Tunnisteen poistaminen

Business

Näin pääset eroon tunnisteista, joita et enää tarvitse:

1. Siirrä hiiren osoitin tunnisteen päälle, jonka haluat poistaa, ja klikkaa oikealla näkyvää kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse pudotusvalikosta Poista tunniste.labels-web-delete.jpg
  3. Vahvista klikkaamalla ponnahdusikkunassa OK.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Tunnisteet-painiketta tuodaksesi esiin tunnisteluettelon.
  3. Selaa tunnisteluettelon alareunaan ja napauta Hallitse tunnisteita.
  4. Napauta tunnistetta, jonka haluat poistaa.
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse pudotusvalikosta Poista.
  6. Vahvista napauttamalla valintaikkunassa Kyllä.
  1. Napauta tunnistetta, jonka haluat poistaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse pudotusvalikosta Muokkaa tunnistetta.
  4. Napauta Poista tunniste -painiketta.
  5. Vahvista napauttamalla Poista tunniste.
  1. Klikkaa hiiren oikealle tunnistetta, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse Poista.
  3. Klikkaa Vahvista.

Lisätietoa tunnisteista