Projektin värin vaihtaminen

Business

Piristä ja järjestä Todoistisi värikoodaamalla projektisi. Toimi näin:

1. Vie osoitin muutettavan projektin päälle, jonka haluat uudelleennimetä ja klikkaa nimen oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse Muokkaa projektia.
  3. Valitse projektille haluamasi väri avattavasta Väri-valikosta.
  4. Klikkaa Tallenna.
  1. Avaa valikko pyyhkäisemällä sovelluksen alareunasta ylöspäin.
  2. Napauta projektiluettelon alaosassa olevaa Hallinnoi projekteja -painiketta.
  3. Napauta projektia, jonka väriä haluat muuttaa.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  5. Napauta Muokkaa.
  6. Napauta värin nimeä ja valitse haluamasi väri projektille.
  7. Tallenna muutokset napauttamalla oikeassa yläkulmassa valintamerkkiä.
  1. Pyyhkäise projektin nimeä oikealta vasemmalle, jonka väriä haluat vaihtaa.
  2. Napauta kynäkuvaketta.
  3. Napauta väripistettä ja valitse haluamasi väri.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit myös muuttaa projektin väriä projektin pikavalikon kautta.