Todoistin käyttäminen Yoke.ion kanssa

Business

Mikä on Yoke.io?

Yoke.io on henkilökohtainen hallintapaneelisovellus.

Mitä integraatio tekee?

Yoke.iolla voit luoda kortteja, joiden avulla voit seurata Todoist-tehtäviäsi.

Kuinka Todoist yhdistetään Yoke.ion kanssa

1. Lisää uusi luettelo klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa plus-kuvaketta.
  2. Klikkaaa luettelossa olevaa plus-kuvaketta ja valitse Card.
  3. Valitse Todoist.
  4. Klikkaaa Agree myöntääksesi Yoke.iolle luvan käyttää Todoist-tietojasi.
  5. Valitse, mitkä projektit, tunniseet, prioriteettitasot ja eräpäivät ovat kortin seurannassa.
  6. Klikkaa Add it -painiketta.

Miten integraatiota käytetään

Klikkaa korttia nähdäksesi seurattavat tehtävät ja merkitse ne suoritetuiksi, kun olet valmis.