Projektin värin vaihtaminen

Business

Piristä ja järjestä Todoistisi värikoodaamalla projektisi. Toimi näin:

1. Siirrä hiiren osoitin sen projektin kohdalle, jonka haluat muuttaa, ja klikkaa nimen oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse Muokkaa projektia pudotusvalikosta.
  3. Klikkaa projektin nimen vieressä olevaa väripistettä ja valitse haluamasi väri.
  4. Klikkaa Tallenna-painiketta.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta projektiluettelon alaosasta Hallinnoi projekteja -painiketta.
  3. Napauta projektia, jonka väriä haluat vaihtaa.
  4. Napauta väripistettä ja valitse haluamasi väri.
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa lähetyskuvaketta.

1. Pyyhkäise projektin nimeä oikealta vasemmalle, jonka väriä haluat vaihtaa.
  2. Napauta kynäkuvaketta.
  3. Napauta väripistettä ja valitse haluamasi väri.

1. Klikkaa projektia, jonka väriä haluat vaihtaa.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Muokkaa projektia pudotusvalikosta.
  4. Klikkaa haluamaasi värineliötä.
  5. Klikkaa Tallenna-painiketta.