Todoistin käyttäminen Mailplanen kanssa

Business

Mikä on Mailplane?

Mailplane on sähköpostiohjelma.

Mitä integraatio tekee?

Mailplanen avulla voit luoda tehtäviä, jotka perustuvat Mailplane-keskusteluihin.

Kuinka Todoist yhdistetään Mailplanen kanssa?

Muita toimenpiteitä ei tarvita. Todoist on yhteydessä Mailplaneen täysin automaattisesti.

Miten integraatiota käytetään?

1. Avaa keskustelu Mailplanessa.
  2. Valitse teksti, jonka haluat nähdä uuden tehtävän kommenttiosiossa. Jos et valitse tekstiä, Mailplane kopioi nykyisen viestin kokonaisuudessaan.
  3. Valitse File -> Save Clip -> Todoist (tai voit käyttää pikakuvaketta Cmd+Shift+E).
  4. Voit muokata tehtävän tietoja Pikalisäsäys-valintaikkunan avulla ja tallentaa tehtävän Todoistiin valitsemalla Lisää tehtävä.