Kommentin tai tiedoston lisääminen tehtävään

Business

Tallenna kaikki asiaankuuluvat tehtävätiedot, kuten muistiinpanot, linkit, tiedostot, äänitallenteet ja monet muut, tehtäviin kommenttien avulla.

1. Vie osoitin tehtävän päälle ja klikkaa puhekuplakuvaketta speech_bubble_web.svg.
  2. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  3. (Valinnainen) Klikkaa paperiliitinkuvaketta lisätäksesi tiedoston tai klikkaa mikrofonikuvaketta lisätäksesi äänikommentin.
  4. Jos projekti on jaettu, valitse kenelle haluat ilmoittaa kommentistasi.
  5. Kun olet valmis, klikkaa Lisää kommentti.
  1. Klikkaa tehtävää avataksesi tehtävänäkymän.
  2. Klikkaa Kommentti-välilehteä.
  3. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  4. (Valinnainen) Klikkaa paperiliitinkuvaketta lisätäksesi tiedoston tai klikkaa kynäkuvaketta lisätäksesi luonnoksen.
  5. Jos projekti on jaettu, valitse kenelle haluat ilmoittaa kommentistasi.
  6. Kun olet valmis, klikkaa lähetäkuvaketta.
  1. Napauta tehtävää avataksesi tehtävänäkymän.
  2. Napauta puhekuplakuvaketta android_speech-bubble.svg.
  3. (Valinnainen) Lisää tiedosto tai tallenna äänikommentti napauttamalla paperiliitinkuvaketta.
  4. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  5. Jos projekti on jaettu, voit valita, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi napauttamalla vasemmalla olevaa kellokuvaketta bell_android.svg.
  6. Kun olet valmis, napauta lähetäkuvaketta android_submit.svg.
  1. Napauta tehtävää avataksesi tehtävänäkymän.
  2. Napauta puhekuplakuvaketta speech_bubble_ios.svg.
  3. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  4. (Valinnainen) Lisää tiedosto tai tallenna äänikommentti napauttamalla paperiliitinkuvaketta.
  5. Jos projekti on jaettu, valitse kenelle haluat ilmoittaa kommentistasi napauttamalla oikealla olevaa kellokuvaketta bell_ios.svg.
  6. Kun olet valmis, napauta lähetäkuvaketta ios_submit.svg.
Voit myös lisätä kommentteja ja liittää tiedostoja projekteihin! Kätevä tapa tallentaa koko projektin tiedot yhteen paikkaan ja jakaa ne yhteistyökumppaneiden kanssa.