Todoistin käyttäminen kalenterisi kanssa

Business

Kalenterisyötteillä näet kaikki aikataulutetut Todoist-tehtävät kalenterisovelluksessasi: Google Kalenteri, Apple Kalenteri, Outlook-kalenteri ja muut kalenterit, joiden avulla voit tilata URL-syötteen.

Google Kalenteri on tällä hetkellä ainoa kalenterisovellus, joka sallii kaksisuuntaisen synkronoinnin. Kaikki muut kalenterisyötteet synkronoidaan vain yhteen suuntaan (Todoistista kalenteriin). Lisätietoja.

Tehtävät, joilla on vain eräpäivä, näkyvät koko päivän tapahtumina. Kun taas tehtävät, joilla on eräpäivänä ja kellonaika, näkyvät yhden tunnin lohkoina kalenterissasi.

Todoist voidaan liittää kalenteriin kahdella tavalla:

Jos käytät macOS-sovellusta, huomaa, että tällä hetkellä ei ole mahdollista käyttää Integraatiot-välilehden Apple Calendar- tai Outlook-asetuksia. Noudata alla olevia vaihtoehtoisia MacOS:n ohjeita tai määritä kalenterisyöttö sen sijaan selaimen avulla.

Tilin kalenterisyöte

Tilin kalenterisyöte synkronoi kaikkien projektien tehtävät, joilla on eräpäivä ja/tai kellonaika. Uusi "Todoist"-kalenteri luodaan valitsemassasi kalenterisovelluksessa. Määritä se seuraavasti:

1. Klikkaa Todoistin oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Siirry Integraatiot-välilehteen.
  4. Noudata vaiheita sen mukaan, mitä kalenterisovellusta haluat käyttää:
  5. Voit integroida Apple Kalenterin kanssa klikkaamalla Apple Kalenteri ja seuraamalla tilaamisen ohjeita.
  6. Voit integroida Outlookin kanssa klikkaamalla Outlook ja seuraamalla tilaamisen ohjeita.
  7. Jos haluat integroida Google Kalenterin kautta, klikkaa Kopio leikepöydälle kalenterisyötteen URL-osoitteen alapuolella. Avaa Google Kalenteri. Napsauta vasemmalla, Omat kalenterit alapuolella +-kuvaketta. Valitse URL-osoitteesta ja lisää uusi kalenteri seuraamalla ohjeita.
  1. Klikkaa Todoistin oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Siirry Integraatiot-välilehteen.
  4. Noudata vaiheita sen mukaan, mitä kalenterisovellusta haluat käyttää:
  5. Voit integroida Apple Calendarin noudattamalla näitä ohjeita kalenterin määrittämiseksi Macissa.
  6. Voit integroida Outlookiin noudattamalla näitä ohjeita kalenterin määrittämiseksi Outlookissa.
  7. Jos haluat integroida Google Kalenterin kautta, klikkaa Kopio leikepöydälle kalenterisyötteen URL-osoitteen alapuolella. Avaa Google Kalenteri. Napsauta vasemmalla, Omat kalenterit alapuolella +-kuvaketta. Valitse URL-osoitteesta ja lisää uusi kalenteri seuraamalla ohjeita.

Valitettavasti kalenterinsyöttöä ei tällä hetkellä ole mahdollista määrittää Windows 10 -sovelluksella. Toivomme lisäävän tämän tulevaisuudessa.

Huomaa kuitenkin, että voit silti määrittää kalenterin syötteen selaimen avulla noudattamalla verkkosovelluksen ohjeita.

1. Siirry osoitteeseen https://todoist.com ja kirjaudu Todoistiin.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  3. Napauta Asetukset.
  4. Siirry Integraatiot-välilehteen.
  5. Tilataksesi Google Kalenterin kautta, napauta Kopioi leikepöydälle kalenterisyötteen URL-osoitteen alapuolella.
  6. Avaa Asetukset-sovellus iOS-laitteellasi.
  7. Vieritä alas ja napauta Salasanat ja tilit &gt Lisää tili &gt Muu &gt Lisää tilattu kalenteri.
  8. Liitä aiemmin kopioitu URL-osoite.
  9. Napauta oikeassa yläkulmassa Seuraava.
  10. Nimeä kalenteri uudelleen halutessasi, napauta sitten Tallenna. Kun avaat iOS:n Kalenterin ja napautat saatavilla olevia kalentereita, sinun pitäisi nähdä juuri lisätty iCal-syötetilaus Tilatut-osion alapuolella.

Vielä ei ole mahdollista tilata kalenterisyötettä Android-laitteellasi. Voit silti noudattaa ohjeita tilataksesi Todoistin kalenterisyötteen verkkoversiosta. Uusi Todoist-kalenteri synkronoituu myös mobiilisovelluksen kanssa.

Projektin kalenterisyöte

Projektin kalenterisyötteen avulla voit valita yhden projektin, joka synkronoidaan kalenterisi kanssa. Uusi kalenteri luodaan jokaiselle uudelle projektille, jotka yhdistät. Voit jopa jakaa kalenterisyötteitä työtovereiden, asiakkaiden, perheenjäsenten tai ystävien välillä.

Määritä se seuraavasti:

1. Avaa projekti, jota haluat tarkastella kalenterissasi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Projektin kalenterisyöte.
  4. Noudata vaiheita sen mukaan, mitä kalenterisovellusta haluat käyttää:
  5. Voit käyttää Apple Kalenteria klikkaamalla Apple Kalenteri ja seuraamalla tilaamisen ohjeita.
  6. Voit käyttää Outlookia klikkaamalla Outlook ja seuraamalla tilaamisen ohjeita.
  7. Voit käyttää Google Kalenteria klikkaamalla Kopio leikepöydälle kalenterisyötteen URL-osoitteen alapuolella. Avaa Google Kalenteri. Napsauta vasemmalla, Omat kalenterit alapuolella +-kuvaketta. Valitse URL-osoitteesta ja lisää uusi kalenteri seuraamalla ohjeita.
  1. Avaa projekti, jota haluat tarkastella kalenterissasi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Projektin kalenterisyöte.
  4. Noudata vaiheita sen mukaan, mitä kalenterisovellusta haluat käyttää:
  5. Seuraa näitä ohjeita, jotta voit käyttää Apple Calendaria.
  6. Seuraa näitä ohjeita, jotta voit käyttää Outlookia.
  7. Voit käyttää Google Kalenteria klikkaamalla Kopio leikepöydälle kalenterisyötteen URL-osoitteen alapuolella. Avaa Google Kalenteri. Napsauta vasemmalla, Omat kalenterit alapuolella +-kuvaketta. Valitse URL-osoitteesta ja lisää uusi kalenteri seuraamalla ohjeita.

Valitettavasti projektikalenterinsyöttöä ei ole tällä hetkellä mahdollista määrittää käyttämällä Androidia, iOS:ia Windows 10:iä. Toivomme lisäävän tämän tulevaisuudessa.

Huomaa kuitenkin, että voit silti määrittää projektikalenterinsyötteen selaimen avulla noudattamalla verkkosovelluksen ohjeita.

UKK

K: Kuinka usein kalenterinsyöte päivitetään?

V: Kuinka usein syötteesi päivittyy, riippuu käyttämästäsi kalenterisovelluksesta. Jotkut kalenterisovellukset päivittyvät joka viides minuutti, kun taas toiset kalenterisovellukset päivitetään vain kerran päivässä.

K: Voinko päivittää kalenterinsyötteemo manuaalisesti?

V: Valitettavasti tällä hetkellä on mahdollista päivittää kalenterinsyöte manuaalisesti vain, jos käytät Apple Kalenteria: Jos käytät Apple Kalenteria macOS:ssä, klikkaa + r. Jos käytät Apple Kalenteria iOS:ssä, avaa sovellus ja napauta Kalenterit näytön alaosassa, vedä sitten näyttöä alaspäin päivittääksesi.

K: Voinko muuttaa tehtävien kestoa kalenterisyötteessä?

V: Toistaiseksi on mahdollista asettaa mukautettu kesto tehtävälle vain käytettäessä Google Kalenterin integraatiota.

K: Voinko tehdä muutoksia tehtäviini kalenterini kautta?

V: Ei, nämä kalenterisyötteet synkronoidaan vain yhteen suuntaan. Todoistissa tekemäsi muutokset näkyvät kalenterissasi, mutta kalenteriin tekemäsi muutokset eivät synkronoidu takaisin Todoistiin. Jos haluat, että kalenteritapahtumat synkronoidaan takaisin Todoistiin, kokeile Google Kalenterin integraatiota.