Alitehtävät

Business

Suunnittele isosti, huolehdi sitten yksityiskohdista. Todoistissa voit helposti pilkkoa isot ja ylivoimaiset tehtävät pieniksi hallittaviksi alitehtäviksi (ja muuntaa alitehtävät jopa pienemmiksi niin halutessasi).

Voit luoda alitehtäviä vain projektissa. Se ei ole mahdollista Tänään- ja Tuleva-näkymissä tai suodatetuissa näkymissä.

Alitehtävien luominen

1. Klikkaa hiiren oikealla tehtävää, johon haluat lisätä alitehtävän.
  2. Valitse Lisää tehtävä alapuolelle.
  3. Paina Ctrl + → muuttaaksesi tehtävän alitehtäväksi.
  4. Kirjoita tehtävän nimi ja lisätiedot.
  5. Tallenna tehtävä klikkaamalla Lisää tehtävä tai painamalla Enter.
  1. Klikkaa hiiren oikealla tehtävää, johon haluat lisätä alitehtävän.
  2. Valitse Lisää tehtävä alapuolelle.
  3. Paina Alt + Shift + → muuttaaksesi tehtävän alitehtäväksi.
  4. Kirjoita tehtävän nimi ja lisätiedot.
  5. Tallenna tehtävä klikkaamalla Lisää tehtävä tai painamalla Enter.
  1. Luo alitehtävä vetämällä dynaaminen lisäyspainike päätehtävän alapuolelle ja vetämällä sitä sitten hiukan oikealle.
  2. Kirjoita tehtävän nimi ja lisätiedot.
  3. Napauta android_submit.svg-lähetyskuvaketta tallentaaksesi tehtävän.
  1. Luo alitehtävä vetämällä dynaaminen lisäyspainike päätehtävän alapuolelle ja vetämällä sitä sitten hiukan oikealle.
  2. Kirjoita tehtävän nimi ja lisätiedot.
  3. Napauta ios_submit.svg-lähetyskuvaketta tallentaaksesi tehtävän.iOS_-_Add_subtask.gif
Voit lisätä alitehtäviä helposti tehtävänäkymällä.

Nykyisen tehtävän muuttaminen alitehtäväksi

1. Vie hiiren osoitin tehtävän päälle.
  2. Klikkaa ja pidä harmaata ”kahvaa” painettuna, joka näkyy tehtävän vasemmalla puolella.
  3. Muuta alitehtävän tasoa vetämällä sitä vasemmalta oikealle.
Muuta alitehtävän tasoa vetämällä sitä vasemmalta oikealle.
  1. Paina pitkään tehtävää.
  2. Vedä ja pudota tehtävä vasemmalta oikealle muuttaaksesi alitehtävän tasoa.

Voit myös käyttää tehtävähierarkioita järjestääksesi tehtäväluettelot osioihin, joissa on otsikot.

UKK

K: Miksi näen alitehtävät kahdesti Tänään-näkymässäni?

V: Jos määrität päätehtävän ja alitehtävän päivämäärän tälle päivälle, jolloin molemmat näkyvät Tänään-näkymässäsi, minkä seurauksena alitehtävä esiintyy kahdesti. Toistaiseksi arvioimme tämän ominaisuuden käytettävyyttä.

K: Kuinka monta sisennystasoa Todoist tukee?

V: Todoist tukee 4 sisennystasoa. Alitehtävän sisennystaso on 1 ja ali-ali-ali-alitehtävän sisennystaso on 4.

K: Onko olemassa tapaa tarkastella tehtävän suoritettuja alitehtäviä?

V: Ehdottomasti. Voit helposti nähdä tehtävän suoritetut alitehtävät tehtävänäkymän avulla.