Tunnisteen poistaminen

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Ajoittain voit kohdata luettelossasi tunnisteen, jota et enää tarvitse. Voit poistaa sen. Toimi näin:

  1. Klikkaa web_three-dots.svg kolmen pisteen kuvaketta tunnisteen oikealla puolella.
  2. Valitse Poista tunniste.
  3. Vahvista klikkaamalla Poista.
  1. Napauta tunnistetta tunnisteluettelossa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa three-dots_android.svg kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Muokkaa tunnistetta.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa three-dots_android.svg kolmen pisteen kuvaketta.
  5. Valitse Poista.
  6. Vahvista napauttamalla Poista.
Pelkästään Androidilla on myös mahdollista poistaa useita tunnisteita kerralla:
  1. Napauta projektiluettelon alaosassa olevaa Hallitse tunnisteita.
  2. Valitse poistettavat tunnisteet.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  4. Valitse Poista.
  5. Vahvista napauttamalla Poista.
    1. Napauta tunnistetta tunnisteluettelossa.
    2. Napauta oikeassa yläkulmassa three-dots_ios.svg kolmen pisteen kuvaketta.
    3. Valitse Muokkaa tunnistetta.
    4. Valitse Poista tunniste.
    5. Vahvista napauttamalla Poista tunniste.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit poistaa tunnisteen myös sen pikavalikon kautta.
  1. Klikkaa win10_three-dots.svg kolmen pisteen kuvaketta tunnisteen oikealla puolella.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Klikkaa Vahvista.
Lisätietoja tunnisteista.

UKK

K: Näkyvätkö poistetut tunnisteet edelleen suoritetuissa tehtävissä?

V: Kyllä, sekä poistetut henkilökohtaiset että jaetut tunnisteet näkyvät edelleen suoritetuissa tehtävissä. Aina kun merkitset tehtävän suorittamattomaksi, jossa on poistettu tunniste, uusi tunniste luodaan ja lisätään jaettuun tunnisteluetteloosi, vaikka se olisikin alun perin henkilökohtainen tunniste. Tunnisteelle annetaan nimi, joka sillä oli tehtävän suorittamisen yhteydessä.

K: Mitä tapahtuu, kun poistan henkilökohtaisen tunnisteen?

V: Kun poistat henkilökohtaisen tunnisteen, se poistetaan henkilökohtaisesta tunnisteluettelostasi, yhteistyökumppaneidesi jaetusta tunnisteluettelosta ja se poistetaan myös kaikista aktiivisista tehtävistä.

K: Mitä tapahtuu, kun poistan jaetun tunnisteen?

V: Kun poistat jaetun tunnisteen, se poistetaan automaattisesti kaikkien jaetusta tunnisteluettelosta ja kaikista aktiivisista tehtävistä. Jos tunniste oli osa kenenkään henkilökohtaista tunnisteluetteloa, heillä on silti pääsy siihen ja se näkyy edelleen tehtävissä, joilla on tunniste heidän yksityisissä projekteissa.