Suoritettujen tehtävien katseleminen

Business

Todoist tallentaa kaikki tehtävän tiedot, joten löydät helposti myös suoritetut tehtävät. Suoritetut tehtävät löytyvät kolmesta paikasta:

Projektien sisältä

Projekteissa voit tarkastella kaikkia tehtäviä, jotka on suoritettu ja poistettu aktiivisesta tehtäväluettelosta.

1. Avaa projekti, joka sisältää suoritetut tehtävät, joita haluat tarkastella.
  2. Klikkaa projektin oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Näytä suoritetut tehtävät.
  1. Avaa projekti, joka sisältää suoritetut tehtävät, joita haluat tarkastella.
  2. Klikkaa projektin oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Näytä suoritetut tehtävät.
  1. Avaa projekti, joka sisältää suoritetut tehtävät, joita haluat tarkastella.
  2. Napauta projektin oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Näytä suoritetut tehtävät.
  1. Avaa projekti, joka sisältää suoritetut tehtävät, joita haluat tarkastella.
  2. Napauta projektin oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Näytä suoritetut tehtävät.

Jos haluat palauttaa suoritettuja tehtäviä, sinun tarvitsee vain poistaa ne Suoritetut tehtävät -näkymästä ja ne lisätään takaisin aktiiviseen tehtäväluetteloosi. Lue lisää, miten voit merkitä tehtäviä suorittamattomiksi.

Toimintalokissa

Toimintalokissa näet kaikkien projektien suoritetut tehtävät, myös toistuvat tehtävät.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi ja valitse Toimintaloki.
  2. Valitse Kaikki toiminnat toimintalokissa.
  3. Valitse sitten Suoritetut tehtävät.
  1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa profiilikuvaasi ja valitse Toiminta.
  2. Klikkaa toimintalokissa oikeassa yläkulmassa suodatinkuvaketta ja valitse Suodata tapahtuman mukaan.
  3. Valitse sitten Suoritetut tehtävät.
  1. Napauta projektissa oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Toimintaloki.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa suodatinkuvaketta ja valitse Tapahtumatyypin mukaan.
  3. Valitse sitten Suoritetut tehtävät.
  1. Napauta projektissa oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Toimintaloki.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa suodatinkuvaketta ja valitse Suodata toiminnan mukaan.
  3. Valitse sitten Suoritettu tehtäviä.
Pro- ja Business-käyttäjillä on pääsy rajoittamattomaan toimintahistoriaan, kun taas ilmaisen palvelun käyttäjät voivat käyttää 7 päivän toimintahistoriaa.
Toimintalokissa näkyviä tehtäviä ei voi muokata tai merkitä suorittamattomiksi; tämä voidaan tehdä vain projektien sisällä.

Tehtävänäkymässä

Päätehtävänäkymästä näet kaikki suoritetut alitehtävät. Toimi näin:

1. Vie hiiren osoitin tehtävän päälle. Klikkaa tehtävän oikealla puolella näkyvää -kuvaketta.
  2. Jos jokin alitehtävistä on suoritettu, ne ilmestyvät Alitehtävät-välilehteen.

Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä Windows 10 -sovelluksessa. Pahoittelemme haittaa.

Napauta tehtävää avataksesi tehtävänäkymän. Jos jokin alitehtävistä on suoritettu, ne ilmestyvät Alitehtävät-välilehteen.

Napauta tehtävää avataksesi tehtävänäkymän. Jos jokin alitehtävistä on suoritettu, ne ilmestyvät Alitehtävät-välilehteen.

UKK

Näytetäänkö suoritetut tehtävät alkuperäisessä järjestyksessä projektissa?

Ei, sen sijaan suoritettu tehtävä näkyy osion tai päätehtävän aktiivisten tehtävien luettelon alaosassa.

Miksi toistuvat tehtävät eivät näy Suoritetut tehtävän -näkymässä projektien sisällä?

Toistuva tehtävä on yksittäinen tehtävä, jonka eräpäivä muuttuu. Joten kun suoritat tehtäväsi, se rekisteröidään toimintalokiin, mutta tehtävää ei siirretä suoritettujen tehtävien luetteloon.

Voinko luoda suodattimen, joka sisältää suoritetut tehtävät?

Tämä ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollista.