Tunnisteen värin vaihtaminen

Business

Värien lisääminen tunnisteille on erinomainen tapa järjestää visuaalisesti tunnisteesi!

Klikkaa tätä saadaksesi lisätietoja tunnisteiden käytöstä Todoistin kanssa.

1. Etsi Todoistin vasemmasta valikosta tunniste, jonka väriä haluat muuttaa.
  2. Klikkaa kolmen pisteen kuvaketta web_three-dots.svg tunnisteen oikealla puolella.
  3. Valitse Muokkaa tunnistetta.
  4. Klikkaa Tunnisteen väri -kohdan alla olevaa pudotusvalikkoa ja valitse haluamasi väri.
  5. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.
  1. Napauta tunnistetta tunnisteluettelossa.
  2. Napauta oikeassa alakulmassa kolmen pisteen kuvaketta three-dots_android.svg.
  3. Valitse Muokkaa tunnistetta.
  4. Napauta nykyisen värin nimeä ja valitse haluamasi väri.
  5. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa valintamerkkikuvaketta.
    1. Napauta tunnistetta tunnisteluettelossa.
    2. Napauta oikeassa alakulmassa kolmen pisteen kuvaketta three-dots_ios.svg.
    3. Valitse Muokkaa tunnistetta.
    4. Napauta Näri ja valitse haluamasi väri.
    5. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa Valmis.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit myös muuttaa tunnisteen väriä tunnisteen pikavalikon kautta.

UKK

Voinko muuttaa jaetun tunnisteen väriä?

Et voi, jaetut tunnisteet ovat oletuksena harmaita. Voidaksesi muuttaa sen väriä, lisää se omaan tunnisteluetteloon.