Todoistin käyttäminen Mailbirdin kanssa

Business

Mikä on Mailbird?

Mailbird on sähköpostiohjelma.

Mitä integraatio tekee?

Koska Todoistia voidaan käyttää Mailbirdin sovelluksessa, jolloin on helppo hallita tärkeimpiä tehtäviäsi ja projektejasi.

Kuinka Todoist yhdistetään Mailbirdin kanssa?

1. Lataa Mailbirdin Windows-sovellus.
  2. Klikkaa vasemmassa alakulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Etsi Todoist ja ota integraatio käyttöön valitsemalla valintaruutu.

Miten integraatiota käytetään?

Sinulla on mahdollisuus käyttää Todoistia Mailbird-sivupalkissa. Voit myös käyttää Todoistin koko näytön versiota klikkaamalla vasemmassa alakulmassa olevaa valintamerkkiä.