Suoritettujen tehtävien katseleminen

Business

Todoist tallentaa kaikki suoritetut tehtävät, jotta voit helposti löytää ja etsiä kaikki suoritetut kohteet. Löydät suoritetut tehtävät kahdesta paikasta:

1. Projektien sisältä

Projekteissa voit tarkastella kaikkia tehtäviä, jotka on suoritettu ja poistettu aktiivisesta tehtäväluettelosta.

Kun katselet projektia, klikkaa tehtäväluettelon oikeassa alakulmassa olevaa kellokuvaketta.

Kun katselet projektia, klikkaa tehtäväluettelon vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse valikosta Suoritetut tehtävät.

Kun katselet projektia, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse valikosta Suoritetut tehtävät.

Kun katselet projektia, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse valikosta Suoritetut tehtävät.

Jos haluat palauttaa suoritettuja tehtäviä, sinun tarvitsee vain poistaa ne Suoritetut tehtävät -näkymästä ja ne lisätään takaisin aktiiviseen tehtäväluetteloosi. Lue lisää, miten voit merkitä tehtäviä suorittamattomiksi.

2. Toimintalokista (vain Premium ja Business)

Toimintolokissa voit tarkastella suoritettuja tehtäviä (mukaan lukien toistuvat tehtävät) kaikista projekteista.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Näytä toimintaloki.
  2. Valitse Kaikki toiminnat toimintalokissa.
  3. Valitse sitten Suoritetut tehtävät.
  1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi ja valitse Toiminta.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa suodatinkuvaketta ja valitse Suodata tapahtuman mukaan.
  3. Valitse sitten Suoritettu tehtäviä.
  1. Kun katselet projektia, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Toimintaloki.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa suodatinkuvaketta ja valitse Tapahtumatyypin mukaan.
  3. Valitse sitten Suoritettu tehtäviä.
  1. Kun katselet projektia, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Toimintaloki.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa suodatinkuvaketta ja valitse Suodata toiminnan mukaan.
  3. Valitse sitten Suoritettu tehtäviä.
Toimintolokissa näkyviä tehtäviä ei voi muokata tai merkitä suorittamattomiksi; tämä voidaan tehdä vain projektien sisällä.

UKK

K: Miksi alitehtävät eivät näy Suoritetut tehtävät -näkymässä projektien sisällä?

V: Kun olet suorittanut alitehtävän, se pysyy paikoillaan harmaana oletuksena, kunnes ylätehtävä suoritetaan.

Jos et halua, että alitehtäväsi näkyvät aktiivisten tehtävien luettelossa sen jälkeen, kun olet suorittanut sen, tutustu Tehtävän merkitseminen suoritetuksi tai suorittamattomaksi -artikkeliin.

K: Miksi toistuvat tehtävät eivät näy Suoritetut tehtävän -näkymässä projektien sisällä?

V: Toistuva tehtävä on yksittäinen tehtävä, jonka eräpäivä muuttuu. Joten kun suoritat tehtäväsi, se rekisteröidään toimintolokiin, mutta tehtävää ei siirretä suoritettujen tehtävien luetteloon.