Projektin värin vaihtaminen

Business

Piristä ja järjestä Todoistisi värikoodaamalla projektisi. Toimi näin:

1. Siirrä hiiren osoitin sen projektin kohdalle, jonka haluat muuttaa, ja klikkaa nimen oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse Muokkaa projektia.
  3. Valitse projektille haluamasi väri avattavasta Projektin väri -valikosta.
  4. Klikkaa Tallenna-painiketta.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta projektiluettelon alaosasta Hallinnoi projekteja -painiketta.
  3. Napauta projektia, jonka väriä haluat vaihtaa.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  5. NapautaMuokkaa.
  6. Napauta väripistettä/värin nimeä ja valitse haluamasi väri projektille.
  7. Napauta oikeassa yläkulmassa lähetyskuvaketta tallentaaksesi muutokset.

1. Pyyhkäise projektin nimeä oikealta vasemmalle, jonka väriä haluat vaihtaa.
  2. Napauta kynäkuvaketta.
  3. Napauta väripistettä ja valitse haluamasi väri.

Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit myös muuttaa projektin väriä projektin pikavalikon kautta.
  1. Klikkaa projektia, jonka väriä haluat vaihtaa.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Muokkaa projektia pudotusvalikosta.
  4. Klikkaa haluamaasi väriä.
  5. Klikkaa Tallenna-painiketta.