Todoistin käyttäminen Mailbirdin kanssa

Business

Mikä on Mailbird?

Mailbird on sähköpostiohjelma Windowsille.

Mitä integraatio tekee?

Koska Todoistia voidaan käyttää Mailbirdin sovelluksessa, jolloin on helppo hallita tärkeimpiä tehtäviäsi ja projektejasi.

Miten Todoist yhdistetään Mailbirdin kanssa

1. Klikkaa Mailbirdin vasemmassa alakulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Etsi Todoist ja ota integraatio käyttöön valitsemalla valintaruutu.

Miten integraatiota käytetään

Sinulla on mahdollisuus käyttää Todoistia Mailbird-sivupalkissa. Voit myös käyttää Todoistin koko näytön versiota klikkaamalla vasemmassa alakulmassa olevaa valintamerkkiä.