IFTTT:n käyttäminen Todoistin kanssa

Business

IFTTT:n (If This Then That, Jos tämä sitten tuo) avulla voit luoda tehokkaita yhteyksiä (tunnetaan myös nimellä "applets") erilaisiin sovelluksiin ja palveluihin, kuten tallentaa valmiit tehtävät Google Sheetsiin, lisätä tykätyt twiitit Todoist-tehtäviksi tai luoda uusi tehtävä, kun sinulle on määrätty GitHub-ongelma.

Integraation määrittäminen

1. Avaa Todoistin IFTTT-kanava ja aktivoi se IFTTT-tililläsi.
  2. Avaa aktivoitava applet ja klikkaa Connect-painiketta.
  3. Luo IFTTT-tili noudattamalla ohjeita.
  4. Kun olet muokannut applettia, klikkaa Tallenna.

Integraation käyttäminen

Linkitä Todoist-tilisi yli 200 kanavien kanssa, kuten Pocketin, Evernoten, Facebookin, Slackin, Twitterin, Fitbitin ja monen muun kanssa.

Voit nyt valita tehtäviä tietyistä osioista appletin laukaisimina sekä saada IFTTT-integraation lisäämään uusia tehtäviä valitsemiisi projekteihin ja osioihin.

UKK

Kuinka voin poistaa integraation käytöstä?

1. Avaa Integraatio-välilehti.
  2. Klikkaa IFTTT-integraation vieressä olevaa X-kuvaketta.
  3. Klikkaa OK vahvistaaksesi.

Toistuvien tehtävien eräpäivät on tallennettu väärin. Kuinka voin korjata tämän?

Valitettavasti tämä on tunnettu rajoitus. IFTTT tallentaa uuden eräpäivän eikä eräpäivää, joka oli silloin, kun toistuva tehtävä suoritettiin. Näin käy myös, jos suoritat tehtävän ennen sen eräpäivää tavallisessa tai toistuvassa tehtävässä.

Pahoittelemme aiheutunutta haittaa. Tiimi etsii ratkaisua tähän rajoitukseen.