa aikaasi tietojen etsimiseen, joita tarvitset asioiden hoitamiseen. Tehtävä- projektikommentteilla voit lisätä merkintöjä, ladata tiedostoja ja jopa keskustella yksityiskohdista kollegoidesi kanssa. Kaikki pysyy siististi järjestyksessä tehtävien ja projektien sisällä, jotta saisit keskittyä oikeaan työhön.

Kommenttien ja tiedostojen lisääminen tehtäviin

Kommentit on aina listattu kronologisesti. Et voi muuttaa niiden järjestystä manuaalisesti.
  1. Siirrä hiiren osoitin tehtävän päälle ja klikkaa puhekuplakuvaketta, joka näkyy tehtävän nimen oikealla puolella.
  2. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  3. Klikkaa jotakin seuraavista:
    • Paperiliitinkuvake: liitä tiedosto. Katso kaikki tuetut tiedostotyypit.
    • Mikrofonikuvake: tallenna äänikommentti.
    • Emoji-kuvake: lisää emoji.
  4. Merkitse joku ilmoittaaksesi kommentistasi tarvittaessa.
  5. Tallenna klikkaamalla Kommentoi.
  1. Napauta tehtävää avataksesi tehtävänäkymän.
  2. Napauta alareunassa olevaa Lisää kommentti -kenttää.
  3. Napauta paperiliitinkuvaketta ladataksesi tiedoston, ottaaksesi valokuvan tai äänittääksesi äänikommentin.
  4. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  5. Merkitse joku ilmoittaaksesi kommentistasi tarvittaessa.
  6. Napauta lähetyskuvaketta.

Kommenttien ja tiedostojen lisääminen projekteihin

Projektikommentit liitetään koko projektiin eikä yksittäiseen tehtävään. Ne pitävät korkean tason projektin tiedot tai tiedostot järjestettyinä ja yhdessä paikassa. Jos työskentelet jaetuissa projekteissa, projektikommentit ovat käteviä pitämään kaikki samalla sivulla.

1. Klikkaa projekti sivupalkissa.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta kommenttikuvaketta.
  3. Kirjoita kommenttisi tai klikkaa paperiliitinkuvaketta liittääksesi tiedoston.
  4. Tallenna klikkaamalla Kommentoi.
  1. Napauta Selaa ja avaa projekti.
  2. Napauta kolmen pisteen kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Kommentit.
  4. Kirjoita kommenttisi tai napauta paperiliitinkuvaketta liittääksesi tiedoston.
  5. Napauta lähetäkuvaketta tallentaaksesi sen.
  1. Napauta Selaa ja avaa projekti.
  2. Napauta kolmen pisteen kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Kommentit.
  4. Kirjoita kommenttisi tai liitä tiedosto.
  5. Napauta lähetäkuvaketta tallentaaksesi sen.

Kommentista ilmoittaminen muille

Toisinaan kirjoitat kommentin ja haluat varmistaa, että tiimijäsenesi näkevät sen. Ilmoita heille siitä asianmukaisesti.

Jos haluat ilmoittaa jollekulle kommentista henkilökohtaisessa projektissa, sinun on ensin jaettava projekti hänen kanssaan. Jos haluat ilmoittaa jollekulle tiimiprojektissa, varmista, että henkilö on osa tiimiäsi.
Jos haluat merkitä jonkun jäsenen kommenttiisi, toimi näin:
  1. Aloita uusi tehtävä- tai projektikommentti jaetussa projektissa.
  2. Jos haluat merkitä toisen jäsenen suoraan:
    • Kirjoita @ kommenttikenttään ja tämän jälkeen nimi.
    • Näet luettelon nimistä, jotka vastaavat kirjoittamaasi. Kun näet jäsenen, jonka haluat merkitä, klikkaa hänen nimeään.
  3. Jos haluat vain ilmoittaa muille merkitsemättä heitä suoraan, toimi seuraavasti:
    • Klikkaa Ilmoita-kohdan vieressä olevaa kenttää.
    • Valitse jäsenet, joille haluat ilmoittaa klikkaamalla hänen nimeään (tai klikkaa Kaikki, jos haluat ilmoittaa kaikille projektin jäsenille).
  4. Kun lähetät kommentin, valitut jäsenet saavat kommentin ilmoituksiinsa.
  1. Aloita uusi tehtävä- tai projektikommentti jaetussa projektissa.
  2. Jos haluat merkitä toisen jäsenen suoraan:
    • Kirjoita @ kommenttikenttään ja tämän jälkeen nimi.
    • Näet luettelon nimistä, jotka vastaavat kirjoittamaasi. Kun näet jäsenen, jonka haluat merkitä, napauta hänen nimeään.
  3. Jos haluat vain ilmoittaa muille merkitsemättä heitä suoraan, toimi seuraavasti:
    • Napauta Ilmoita: ei kenellekään.
    • Valitse, kenelle haluat ilmoittaa.
    • Napauta Valmis.
  4. Kun julkaiset kommentin, valitut jäsenet saavat kommentin ilmoituksiinsa.
  1. Aloita uusi tehtävä- tai projektikommentti jaetussa projektissa.
  2. Jos haluat merkitä toisen jäsenen suoraan:
    • Kirjoita @ kommenttikenttään ja tämän jälkeen nimi.
    • Näet luettelon nimistä, jotka vastaavat kirjoittamaasi. Kun näet jäsenen, jonka haluat merkitä, napauta hänen nimeään.
  3. Jos haluat vain ilmoittaa muille merkitsemättä heitä suoraan, toimi seuraavasti:
    • Napauta näytön alareunassa olevaa kommenttikenttää.
    • Napauta Muuta ja valitse jäsenet, joille haluat ilmoittaa, napauttamalla heidän nimiään.
  4. Kun olet valmis, napauta Tallenna oikeassa yläkulmassa.
  5. Kun julkaiset kommentin, valitut jäsenet saavat kommentin ilmoituksiinsa.

Tiedostotyypit

Tässä ovat Todoistissa tuetut tiedostotyypit:

• .csv
  • .docx
  • .fodg
  • .fodp
  • .fods
  • .fodt
  • .gif
  • .gz
  • .ips
  • .jpeg
  • .jpg
  • .json
  • .key
  • .log
  • .md
  • .msg
  • .mov
  • .mp4
  • .numbers
  • .odf
  • .odp
  • .ods
  • .odt
  • .pages
  • .pdf
  • .png
  • .pptx
  • .txt
  • .xls
  • .xlsx
  • .webm
  • .webp
  • .zip