Airmailin käyttäminen Todoistin kanssa

Business

Airmail on sähköpostiohjelma macOS:lle ja iOS:lle.

Tämän integraation avulla voit lisätä Airmail-sähköposteja Todoist-tehtävinä. Todoistin tehtävässä on linkki sähköpostiin, joka voidaan avata Airmailissa.

Integraation määrittäminen

1. Avaa Airmailissa Preferences.
  2. Klikkaa Services.
  3. Valitse Todoist.
  4. Kirjaudu sisään Todoist-tililläsi.
  1. Avaa Airmailissa Settings.
  2. Klikkaa Apps-kohdassa Services.
  3. Etsi Todoist luettelosta ja kytke se päälle.

Siinä kaikki! Voit nyt aloittaa sähköpostien lisäämisen tehtävinä Todoistiin.

Integraation käyttäminen

1. Avaa sähköposti, jonka haluat lisätä Todoistiin.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Send to Todoist. Todoistissa Pikalisäys-alivalikko avautuu, jossa sähköpostin nimi ja linkki on nimikentässä.
  4. (Valinnainen) Muuta nimeä, lisää eräpäivä, aseta prioriteetti ja valitse projekti, johon tehtävä lisätään.
  5. Klikkaa Lisää tehtävä.
  1. Avaa sähköposti, jonka haluat lisätä Todoistiin.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Send to Todoist. Todoistissa Pikalisäys-alivalikko avautuu, jossa sähköpostin nimi ja linkki on nimikentässä.
  4. (Valinnainen) Muuta nimeä, lisää eräpäivä, aseta prioriteetti tai valitse toinen projekti, johon tehtävä lisätään.
  5. Napauta lähetyskuvaketta ios_submit.svg.

UKK

Kuinka voin poistaa integraation?

Jos et enää halua käyttää Todoistia Airmailin kanssa, poista integraatio seuraavasti:

1. Avaa Airmailissa Preferences.
  2. Klikkaa Services.
  3. Valitse Todoist.
  1. Avaa Airmailissa Settings.
  2. Klikkaa Apps-kohdassa Services.
  3. Etsi Todoist luettelosta ja kytke se pois päältä.