Tunnisteen lisääminen tehtävään

Business

Pysy järjestäytyneenä lisäämällä tehtäviin konteksti tunnisteilla!

Tunnisteiden avulla voit järjestää tehtäviäsi tehokkaammin. Opi kuinka saat tunnisteista kaiken hyödyn irti.

Tunnisteen lisääminen uuteen tehtävään

1. Luo uusi tehtävä klikkaamalla +-kuvaketta.
  2. Kirjoita @ tehtäväkenttään (tai klikkaa oikealla olevaa tunnistekuvaketta ios_label.svg).
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunnisteet, jotka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Jos kirjoittamaasi tunnistetta ei ole vielä olemassa, voit luoda sen valitsemalla Tunnistetta ei löytynyt. Luo "Tunnistenimi".
  1. Luo uusi tehtävä napauttamalla +-kuvaketta.
  2. Napauta näytön alareunassa näkyvässä valikossa tunnistekuvaketta ios_label.svg (tai kirjoita vain @).
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunniste, jonka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Jos haluat luoda uuden tunnisteen ja lisätä sen tehtävään, kirjoita uuden tunnisteen nimi ja napauta sitten Lisää tunniste "Tunnistenimi".
  1. Luo uusi tehtävä napauttamalla +-kuvaketta.
  2. Napauta tehtäväkentän alla näkyvässä valikossa tunnistekuvaketta ios_label.svg (tai kirjoita vain @).
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunniste, jonka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Jos haluat luoda uuden tunnisteen ja lisätä sen tehtävään, kirjoita uuden tunnisteen nimi ja napauta sitten Lisää tunniste "Tunnistenimi".

Tunnisteen lisääminen olemassa olevaan tehtävään

Voit myös lisätä tunnisteita useisiin tehtäviin kerralla noudattamalla tämän artikkelin ohjeita.
  1. Klikkaa mitä tahansa tehtävää muokataksesi sitä.
  2. Kirjoita @ tehtäväkenttään (tai klikkaa oikealla olevaa tunnistekuvaketta ios_label.svg).
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunniste, jonka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Jos kirjoittamaasi tunnistetta ei ole vielä olemassa, voit luoda sen valitsemalla Tunnistetta ei löytynyt. Luo "Tunnistenimi".
  1. Napauta mitä tahansa tehtävää valitaksesi sen.
  2. Napauta tehtävän nimen alapuolella olevaa tunnistekuvaketta ios_label.svg.
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunniste, jonka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Kun olet lisännyt haluamasi tunnisteet, napauta oikeassa alakulmassa Valmis.
  5. Jos haluat luoda uuden tunnisteen ja lisätä sen tehtävään, kirjoita uuden tunnisteen nimi ja napauta sitten Lisää tunniste "Tunnistenimi".
  1. Napauta mitä tahansa tehtävää valitaksesi sen.
  2. Napauta tehtäväkentän alla näkyvässä valikossa tunnistekuvaketta ios_label.svg.
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunniste, jonka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Kun olet valinnut tunnisteet, jotka haluat lisätä tehtävään, napauta Valmis.
  5. Luodaksesi ja lisätäksesi uuden tunnisteen tehtävään, napauta tehtävän nimeä. Kirjoita @ ja kirjoita uuden tunnisteen nimi. Napauta Lisää tunniste tallentaaksesi uuden tunnisteen.