Projektimallien tuominen/vieminen

Business

Jotkut projektit eivät tapahdu vain kerran. Jos löydät itsesi tekemässä toistuvaa työtä ja luomassa uudelleen samaa projektityyppiä uudestaan ja uudestaan, voit säästää aikaa käyttämällä alkuperäistä projektiasi uudelleen muuttamalle projektimalliksi. Voit käyttää mallia uudelleen niin monta kertaa kuin haluat.

Voit viedä projektimalleja CSV-tiedostoina tai verkkolinkkeinä, joita voit helposti tallentaa myöhemmäksi tai jakaa kenen tahansa kanssa. Näin se toimii:

Voit myös helposti monistaa tehtäviä projektissa.

Voit luoda vain projektimallipohjia verkkoversiossa tai työpöytäsovelluksissa. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä mobiililaitteessa.

Projektimallien luominen

1. Avaa projekti, jonka haluat monistaa.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa projektitoimintojen wrench.png-kuvaketta.
  3. Valitse "Vie mallina".
  4. Valitse, haluatko tallentaa mallin CSV-tiedostona tai jaettavana verkkolinkkinä.
  1. Avaa projekti, jonka haluat monistaa.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa projektitoimintojen wrench.png-kuvaketta.
  3. Valitse Vie malliina.
  4. Valitse, haluatko tallentaa mallin CSV-tiedostona tai jaettavana verkkolinkkinä.

Projektimallisi on tarkka alkuperäiskappale, joka sisältää kaikki eräpäivät, kommentit ja tiedostot.

Lisäksi voit myös luoda mukautetun mallin tuodaksesi tehtäviä eri ohjelmasta tai laskentataulukosta CSV-tiedoston avulla. Lisätietoja CSV-tiedoston muotoilemisesta, jotta voit tuoda sen Todoistiin.

Sinulla on mahdollisuus käyttää "Käytä suhteellisia päivämääriä" mallissasi. Tämä tarkoittaa, että päivämäärät, kuten "huomenna" tai "5 päivän kuluessa" asetetaan sen mukaan, kun olet tuonut mallin uudeksi projektiksi. Jos esimerkiksi luot uuden projektin ja tuot mallin 5. toukokuuta, kaikki tehtävät, joiden eräpäivä on "huomenna", on suoritettava 6. toukokuuta.

Projektimallien tuonti jaettavasta verkkolinkistä

1. Klikkaa projektiluettelon verkkolinkkiä, jonka haluat luoda uudelleen (katso edellä oleva vaihe 4).
  2. Klikkaa Tuo.

Projektiluetelon alareunaan ilmestyy uusi projekti, joka sisältää kaikki alkuperäisen projektin tehtävät – mukaan lukien kaikki eräpäivät, kommentit ja tiedostot.

Voit myös tuoda mallin olemassa olevaan projektiin tuontisivun pudotusvalikosta.

Projektimallien tuonti CSV-tiedostosta

1. Luo uusi projekti – tai avaa olemassa oleva projekti – tuodaksesi mallisi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa projektitoimintojen wrench.png-kuvaketta.
  3. Valitse Tuo mallista.
  4. Valitse CSV-tiedostomalli tietokoneeltasi (katso edellä oleva vaihe 4).

1. Luo uusi projekti – tai avaa olemassa oleva projekti – tuodaksesi mallisi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Tuo mallista.
  4. Valitse CSV-tiedostomalli tietokoneeltasi (katso edellä oleva vaihe 4).

Projektiin lisätään kaikki alkuperäisen projektin tehtävät – mukaan lukien kaikki eräpäivät, kommentit ja tiedostot.

Voit myös luoda projektimallin vieläkin nopeammin vetämällä ja pudottamalla CSV-tiedoston suoraan olemassa olevaan projektiin.