Johdatus Karmaan

Business

Ansaitset Karma-pisteitä ja saavutat uusia Karma-tasoja, kun suoritat tehtäviä ajoissa.

Näet nykyiset Karma-pisteesi ja -tasosi valitsemalla Karma-välilehden Tuottavuus-näkymästä millä tahansa alustalla.

Lue lisää saadaksesi lisätietoja!

Mitkä ovat Karma-tasot?

Saat lisätietoja eri Karma-tasoista ja toiminnoista, joista saat pisteitä, klikkaa Tietoja Karma-tasoista Tuottavuus-näkymästä.

Kun olet saavuttanut Karman Valaistunut-tason, uusi mysteeriteema avataan tililläsi.

Mikä on karmatrendini?

Jos haluat nähdä, miten olet kerännyt Karma-pisteitä viimeisen viikon aikana, katso Karma-trendisi-kohta.

Karma-symboli Mitä se tarkoittaa
KarmaAddFill16pt_2x.png Lisäsit uusia tehtäviä.
KarmaCompleteFill16pt_2x.png Olet suorittanut tehtäviä.
KarmaAdvancedFill16pt_2x.png Käytit lisäominaisuuksia.
KarmaSignupFill16pt_2x.png Saavutit päivittäiset ja viikoittaiset tavoitteet.

Kuinka muutan Karma-asetuksiani?

Voit muuttaa Karma-asetuksiasi, päivittäisiä tavoitteitasi ja paljon muuta käyttämällä Tuottavuus-asetuksia.

Karma-pisteiden ansaitseminen tai menettäminen

Ansaitset karmaa kun

• Lisäät tehtäviä.
  • Suoritat tehtävät ajoissa.
  • Käytät lisätoimintoja, kuten tunnisteita, toistuvia eräpäiviä ja muistutuksia.
  • Saavutat itsellesi asetetut tavoitteesi tehtävämäärän suhteen, jotka haluat suorittaa joko päivittäin tai viikoittain.
  • Saavutat jatkuvia "putkia" tavoittamalla tavoitteesi useita päiviä/viikkoja peräkkäin.

Karmapisteitä lisätään pitkin päivää. Lisäksi mitä korkeampi Karma-taso sinulla on, sitä pienempi määrä pisteitä annetaan.

Menetät karmaa kun

• Sinulla on tehtäviä, jotka ovat vähintään 4 päivää myöhässä.
Voit muuttaa Karma-asetuksia mukauttaaksesi päivä- ja viikkotavoitteitasi, valita, mitkä viikonpäivät eivät sisälly tavoitteisiin (esim. viikonloput), ja kytkeä lomatilan päälle, jotta tavoiteputket eivät katkeaisi, kun olet poissa.

Karman ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Tuottavuus.
  4. Ota Karma-ominaisuus käyttöön ja pois käytöstä Todoist Karma -kytkimellä.
  5. Klikkaa Päivitä.
  1. Napauta Selaa oikeassa alakulmassa.
  2. Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Tuottavuus.
  4. Ota Karma käyttöön tai poista käytöstä käyttämällä Karma-valintaruutua.
  1. Napauta Selaa oikeassa alakulmassa.
  2. Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Tuottavuus.
  4. Ota Karma käyttöön tai poista käytöstä käyttämällä Karma-kytkintä.

Jos et hyödy päivittäisistä ja viikoittaisista tavoitteista, voit poistaa ne käytöstä asettamalla tavoitteiden arvoiksi 0. Tavoitteet täyttyvät aina, eivätkä ne tule tiellesi.

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Tuottavuus.
  4. Muuta Päivittäiset tehtävät arvoksi 0.
  5. Muuta Viikoittaiset tehtävät arvoksi 0.
  6. Klikkaa Päivitä.
  1. Napauta Selaa oikeassa alakulmassa.
  2. Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Tuottavuus.
  4. Napauta Päivittäinen tavoite.
  5. Muuta arvoksi 0.
  6. Napauta OK.
  7. Napauta Viikoittainen tavoite.
  8. Muuta arvoksi 0.
  9. Napauta OK.
  1. Napauta Selaa oikeassa alakulmassa.
  2. Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Tuottavuus.
  4. Muuta Päivittäinen tavoite arvoksi 0.
  5. Muuta Viikoittainen tavoite arvoksi 0.
  6. Napauta Valmis.

UKK

Kuinka voin estää tavoiteputkeni katkeamisen?

Älä unohda asettaa päiviä, jolloin et halua tehdä töitä, etkä suorittaa tehtäviä. Nämä ovat vapaapäiväsi.

Jos olet poissa pidempään, kytke vain lomatila päälle. Tällä tavalla tavoiteputkesi ja Karmasi pysyvät katkeamattomina, vaikka et saavuttaisi päivä- tai viikkotavoitteitasi. Muista kytkeä se pois päältä aina, kun olet palannut lomalta ja haluat aloittaa Karma-pisteiden ansaitsemisen uudelleen.

Löydät molemmat vaihtoehdot verkko-, Windows- tai macOS-sovelluksesta seuraavasti:

1. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Tuottavuus.

Onko olemassa mahdollisuutta nollata Karmani poistamatta tiliäni?

Meillä ei tällä hetkellä ole ominaisuutta Karmasi nollaamiseen, mutta voit ottaa yhteyttä meihin, joka pystyy tekemään tämän puolestasi. Karmasi palautetaan oletusarvoksi, joka on 50 pistettä.

Voinko estää tavoiteputken katkeamisen muuttamalla päivittäistä tavoitetta vastaamaan suorittamieni tehtävien määrää?

Ei, Todoist tarkistaa tavoitteen aina, kun käyttäjä suorittaa tehtävän. Jos muutat tavoitteen pienemmäksi etkä suorita mitään muuta tehtävää, tavoiteputkesi katkeaa. Kiertotapa tähän olisi suorittaa ainakin yksi lisätehtävä tavoitteesi saavuttamiseksi.