Todoistin lataaminen

Business

Pidä tehtäväsi järjestettyinä kaikkialla Todoistin avulla kaikilla laitteillasi. Kaikki pysyy synkronoituna ja käytettävissä kaikilla alustoilla, joten et koskaan unohda mitään.

Mobiililaitteellasi

• Lisää, suorita ja pidä kirjaa kaikista tehtävistä ja projekteista puhelimellasi tai tabletillasi.
  • Saa push-ilmoitusmuistutuksia tärkeistä tehtävistä (Pro/Business-ominaisuus).
  • Saa push-ilmoitusmuistutuksia jaettujen projektien muutoksista.
  • Lisää ja vastaa kommentteihin missä tahansa.

iOS

Android

Windows

Työpöydälläsi

• Käynnistä Todoist suoraan Dockistasi/tehtäväpalkistasi.
  • Saat selkeän kokonaiskuvan tehtävistäsi ja projekteistasi.
  • Pidä se auki työpöydälläsi, jotta sovellus olisi helposti käytettävissä pitkin päivää.

macOS

Windows

Voit käyttää Windows-sovellusta, jos tietokoneessasi on 64-bittinen Windows 10/11.

Linux

Voit oppia lisää Todoistin asentamisesta Linuxiin täältä.

Selaimessasi

• Lisää ja hallitse tehtäviä selainikkunasta.
  • Lisää näppärästi verkkosivustoja tehtäviksi myöhempää käyttöä varten.

Chrome

Edge

Firefox

Opera

Safari

Sähköpostilaatikossasi

• Lisää ja hallitse tehtäviä sähköpostilaatikostasi.
  • Lisää näppärästi sähköposteja tehtäviksi, jotta et unohtaisi palata niihin myöhemmin.

Outlook

Gmail

Kellossasi

• Lisää, suorita ja seuraa tehtäviäsi suoraan kellostasi.
  • Näe tehtävä- ja projekti-ilmoitukset yhdellä silmäyksellä.

Apple Watch

Android Wear

Verkossa

Voit käyttää Todoistiasi myös verkkosovelluksen kautta osoitteessa todoist.com.