Johdatus prioriteetteihin

Business

Kaikki tehtävät eivät ole yhtä tärkeitä. Käytä prioriteettitasoja varmistaaksesi, että tärkeimmät asiat erottuvat luettelossa.

Voit antaa tehtävillesi yhden neljästä prioriteettitasosta – 1 on tärkein (merkitty punaisella) ja 4 vähiten tärkein (ei väriä).

Korkeimman prioriteetin tehtävät näkyvät päivittäisen tehtäväluettelon yläosassa Tänään- ja Seuraavat 7 päivää -näkymissä (tehtävät, joilla on eräpäivä ja kellonaika näkyvät ensin), joten tiedät tarkalleen, mitä tehdä ensin. Voit myös lajitella minkä tahansa projektiluettelosi prioriteetin mukaan.

Prioritettitason lisääminen tai muuttaminen

Kun lisäät tehtävän millä tahansa alustalla – verkkoversio, työpöytä tai mobiili – klikkaa tai napauta lippukuvaketta ja valitse haluamasi prioriteettitaso. Voit muuttaa prioriteettitasoa milloin tahansa muokatessa tehtävää.

Pikalisäyksen pikanäppäin

Jos haluat lisätä tehtävään prioriteetin vieläkin nopeammin, voit kirjoittaa p1, p2 tai p3 suoraan tehtäväkenttään. Todoist tunnistaa ja määrittää automaattisesti oikean prioriteettitason, kun luot tehtävän.

Voit myös muuttaa tehtävän prioriteettitasoa käyttämällä tehtävän pikavalikkoa.

Projektien lajitteleminen prioriteetin mukaan

1. Avaa projekti, jonka haluat lajitella.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Näytä-kuvaketta .
  3. Klikkaa Lajittelu.
  4. Valitse Prioriteetti.priorities_web.png
  1. Avaa projekti, jonka haluat lajitella.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Näytä-kuvaketta .
  4. Napauta Lajittelu.
  5. Valitse Prioriteetti.
  1. Avaa projekti, jonka haluat lajitella.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa three_dots.png-kuvaketta.
  3. Napauta Näytä-kuvaketta .
  4. Napauta Lajittelu.
  5. Valitse Prioriteetti.
Voit myös lajitella nopeasti pikavalinnalla p.

UKK

Onko mahdollista muuttaa prioriteettimerkin väriä?

Ei, et voi muuttaa prioriteettitmerkin väriä.