Tunnisteen värin vaihtaminen

Business

Värien lisääminen tunnisteille on erinomainen tapa järjestää visuaalisesti tunnisteesi.

1. Klikkaa web_three-dots.svg kolmen pisteen kuvakettatunnisteen oikealla puolella.
  2. Valitse Muokkaa tunnistetta.
  3. Klikkaa Tunnisteen väri -kohdan alla olevaa pudotusvalikkoa ja valitse haluamasi väri.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna-painiketta.
  1. Napauta tunnistetta tunnisteluettelossa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa three-dots_android.svg kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Muokkaa tunnistetta.
  4. Napauta nykyisen värin nimeä ja valitse haluamasi väri.
  5. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa android_submit.svg-lähetyskuvaketta.
    1. Napauta tunnistetta tunnisteluettelossa.
    2. Napauta oikeassa yläkulmassa three-dots_ios.svg kolmen pisteen kuvaketta.
    3. Valitse Muokkaa tunnistetta.
    4. Napauta Näri ja valitse haluamasi väri.
    5. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa Valmis.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit myös muuttaa tunnisteen väriä tunnisteen pikavalikon kautta.
  1. Klikkaa win10_three-dots.svg kolmen pisteen kuvaketta tunnisteen oikealla puolella.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Klikkaa Tunnisteen väri -kohdan alla olevaa pudotusvalikkoa ja valitse haluamasi väri.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna-painiketta.
Lisätietoja tunnisteista.

UKK

K: Voinko muuttaa jaetun tunnisteen väriä?

V: Ei, jaetut tunnisteet ovat oletuksena harmaita. Voidaksesi muuttaa sen väriä, lisää se omaan tunnisteluetteloon.